Golfky pro kluka 18 měsíců

444
10.7.12 14:25

Golfky pro kluka 18 měsíců

Ahojky holky, prosím o radu a zkušenosti. Synovi je 18 měsíců a chtěla bych koupit golfky, ale je jich tolik, že se v tom vůbec nevyznám. Už chce raději chodit než být v kočárku, ale… asi to znáte. Prosím poraďte jaké golfky? Nechci moc drahé, nevím do jakého věku dítěte bude kočárek potřeba…
Ani nevím, podle čeho ten kočárek vybírat - co by měl pro tak staré dítě mít.
Líbí se mi docela tyto:

http://deti.aukro.cz/…9234398.html

nebo Jané Carrera - ty jsou tedy docela drahé, ale koukala jsem, že použité se dají koupit i za 1500 Kč.

Potřebuji je hlavně do města.

Díky za radu.

Příspěvek upraven 10.07.12 v 14:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
10.7.12 14:29

Moje dcera nenáviděla kočár a teď, když jí budou na podzim tři roky, jsem musela koupit ještě golfky ty obyčejné lítačky, protože ji na delší trasu nejsem pěšky schopná přemluvit. Takže léto jsme museli takhle ještě vyřešit. A já osobně bych teda kočárek do 2,5-3 let měla pořád tak nějak po ruce /dovolené, výlety atd./. Který je dobrý neporadím, jen za sebe nedoporučuju Chico, protože se mi rozpadly, byly nové, hodně používané, téměř denně skládané, ale nevydržely nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
10.7.12 14:36

Mam moona 4 kolku od prvniho syna a jeste budou na treti co teprve cekame. Nedam na ne dopustit. Jsou velmi prostorne, oba kluci si v nich lebedili, jsou lehke a skladne a ted se uz i vyrabi se spojenou rukojeti. Nemaji teda polohovani nozicek ale ani u jednoho to nevadilo byt v nem i spoustu casu spali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí