Golfky 4BABY Shape - názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.7.12 12:33

Golfky 4BABY Shape - názor

Hezké sobotní poledne,
prosím nemáte někdo zkušenost s těmito golfkami? Máme omezený rozpočet a tyhle se nám docela líbí. A nebo co na ně říkáte?
Za anonym se omlouvám, ale mám k tomu důvod. Děkuji. M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
byron
7.7.12 12:42

http://www.zbozi.cz/?…

vypadají dobře, tyhle mám ozkoušené a taky dobrý

• Citovat
  • Upravit
7974
7.7.12 13:24

Zrova nedávno ho tady řešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
7.7.12 13:29

No jsou moc hezký :palec:,co do designu bych do nich šla,ale nějak se mi nelíbí ty kolečka.Vypadají,že nic nevydrží. Myslím,že něco s takovými jakoby pogumovanými kolečky by se vám asi jezdilo líp a hlavně by nedělali rachot.. My máme http://www.detskyruzek.cz/…on_2011_2012 ale v černé barvě. A je to český výrobce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.12 13:35
@kotyk píše:
Zrova nedávno ho tady řešili.

Děkuju,mě to nic nenašlo,když jsem si to zadala do vyhledávání :nevim:

• Citovat
  • Upravit
972
7.7.12 13:57

Taky do nich chci jít, tak pokud si je, zakladatelko, nakonec koupíš, budu se těšit na recenzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.7.12 14:17

@Gabčulinda jj, babypoint a babydesign dělají levné a dobré kočárky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.12 14:31
@Tina007 píše:
Taky do nich chci jít, tak pokud si je, zakladatelko, nakonec koupíš, budu se těšit na recenzi :)

Ahoj, už je mám doma, ale ještě jsme nevyjeli. Co tě na nich zajímá?

• Citovat
  • Upravit
972
10.7.12 14:56
@Anonymní píše:
Ahoj, už je mám doma, ale ještě jsme nevyjeli. Co tě na nich zajímá?

No, vlastně vše, celkový dojem. Hlavně mi jde o to, jestli se dá dobře sklopit opěrka zad do lehu, prcek ještě nesedí a pak taky, jestli se vejdou v pohodě do auta, máme malý kufr a tohle je hlavní důvod, proč chci na kratší cestování golfky, narvat do auta náš sporťák je o nervy. Tož díky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.7.12 21:13

Ahoj, my si je přivezli z dovči (koupili jsme je tam jako „nouzovku“), jezdíme s nimi tak tři týdny a zatím spokojenost - jdou bez problému dát úplně do lehu a pak zvedat dle potřeby (mají snad 6 poloh), do kufru malého auta se vejdou myslím určitě (my je z dovči vezli v prostoru pod dětskou sedačkou a v pohodě), mají nějakých 7kg takže pro mě není problém naložit si ho sama (s naloženým dítětem) do vlaku nebo autobusu, brzda je spojená - nemusí se brzdit každé kolo zvlášť, nánožník vypadá taky pohodově, nemají průhled ve střeše (takže se spícímu dítěti ten otvor nemusí zakrývat)…jediné čeho se trochu bojím je to, jak dlouho vydrží ta kolečka (jsou taková nějaká „pěnová“ a vzhledem k terénu ve kterém obvykle jezdíme nevím nevím :? ) a možná bych uvítala delší stříšku…ale u ní je výhodou, že jde posouvat po konstrukci, takže když svítí hodně sluníčko, tak jí prostě mlaďochovi posunu těsně nad hlavu a je to :) )
Každopádně, i když jsem si sice myslela, že golfáč řešit vůbec nebudu a ani jsem je nějak nesledovala, protože náš sporták je pro nás kočárek snů a ačkoliv se k nám dostal jako ta nouzovka, tak ho docela často a ráda využívám :) snad mi to vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikyp1
20.5.13 22:46

Ahoj, taky o kočárku uvažuju, chci se zeptat, jestli ty kolečka dělají randál, dík za odpověď M.

• Citovat
  • Upravit
160
21.5.13 09:09

Kámoška si ho taky koupila. Nemá ho sice dlouho, ale kolečka jsou v pohodě. Hodně si ho chválí, je krásně lehký, sice boudička mohla být větší, ale ten problém mají snad všechny golfáče. A pro ty, kteří nemají moc penízků nazbyt, tak na těchle stránkách neplatila poštovné - http://kojenecke-obleceni.eu/…vni-kocarky/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
najmanovar
2.8.13 21:41

Dobrý večer, jste s kočárkem 4baby shape spokojená? děkuji Renata

• Citovat
  • Upravit
mikyp1
4.8.13 21:11

S golfkama jsem rozhodně spokojená, trochu jsem se toho bála, ale mile mě překvapily. Poměr cena - výkon naprosto super. Určitě jsou na trhu kvalitnější a bitelnější kousky, ale taky za jinou cenu. Tyhle rozhodně splňují účel. já doporučuji

• Citovat
  • Upravit
najmanovar
4.8.13 21:42
@mikyp1 píše:
S golfkama jsem rozhodně spokojená, trochu jsem se toho bála, ale mile mě překvapily. Poměr cena - výkon naprosto super. Určitě jsou na trhu kvalitnější a bitelnější kousky, ale taky za jinou cenu. Tyhle rozhodně splňují účel. já doporučuji

děkuji za odpověď…zaujala mě na nich cena dají se sehnat za 1450Kč a i se mi moc líbí:-) Co střížka nesvítí na děťátko moc?? Jak velká jsou kolečka? Vejde se mi do njich 2letá holčička, která je drobnější? Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4