Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky,
tisikrat omylane tema, ale nemuzu se rozhodnout, vybrat.
Shanim golfky, lehke, skladne, prostorne, vysoke i pro chlapa.
A pozadavky jsou, aby byly ruzove nebo fialove
, polohovatelne az do lehu, nozicky nemusi byt nezbytne polohovatelne, spojena rukojet, predni kolecka s moznosti aretace. A aby byly pevne pro dite, nehrkajici, proste bytelny.
Pro predstavu…libi se mi Nuna Pepp, ale jsou nizky a spis designovky, prijdou mi malo prostorny pro dite. TFK Buggster tay okukuju. Takze ta neco.
Co mi jako zkuseny matky doporucite. Kdo mate srovnani a opravdu jste s nejakyma byla nadmiru spokojena.
Bazarove, cena idealne do 3500Kc.
Predem moc dekuju za tipy. ![]()
Taky zrovna sháním golfky. A z recenzí mi nejlíp vychází Espiro Magic.
Ahoj, já teď objednávala tento http://www.cam-cz.cz/…ofino-bezova
ještě nepřišel, takže nemám zkušenosti, ale přijde mi, že má všechno to co jsi popisovala, jen co jsem se dívala na recenze, tak víceméně všechny sporťáky moc nevyhrkané nejsou, ale já to mám do města, takže já řešila spojenou rukojeť aby se mi jednou rukou dobře ovládal, aretaci, polohovatelná záda, a pro mě velmi důležitý velký koš
@Ivonetaa spíš než golfky mi podle tvého popisu vychází lehký sporťáček. Taky jsem měla podobné požadavky (+ještě otočnou sedačku) a vyhrálo Urbo od Mamas and Papas v odst. Raspberry ripple.
@Luca86 píše:
Taky zrovna sháním golfky. A z recenzí mi nejlíp vychází Espiro Magic.
Ty jsem mela na prvni dite a jsou celkem nizky. Kor kdyz je pak starsi a tezsi, sesednou se snizej… Pro me ˇ175 cm jeste jaks taks, ale pro vysokyho manzela utrpeni…
Valco Snap vypada moc dobre a docela kvalitne. Bohuzel ho nikdo neprodava, jen cerny. Ja jsem ujeta na ruzovou… Vyber kocarku je vzdycky beh na dlouhou trat. ![]()
Ja pujdu do Valco Snap, toho noveho s polohovatelnymi nozkami. jen cekam na nejakou akci ![]()
@Ivonetaa Aha, tak to děkuji za info. Já jsem menší, než ty a muž moc nevozí, ale to sesednutí se mi nelíbí. Takže děkuji:)
@Ivonetaa na bazoši je jeden růžový, ale paní preferuje os, předání.
Měla jsem Valco Snap 4 a byl to super kočár. Navíc byl opravdu skladný a dobře vymyšlený.
Zkus si vyhledat diskusi zde na emiminu, tam jsem psala hodně, byla jsem tu jedna z prvních, co si kočár koupila. Matně tuším, že vršek rukojeti byl asi 104cm od země, ale v té diskusi to asi bude napsané přesně. Manžel má 183 a říkal, že je to úplně v pohodě. On se ten kočárek i dobře ovládá, pokud v něm teda 18kg dítě. Občas jsme svezli i starší dceru a tam ta manipulace byla už těžší, ale to je u všech lehčích kočárků asi. Za mě tom byl fakt super kočár, protože do auta perfektně skladný, výborný, velký a pevný košík, vozila jsem v něm i velký nákup, super bouda i polohování zad. Nožičky jsme jen „boulili“ zespod od košíku a stačilo to v pohodě. A co ocenila starší dcera, to byl takový ten popruh s okem na rukojeti, držela se ho a já mohla řídit oběma rukama. ![]()