Sportovní golfky

117
10.4.12 01:30

Sportovní golfky

Ahoj, potřebuji poradit. Hledám kočárek, který by měl splňovat následující kritéria, mám 11 měs. kluka 11 kg, a chci to hlavně do města. Bydlíme na vesnici tak na doma a do terénu mám sporták roan marita, ale do města bych chtěla něco lehčího, ovladatelnějšího a skladnějšího.

Tak nevím jestli spíše nějaký sporták nebo jestli existují i nějaké takové golfky.

• vhodný spíše do města, ale aby to zvládlo i lehčí terén (tráva, polní cesta)
  • větší čtyři kola (vepředu otočný s možností aretace)) jednoduchý ne ty klasický dvojitý
  • pohodlný pro i pro větší dítě, odpružený
  • polohování do lehu i nožičky
  • velký nákupní košík
  • spojená rukojeť + polohování (mám 160 cm)
  • lehká složitelnost, po složení aby se to vešlo třeba na zadní sedadla
  • bytelný
  • cena do 5000,–

díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5277
10.4.12 08:39

@sarka53 Kdyby existovaly takové golfky, jako popisuješ ty, tak se neprodávají jiné, než tyhle :mrgreen: :think:

http://www.baby.jogger.cz/…-baby-jogger- co jeden z těchto? Ale ty jsou dražší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
19.6.12 21:28

Oživuji diskuzi :-) Prosím poraďte, mám podobné požadavky jako zakladatelka. Cena může být klidně do 8 tisíc. Hlavně ať jsou malé a skladné..už mě nebaví pořád skládat do auta ten těžký sporťák. Nejvíc se mi líbí bugaboo bee, ale tak cena :roll: Poraďte prosím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
972
24.6.12 13:24

Taky bych se ráda přidala, prosím o nějaké doporučení. Syn má 8 měsíců, vím, že na golfky je brzo, ale sporťák se nám skoro nevleze do auta, tak bych ráda golfáč zatím jen pro nějaké cestování (nákupy v shopping centru, rychlovka do města a tak). Prcek ještě nesedí, tak něco, co se dá polohovat až do lehu. Díky za všechny rady! Klidně bych koupila i starší, pokud by byl zachovalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.6.12 22:34

Tak zrovna taky něco podobného sháním, mám dva favority,ale stále nevím, mám totiž taky do terénu roan maritu sporták a tu bych hctěla využívat spíše tady u nás na vesnici nebo nějaký výlet a v zimě když by bylo hodně snehum ale do města na pochůzky a do auta na zadní sedadla sháním to co ty:

Moje tipy:
Quatro Monza (nebo dříve Rally)
4 kola, vepředu otočné, možnost aretace, velký prostorný, polohování zad i nožiek, otočná rukojet, velký košík, rukojet teda není nastavitelná, ale mám taky 160 cm a když jsme ho zkoušela tak v pohodě, pěkný výběr barev, krásně se s ním jezdí a ovládá a myslím si že v pohod zvládne i terén i sníh, nosnost do 20 kg cena do 4000,– jak kde)

Britax B-Agile
(je to spíše sportovní golfáč, spojená rukojet, jednoduchý kola a ne uplně pidi, super velká stříška s větráním, velký koš na golfáč, kvalita, skladnost, lehčí určitě než teda ten quatro, ale jde teda jen po směru jízdy a má jen takové lehčí polohování nožiček, což ve mě furt hlodá a to je asi takové pro mě jediné negativum, ale ten jsme ještě neměla možnost odzkoušet naživo, nosnost do 15 kg cena do 5000,–)

náš kluk má právě taky asi 13 kg a 13 měsíců a je docela mohutný takže hledám i něco prostorného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pipinulkaa
4.8.12 21:57

športový kočík

Ahojte, nám sa strašne páči coto baby torino 2012. má vsetky funkcie ktoré chceme aby mal. a je lahký a aj cena je prijatelná :-)

• Citovat
  • Upravit
kettinka
14.8.12 07:50

Baby mate niektore skusenosti s TFK Dot 2012???

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
15.8.12 16:40

Ahoj, máme skladný Zopa Fusion
velký košík
polohovatelná opěrka zad i nohou,
snadná manipulace, větší kola vhodná i do terénu-jezdili jsme s ním i v lese a na polních cestách na výletech
v ceně pláštěnka, nánožník, odnímatelné madlo, fusak
má praktický pultík na nápoje a malou schránku na drobnosti
je lehký a skladný i do auta-snadno skladatelný lehkým stisknutím
kvalita-nikdy za dva roky jsme nic nereklamovali
cena je pod 4000,–
:mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat