Golfky na vesnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
22.3.14 11:17

Golfky na vesnici

Maminky, potřebovala bych poradit. Chtěla bych koupit golfky nebo sportak, bydlíme na vesnici a teren nic moc, samy kocicak :-) malemu bude 6 mesicu a chtela bych aby to melo odpruzeny kola a otocnou sedacku. Dekuji za rady.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
22.3.14 11:21

V 6 mesicich bych radeji brala lehci sportak nez golfky. golfky nejsou skoro nikdy dobre odpruzene a ze by nejake mely otocnou sedacku to taky nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.14 11:21

Tak určitě sporťák, neni sice tak skladnej a lehkej jako golfky, ale v terenu byste se z golfek zblaznila a hlavne by asi dlouho nevydržely. Nastesti dnes delaj opravdu dobrý sportaky, tak urcite vyberete takovy, ktery vam budou vyhovovat. Golfky jsou dobry pro vetsi deti a na cestovani, ale pokud jste na vesnici, myslim ze stejne pak budete maleho nechavat chodit za ruku nez ho drzet v kocaru, to na meste tolik nejde, a proto jsou zas dobry golfky kdyz uz je dite tezsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
22.3.14 11:24

@hilvan13 otočnou sedačku má ingleisna zippy free. Odpruženost ale neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.3.14 11:26

A mohly by ste mi poradit ktery sportak? Vubec se v tom nevyznam :-D Dekuji Moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.3.14 11:58

Pořád propaguju pro mě ten nejúžasnější sporťák na světě HARTAN TOPLINE X. Bydlíme na vesnici, syn je v něm od cca 5 měsíců a super, je odpružený, má přehazovací rukojeť, je to tank :palec:
 http://www.hartan.de/…derwagen.php?…

Ale do golfek teda má hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.3.14 12:13

Do kolika penez?? Na vesnici jedine kocar s nafukovacima kolama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
22.3.14 12:49

@marmelada78 Do takového prostředí s Hartanem souhlasím. Má také své mouchy, ale dají se přežít.

A určitě sporťák. V golfkách v něm vytřeseš dušičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
22.3.14 12:50

http://www.malvik.cz/…pline-X-2014
to je celkem drahý x lander je do terénu luxusní mám 3 kolku a vzláda bez problému kameny nebo horší terén

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.3.14 13:02

Nechci do toho moc vrazet, ale sezenu i na bazaru ne? Mela sem doma atlantik espiro, ale ve trech mesicich se mi tam uz nevlezl, tak sem koupila na bazaru donjan s 2009 kocarek nadherny pekne houpe, ale pani se zapomela zminit ze nejedou brzdy a kolecko vypadava :D mam smulu no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.3.14 13:14

Golfky, tak akorát do auta, na výlety do zoo apod. v žádném případě jako kočárek na vesnici..

Příspěvek upraven 22.03.14 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.3.14 13:43

@hilvan13 : mam koupenou muru z druhé ruky a je super. Mela jsem skrz korbicku maritu předtím…Ta mura ma otaceci sedacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí