Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, potřebovala bych poradit. Chtěla bych koupit golfky nebo sportak, bydlíme na vesnici a teren nic moc, samy kocicak
malemu bude 6 mesicu a chtela bych aby to melo odpruzeny kola a otocnou sedacku. Dekuji za rady.-)
V 6 mesicich bych radeji brala lehci sportak nez golfky. golfky nejsou skoro nikdy dobre odpruzene a ze by nejake mely otocnou sedacku to taky nevim ![]()
Tak určitě sporťák, neni sice tak skladnej a lehkej jako golfky, ale v terenu byste se z golfek zblaznila a hlavne by asi dlouho nevydržely. Nastesti dnes delaj opravdu dobrý sportaky, tak urcite vyberete takovy, ktery vam budou vyhovovat. Golfky jsou dobry pro vetsi deti a na cestovani, ale pokud jste na vesnici, myslim ze stejne pak budete maleho nechavat chodit za ruku nez ho drzet v kocaru, to na meste tolik nejde, a proto jsou zas dobry golfky kdyz uz je dite tezsi. ![]()
@hilvan13 otočnou sedačku má ingleisna zippy free. Odpruženost ale neznám
A mohly by ste mi poradit ktery sportak? Vubec se v tom nevyznam
Dekuji Moc ![]()
Pořád propaguju pro mě ten nejúžasnější sporťák na světě HARTAN TOPLINE X. Bydlíme na vesnici, syn je v něm od cca 5 měsíců a super, je odpružený, má přehazovací rukojeť, je to tank ![]()
http://www.hartan.de/…derwagen.php?…
Ale do golfek teda má hodně daleko.
Do kolika penez?? Na vesnici jedine kocar s nafukovacima kolama.
@marmelada78 Do takového prostředí s Hartanem souhlasím. Má také své mouchy, ale dají se přežít.
A určitě sporťák. V golfkách v něm vytřeseš dušičku.
http://www.malvik.cz/…pline-X-2014
to je celkem drahý x lander je do terénu luxusní mám 3 kolku a vzláda bez problému kameny nebo horší terén
Nechci do toho moc vrazet, ale sezenu i na bazaru ne? Mela sem doma atlantik espiro, ale ve trech mesicich se mi tam uz nevlezl, tak sem koupila na bazaru donjan s 2009 kocarek nadherny pekne houpe, ale pani se zapomela zminit ze nejedou brzdy a kolecko vypadava
mam smulu no ![]()
Golfky, tak akorát do auta, na výlety do zoo apod. v žádném případě jako kočárek na vesnici..
Příspěvek upraven 22.03.14 v 13:47
@hilvan13 : mam koupenou muru z druhé ruky a je super. Mela jsem skrz korbicku maritu předtím…Ta mura ma otaceci sedacku