Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
holky, poraďte golfky pro často vysedající dítě – požadavky:
dítě 90 cm, 12,4 kg
lehké ovládání - abych zvládla řídit i vést za ruku, tedy buď trojkolka nebo spoj. rukojeť?
lehké – do cca 8 kg
skládání jednoduché – ne jako u sporťáku na placku, kde to musím položit na zem
nepotřebuju polohování, ale je to plus
košík je plus
Už jsem si brousila zuby na Quinny Zapp, ale ten má teda ukrutně krátká záda (32 cm?) a ta naše malá čára má potřebuje zád. opěrku aspoň 45 cm. Jak se vám zdá třeba babypoint mark 3? a jiné tipy?
Budu ho shánět po inzerátech, takže cena není úplně směrodatná.
Díky!
Já mám babyjogger micro a splnuje všechno co chceš. Koukni kdyžtak na youtube na video.
No nevím, zapp má podle mě záda tak 60cm.
Totéž buggster, ten je snad ještě větší.Mark 3 je určo menší. ![]()
k.a.c.k.a.1 píše:
No nevím, zapp má podle mě záda tak 60cm.Totéž buggster, ten je snad ještě větší.Mark 3 je určo menší.
neviděla jsem ho naživo, jen jsem to vyčetla: http://www.detskezbozi.com/…pp-2011.html
xivi píše:k.a.c.k.a.1 píše:neviděla jsem ho naživo, jen jsem to vyčetla: http://www.detskezbozi.com/…pp-2011.html
No nevím, zapp má podle mě záda tak 60cm.Totéž buggster, ten je snad ještě větší.Mark 3 je určo menší.
ale je pravda, že u polohovací sedačky má výrobce psanou délku 52 cm, tak to budou mít u té nepoloh. nějaký nonsens…
Quinny zapp je naopak docela velký..
ale největší golfky jsou babyjogger mikro, mini..
Za me TFK Buggster, mam ho 26 mesicni dceru (94cm) a ma tam jeste rezervu ![]()
Zappa bych v tomto případě moc nedoporučovala. Sice je velký, ale jednou rukou ho neuřídíš. On má celkem „vachrlaté“ rukojeti. Já i když jsem se chtěla třeba jenom napít, musela jsem zastavit ![]()
veverik píše:
Zappa bych v tomto případě moc nedoporučovala. Sice je velký, ale jednou rukou ho neuřídíš. On má celkem „vachrlaté“ rukojeti. Já i když jsem se chtěla třeba jenom napít, musela jsem zastavit
Fakt? Já řídila jednou rukou v pohodě.měla sjem starou nepolohovací verzi.
pliko jednou rukou ani omylem.
to už spíš peg perego si.jednoduchá kola sé líp točí.
buggster. Podobně jako zapp,možná trochu lepší ovladatelnost jednou rukou.
tak já nevim, možná jsem to jen neuměla
, ale mě to fakt nešlo
Ted mám Cybex onyx a jednou rukou, uplně bomba. Vyzkoušela jsem si to v IKEI na obědě, kdy jsem v jedné ruce nesla tác s jídlem a zvládla jsem to výborně. ![]()