Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@pryfish píše:
já bych radila otevřit si pravidla českého pravopisu
ahoj, já mám 2011 a je teda super. Vůbec se nerozmýšlej a ber 2012. Oni mají pořád nějaká vylepšení a u 2012 jdou polohovat i nožičky. Takže je určitě lepší. Měla jsem i 2010 a proti tomu je ta jedenáctka mnohem lepší, takže dvanáctka bude skvělá
Ahojky, taky chci objednat Nunu, ale všude píšou, že barvy Sand, Night a ještě nějaký jsou jen v té kolekci 2011 a já chci zrovna Sand nebo Black, tak mi to přijde takový nespravedlivý…ty už jsi objevila nějaký obchod, kde se daj sehnat tyhle barvy v 2012?
@Vera111 píše:
ahoj, já mám 2011 a je teda super. Vůbec se nerozmýšlej a ber 2012. Oni mají pořád nějaká vylepšení a u 2012 jdou polohovat i nožičky. Takže je určitě lepší. Měla jsem i 2010 a proti tomu je ta jedenáctka mnohem lepší, takže dvanáctka bude skvělá
Jééé to mělo bejt pro Tebe ![]()
Ahojky, taky chci objednat Nunu, ale všude píšou, že barvy Sand, Night a ještě nějaký jsou jen v té kolekci 2011 a já chci zrovna Sand nebo Black, tak mi to přijde takový nespravedlivý…ty už jsi objevila nějaký obchod, kde se daj sehnat tyhle barvy v 2012?
ale třeba Vera111 bude taky vědět ![]()
@Kačenkaaaa píše:
Vera111 děkuji …a jakou máš barvu nuny
@Kačenkaaaa píše:
Vera111 děkuji …a jakou máš barvu nuny
ten starší byl žlutý, ale to byl děs. Bydlíme na vesnici, takže kolem pole, no a v létě po nás šli blýskáčci jako diví
Pořád byl obsypaný kočár. Ten nový jsem kupovala Wineberry a ten je fakt krásný a od broučků je klid. A ještě na něm není nic vidět
Ahoj holky, můžete mi prosím některá, změřit vnitřek nuny? Nikde na netu jsem to nenašla (šířka, hloubka, délka zádové opěrky) Moc děkuji
![]()
Holky AHOJJJJ
Vy které NUNU již máte, prosím poraĎte
Vyplatí se připlatit a koupit model 2012 nebo jsou ty „novinky“ na 2012 zanedbatelné a klidně postačí verze 2011
. Našla jsem model 2011 za necelé 4 tis. ale váhám, jestli si těch pár stovek nepřiplatit a jít do novější verze.
Moc děkuju za reakce
![]()
já řeším to samé…mě se ty nové barvy, které jsou v 2012, nelíbí a chtěla bych Sand nebo Night a hlavně, nechci čekat do léta, než budou k mání „snad“ ve všech barvách
@duppe píše:
Holky AHOJJJJVy které NUNU již máte, prosím poraĎte
Vyplatí se připlatit a koupit model 2012 nebo jsou ty „novinky“ na 2012 zanedbatelné a klidně postačí verze 2011
. Našla jsem model 2011 za necelé 4 tis. ale váhám, jestli si těch pár stovek nepřiplatit a jít do novější verze.
Moc děkuju za reakce
![]()
Ahoj holky, takže jsme se byli podívat na golfky osobně a hrozně se nám naživo líbíla ta barva Emerald (je to krásná petrolejová barva), takže jsme je hned koupili…a ty vychytávky v nový kolekci jsou úplně na nic…polohování nožiček? haha…jen tam promáčknete takovou pogumovanou látku, ale malej do toho dvakrát kopne a je to zase stejný jako před polohováním a stříška s okýnkem? ta mi teda přijde taky naprd, protože přes ní stejně na mimčo nevidíte
ale jinak, jsou jízdně a technicky fakt nejlepší…
Ahojky mohla by jste mi některá kočárek změřit? Vejde se do něj i 2leté dítko? Děkuji
@loura píše:
Ahojky mohla by jste mi některá kočárek změřit? Vejde se do něj i 2leté dítko? Děkuji
Ahojky, taky jsem ty rozměry nemohla nikde vyčíst a nakonec jsem je našla na stránkách nuna4u.cz:
JO a někde jedna holka psala že délka opěrky je snad 45cm zbytek nevím, taky mi na mé žádosti nikdo neodpověděl a nepřeměřil…tak snad ti postačuje to co jsem zkopírovala ze stránek nuny.
![]()