Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, dotaz zní jasně. Nemohu se rozhodnout a nechci pak litovat… :-/ jaký myslíte, že je lepší? Nebo vyjdou vesměs nastejno? ![]()
U golfek newbuddy junior se nekde pise nosnost do 15kg, nekde se pise nosnost do 18kg. Tak kolik je ta nosnost??
U coto baby jsem nasla, ze je nosnost do 20kg. Takze bych asi dala prednost jim, ale porad vaham.. ty kolecka budou u obou asi dost podobne, ze? Klasika umele… Jinak jsou ty kocarky asi dost podobne i co se tyce polohování apod. Ja vubec nevim jestli ten a nebo ten ![]()
Dam odkazy: http://www.medabeda.cz/…r-tyrkysova/
http://www.medabeda.cz/…-modra-seda/
Prvni dojem po precteni co je v odkazu bych byla pro Coto. Ja bych chtela i vedet kolik oba meri na vysku, abych nebyla ohnuta pri vozeni. Nektere golfky byvaji opravdu dost nizke. Jinak preju stastnou ruku pri vyberu. Neni to vubec jednoduche. ![]()
Máme u našich newbuddy junior, jako na popojíždění je to oká, je to prostě golfáč no, zázraky od toho nečekej, ale jezdit se s tím dá v pohodě
vozili jsme v něm chvíli i starší a to už jí bylo určitě přes dva roky a kolem těch patnácti kil měla určitě. je potom ale hůř ovladatelný, čím těžší je náklad-to je jasný.
kočárky jsou obdobný, udělají asi podobnou službu ![]()
Holky diky..na tu vysku se jeste mrknu..ja ani nekoukala, jelikoz jsem prcek a pritel taky ![]()
A nezvazujes treba nejaky kvalirnejsi a bytelnejsi z druhe ruky? Cenove by to vyslo na stejno. Tohle jsou rachtatka.
Tak záleží na co to je..jestli jen na popojíždění, nebo do města, tak to bohatě stačí ![]()
pokud máš do terénu nějaký pořádný kočár, tak tohle jako kočárek do auta postačí ![]()
@jessikka No tak malej už dost chodi a az zacne byt pekne tak bude vicemene hlavne chodit. Ten kocar chci prave spis jen jako kdyz by jsme sli na vetsi nakup, tak aby si mohl sednout, odpocinout, kdyz by jsme sli do zoo nebo na prochazky… spis budu mit ten kocar jakoby jen pro sychr vzdycky s sebou, kdyz by ho bolely nozky a tak, jinak bude chodit po svych.. hlavne bydlime v praze a takovej jednoduchej, levnej si myslim bohate staci tady ve meste…
kor kdyz uz ho nebudem mit dlouho
@veronika6913 Na stránkách výrobce Junioru je nosnost udaná 18 kg. Kolečka jsou gumová, takže tolik nerachtají. Rukojeti nejsou tedy moc vysoko, ale už jsem si zvykla. Měřím 166cm a jde to.Pro představu na fotce je malému 2 1/2 roku.
@Tapa dekuju. Ja uz objednala 4baby shape. Myslim, ze vsecky ty golfky uz v dnesni dobe vyjdou temer na stejno akorat m tomu co jsem objednala je i fusak, coz se mi libilo, jelikoz ted je jeste celkem zima…