Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj ženský, mám možnost koupit tyto golfky, ale jde mi o ten materiál. Je to prý klasická džínovina, takže kočárek není nepromokavý, což se mi zdá trošku nepraktické.. Nemáte prosím některá zkušenost? ![]()
@artep.b píše:
Ahoj ženský, mám možnost koupit tyto golfky, ale jde mi o ten materiál. Je to prý klasická džínovina, takže kočárek není nepromokavý, což se mi zdá trošku nepraktické.. Nemáte prosím některá zkušenost?
Mám ho doma a jsem s ním moc spokojená. Ona je látka impregnovaná, takže proti lehkému deštíku je to chráněné. A pokud by lilo, tak dáš pláštěnku. ![]()
A co takové ty nehody, kdy se dítě polije pitím a k tomu ještě půlku kočárku, zadělá se od něčeho co má v ruce atd., není špatná údržba?
Nepromokavý je, ale strašlivě žmolkatí. Po pár vyjížďkách měl malej pod nožkama krupici.
Jinak je v pohodě, jsme spokojený. Fakt krásně vypadá a tady se to tolik nenosí, takže je i neobvyklej. Ale znovu bych tu džínovinu nekoupila.
@artep.b píše:
A co takové ty nehody, kdy se dítě polije pitím a k tomu ještě půlku kočárku, zadělá se od něčeho co má v ruce atd., není špatná údržba?
mám ho rok a půl a fakt spokojenost. Prala jsem 2×. Jinak jsem vždy hadrem „vydrhla“. Byl s námi i na různých dovolených - písek, prach atd. Teď ho budu používat i na druhé dítě.
@MuffinkaM píše:Tak já ho mám rok a půl a nic takového nemám…
Nepromokavý je, ale strašlivě žmolkatí. Po pár vyjížďkách měl malej pod nožkama krupici.Jinak je v pohodě, jsme spokojený. Fakt krásně vypadá a tady se to tolik nenosí, takže je i neobvyklej. Ale znovu bych tu džínovinu nekoupila.
@artep.b píše: … a není ta džínovina po čase ošoupaná…
nemáme nic takového
@artep.b píše:
Měsíčnička: také Vám žmolkatí?
právě že ne… jdu hledat fotku
abych ukázala ![]()
Nemám foto přímo kočárku zblízka.
fotky za chvíli smažu kdyžtak…
…jak to prosím děláte, že mě vždy takto označíte, nějak se mi to nedaří… ![]()
@artep.b píše: …jak to prosím děláte, že mě vždy takto označíte, nějak se mi to nedaří…
citovat ![]()
@Měsíčnička píše:
Nemám foto přímo kočárku zblízka.fotky za chvíli smažu kdyžtak…
jééé, děkuji, vypadá opravdu dobře! A není pod dítětem ošoupaná sedačka, jako když se ošoupu kolena u kalhot? Jsem hrozná, ale s výběrem golfek už jsem nešťastná!!! ![]()
@artep.b píše:
jééé, děkuji, vypadá opravdu dobře! A není pod dítětem ošoupaná sedačka, jako když se ošoupu kolena u kalhot? Jsem hrozná, ale s výběrem golfek už jsem nešťastná!!!
Hele jezdí na nich rok a půl a ten kočár je jako novej
A to neřeším špinavé botky atd…
Vypadá pořád skvěle a plánuji ho mít i na dceru
![]()
Klidně ti tu sedačku zítra vyfotím