Golfky pro 7. měsíční holčičku

Anonymni
1.6.08 10:29

Golfky pro 7. měsíční holčičku

Ahoj maminky,

chtěla bych své holčičce koupit golfky, ale vůbec netuším jaké.
Doma máme sportovní kočárek od MUTSY, ale jak určitě některá z Vás zná, když se jede na nákup a máte malé auto, tak ne a ne se vše tam vejít.
Proto bych Vás chtěla poprosit, jestli byste mi poradily, který typ kočárku (golfky) koupit.
Hlavní je pro mě, aby byl polohovatelný. Moje holčička je větší dítko, všichni jí hadají už rok, díky její výšce. Takže potřebuji, aby byla opěrka dostatečně dlouhá, aby si neničila zádíčka.

Vybírám mezi kočárkama
JANÉ Carrera Pro - marine H18
Peg Pérego Pliko
Maxi-Cosi Citi CX
 Loola

Pokud víte o něčem jiném a kvalitním budu moc ráda, když mi napíšete Vaše názory.

Děkuji moc za odpověďi

Peteryka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
1.6.08 11:47

Mám Jané Carrera a vejde se mi do nich bez problémů dvouleté dítě, při spaní jí čouhají ven akorát boty. :D Mají větší kola a zvládnou i drsnější terén.

Maxi-cosi ti moc nedoporučuju, nevím, jeslti jsi je viděla v reálu, ale jsou fakt dost malé.

Looly jsou super golfky, jdou otáčet po i proti směru, až na tu cenu. 8)

Peg Perego Pliko nevím, ty moc neznám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.08 12:57

Děkuji Ti moc za odpověď Sunnyside.

Nevíš náhou, jak se skládají Looly? Na placku nebo se pletu?

Ani jedny jsem v reálu ještě neviděla.

Peteryka

• Citovat
  • Upravit
1754
1.6.08 13:04

Ahoj,

ja mam Jane Carreru a tento tyden jsme vyzkouseli, ze se v ni dokaze vyspat i nase 3 leta dcera, ktera normalne uz v kocaru nejezdi. Nohy ji sice visely dolu, ale zada se ji tam v pohode vesly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.08 13:44

jane carrera

http://www.nej-kocarky.cz/…RSARIO-2008/

je to ten správný kočárek o kterém mluvíte?

Děkuji za odpověď

Peteryka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
1.6.08 14:00

Peteryko
Looly se složí na placku, ale mrkni i na váhu, není zrovna nejlehčí.

Ano, to jsou Carrery, já mám starší kolekci, která má jiná kola, ale sedačka je, myslím, stejná. Kolekce 2008 už má ty kola také jiná, jen se to už nejmenuje Carrera, ale Solo.

http://www.handypraha.cz/…a_89_big.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.6.08 14:17

Ahoj, máme Loolu Up a jsem fakt spokojená :wink:

• hooodně malá po složení
  • otáčení korby po i proti směru
  • spojená rukojeť
  • perfektní střecha co funguje i jako sluneční tříška
  • oboustraný potah: letní/zimní verze
  • aretace předních koleček na kontsrukci kočárku - opravdu lehce se aretace vypíná a zapíná podle potřeby
  • pohodlá a velká sedačka
  • polohování do lehu jednou rukou
  • není bohužel z nejlehčích :(
  • díky konstrukci zadních koleček se s ní trochu špatně couvá
  • dost vysoká cena

… shrnutí: klady jednoznačně převažují, navíc jsme kočárek kupovali ve slevě, takže ani ta cena nebyla tak šílená, rozhodně investice nelituju :)

V případě zájmu fotodokumentaci dodám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
1.6.08 16:58

Novire
Jeslti tě můžu poprosit, tak fotodokumentaci sem určitě dodej, Loola byla i jedním z mých favoritů. :D 8)

Taky pro představu - dvouletý spáč v Carrerách. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.08 23:40

loola

Mám ještě jednu otázku, pokud se kočárek Loola skládá na plačku, tak proč má po složení míň? (myslím mezi kolečkama). # Rozměry rozloženého kočárku: 84×48×92 - 101cm # Rozměry složeného podvozku: 26×30×90cm

Dík za odpověď

Pořád my vrtá hlavou, jestli koupit Loolu či klasické golfové hole PEG PÉREGO PLIKO.

Nejde mi ani o cenu, ale jde mi o praktičnost a pohodlnost, protože jak jsem již psala, sportovní kočárek mám a Loola mi přijde jako sportovní kočárek než golfky, ale podle rozměrů na které se dívám, tak mi snad přijde, že Loola je menší než Peg Pérego. To se asi pletu, že?

Peg pérego pliko # rozměry kočárku (v x š x d): 102,5×85×51 cm # složený: 103×39,3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
1.6.08 23:52

Ahojky,

Maxi cosi city - měla jsem a používala pouze jako podvozek pod autosedačku. Jako golfky ale nic moc..a zvolila jsem raději Peg Perego A3 - což je asi podobné jako Pliko, ale navíc mají spojenou rukojeť. Právě pro tu spojenou rukojeť a tj. větší stabilitu a ovladatelnost a složitelnost jednou rukou jsem je volila.. A taky pro to, že mají pouze 8 kg. Mám je jen na cestování. Pokud máš ale hodně malé autíko, tak mám pocit, že klasické golfky - bez spojené rukojeti - třeba jako Pliko jsou skladnější. Ale podrobně jsem to nestudovala. Jinak Perego jsou obecně kvalitní kočárky. To polohování do lehu, polstrování, přehazovací boudička apod. Loola neznám, ale mrkla jsem teď na ně a vypadají fakt dobře.

Tak přeji šťastnou volbu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
2.6.08 08:12

Ahoj, Loola se neskládá na placku :wink:

Tady je foto, lepší momentálně nemám, když tak můžu kočárek nafotit samostatně, kdyby to nestačilo :)

Ty tyčky co jsou na boku podvozku se při skládání posunou níž, rukojeť se „zlomí“ a všechny kolečka se posunou k sobě jako u klasických golfek - takže je ten kočár po složení užší (mezi kolečkama) a nižší :wink:
Rozhodně je po složení menší než PP.
Jestli budeš skládat jen podvozek bez sedačky, tak někdo dokonce psal, že dává podvozek z Looly jen za zadní sedadla - samotný podvozek je fakt miniaturní…

http://www.poltradewaletko.pl/…ola/baby.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.08 15:43

Loola

Díky moc za odpověďi,

tak už mám rozhodnuto. Vyhrála loola, hned jí jdu objednat.

Teď jsem si ještě vzpomněla, jaký nánožník na Loolu?

Díky moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
2.6.08 21:17

Ahoj, gratulace k výběru :)
Používám na Loolu nánožník golf s límcem od Emitexu a pasuje bezvadně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.6.08 17:20

loola

Ahoj maminky,

děkuji všem, které mi poslaly odpověďi.

Dnes mi loola přišla. Je úžasnáááááááááááááááááááááááááááááááááá.
Sice jste měly pravdu, že je trošku těžší, ale to je v pohodě, protože je boží.

Ještě jednou moc a moc děkuji všem, které mi pomohly při výběru kočárku.

Přeji přijemný víkend

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí