Golfky - polohovatelné záda a nožky

696
17.4.12 10:28

Golfky - polohovatelné záda a nožky

Maminky, prosím, poraďte..Golfky, aby měly :

• polohovatelné záda
  • polohovatelné nožky
  • velký košík
  • pokud možno spojenou rukojeť, není podmínkou

Nějaký typ mám, ale hledám ještě inspiraci..
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7932
17.4.12 10:32

Espiro Magic ;) akorát teda nevím, jak s tím košíkem, mně přijde velký dost, ale záleží na tom, jaké máš požadavky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
17.4.12 10:32

váha, cena, skladnost - to je jedno?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
17.4.12 10:36

Tak já za sebe můžu doporučit Chicco multiway.S kočárem jsem maximálně spokojená má polohovatelná záda i nožky.Zádová opěrka je oproti jiným golfkám vysoká což je třeba pro nás výhodou,jelikož mám trošku větší dítě.Dceři brzy budou 2 roky a nad hlavičkou má ještě kus místa,takže se nebojím toho až zase poporoste,že by jí kočárek byl nepohodlný :)Košík sice není nějak extra velký ale věcí se mi do něj vleze dost :) A kolečka paráda s přehledem zvládnou jak městský tak lesní terén :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.12 10:39
@Agi20 píše:
Tak já za sebe můžu doporučit Chicco multiway.S kočárem jsem maximálně spokojená má polohovatelná záda i nožky.Zádová opěrka je oproti jiným golfkám vysoká což je třeba pro nás výhodou,jelikož mám trošku větší dítě.Dceři brzy budou 2 roky a nad hlavičkou má ještě kus místa,takže se nebojím toho až zase poporoste,že by jí kočárek byl nepohodlný :)Košík sice není nějak extra velký ale věcí se mi do něj vleze dost :) A kolečka paráda s přehledem zvládnou jak městský tak lesní terén :) :palec:

Tak já když vidím chicco multiway, tak ho maminky mají ověšený nákupníma taškama- na každé rukojeti dvě nacpaný tašky nebo igelitky. Košík fakt nic moc, ale asi uveze ten kočár všechno.
Jediná nevýhoda je podle mě že je těžký docela- já ho chtěla taky pořídit, a má vysokou tu opěrku, to je pravda. A mně se ty kočárky moc líběj. Jen ta váha, proto jsme ho nakonec nepořídila

• Citovat
  • Upravit
918
17.4.12 10:47

Obávám se, že golfky s velkým košíkem asi budou oříškem :think:
My máme cybex onyx a quinny zapp xtra. Ani jedny nemají velký nákupní koš, ale já do něj vždycky narvu co potřebuju :lol:
I když zatím je používáme spíš jenom na výlety, do nákupáku. Kolem baráku pořád jezdím se sporťákem, protože ten má opravdu mega koš a nedovedu si to bez něj představit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
17.4.12 10:50

Tak je pravda,že kočárek je docela těžký.Myslím,že má něco kolem 10kg dcera má 12 kg a když nastupuju do MHD tak to zvládnu sama.Ale je pravda,že už mám poslední dobou co dělat abych ho vůbec zvedla.Každopádně záleží na tom jak moc zakladatelka cestuje MHD.Jinak k tomu košíku.Já do něj dám pláštěnku,deku,vleze se mi tam krabice mlíka a ještě se mi tam podaří vecpat plinky.Záleží na tom jak velký nákup dělám,popřípadě pečivo mám třeba v igelitce.Ale výhoda golfek je právě ta,že nemají spojenou rukojeť tím pádem tam můžu zavěsit kabelu s nákupem.Ale to opravdu málo kdy většinou to nacpu do košíku.Ale na druhou stranu je opravdu těžký sehnat golfky co mají opravdu velký košík.

Příspěvek upraven 17.04.12 v 10:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.12 10:50

Ale těchto kočárku je docela dost si myslím naopak- třeba babdesign tiny, babydesign mini, babypoint trapper, babypoint fortuna, hauck sport, hauck shopper, je jich mraky

• Citovat
  • Upravit
byron
17.4.12 10:51

jo akorát teda vlastně nevím jak je tam polohování těch nožiček. na tom jsem nebazírovala

• Citovat
  • Upravit
696
17.4.12 10:52

Tak můj typ byl a je Inglesina Espresso..Jen v kolekci 2012 se mi moc nelíbí barvy, ale to je vedlejší, funkčně mi přijdou super..No cena.. :roll: Druhý typ byl cam portofino, ty ale nemají polohovatelné nožky. JInak obojí golfky splňuji mou představu. Tak něco takového hledám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
17.4.12 10:54

my máme taky chicco multiway a taky velká spokojenost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.12 10:57
@žampionka píše:
Tak můj typ byl a je Inglesina Espresso..Jen v kolekci 2012 se mi moc nelíbí barvy, ale to je vedlejší, funkčně mi přijdou super..No cena.. :roll: Druhý typ byl cam portofino, ty ale nemají polohovatelné nožky. JInak obojí golfky splňuji mou představu. Tak něco takového hledám..

cam portofino je docela hezký kočárek ale je strašně maličkatej, taky jsme si ho zkoušela…

• Citovat
  • Upravit
696
17.4.12 11:06
@byron píše:
Ale těchto kočárku je docela dost si myslím naopak- třeba babdesign tiny, babydesign mini, babypoint trapper, babypoint fortuna, hauck sport, hauck shopper, je jich mraky

No musím konstatovat, že ty babydesgn tiny nejsou vůbec špatné.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
17.4.12 11:17

Jen mě napadá, kde tady na severní Moravě je vidět naživo..?Teda i možnost vidět více těch golfek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.4.12 23:00
@Agi20 píše:
Tak já za sebe můžu doporučit Chicco multiway.S kočárem jsem maximálně spokojená má polohovatelná záda i nožky.Zádová opěrka je oproti jiným golfkám vysoká což je třeba pro nás výhodou,jelikož mám trošku větší dítě.Dceři brzy budou 2 roky a nad hlavičkou má ještě kus místa,takže se nebojím toho až zase poporoste,že by jí kočárek byl nepohodlný :)Košík sice není nějak extra velký ale věcí se mi do něj vleze dost :) A kolečka paráda s přehledem zvládnou jak městský tak lesní terén :) :palec:

Zcela souhlasím, máme je a můžu jen doporučit Chicco Multiway.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí