Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@neonka píše:
Ahoj holky,
muzete mi nekdo poradit, jestli sedi nejake univerzalni madlo na kocarek PP Pliko Mini. Koupila jsem ho ted dceri, je uzasnej, ovsem madlo nam jaksi chybi, byla na nej zvykla, a taky kdyz na kocarku je, neni treba pouzivat na rovnem terenu pasy. Diky moc za kazdy info.
P. S.: Cetla jsem, ze tam nekdo napasoval madlo od chicca multiway, zajimalo by me jak, ja to zkousela v obchode a vubec tam nesedi
Ahoj, už jsi sehnala nějaké to madlo? Já si kočárek právě objednala a k tomu madlo chicco liteway, tak doufám, že pasovat bude, někde jsem četla, že by mělo. Jinak výrobce v katalogu madlo už nabízí, ale nikde jsem ho nesednala, tak nevim ![]()
Cauky,
nakonec jsem madlo prestala shanet, dcera si zvykla na jizdu bez madla a je to v pohode. Jinak kocar mam pul roku a jsem s nim maximalne spokojena, fakt je uzasnej!!
Ultra lehkej, lehci jsem, mimo plachtaku bez strechy, nenasla, a pritom prostornej. Skvele se ovlada, fakt super. U nekterych kocaru byla na netu uvedena vaha nizsi, ale ve skutecnosti to tak nebylo… uzij si ho, vybrala jsi dobre.
@neonka píše:
Cauky,
nakonec jsem madlo prestala shanet, dcera si zvykla na jizdu bez madla a je to v pohode. Jinak kocar mam pul roku a jsem s nim maximalne spokojena, fakt je uzasnej!!Ultra lehkej, lehci jsem, mimo plachtaku bez strechy, nenasla, a pritom prostornej. Skvele se ovlada, fakt super. U nekterych kocaru byla na netu uvedena vaha nizsi, ale ve skutecnosti to tak nebylo… uzij si ho, vybrala jsi dobre.
Ahoj, díky za info. S kočárkem jsem také moc spokojená a madlo pasuje perfektně. ![]()
Ahoj holky,
, ja to zkousela v obchode a vubec tam nesedi 
muzete mi nekdo poradit, jestli sedi nejake univerzalni madlo na kocarek PP Pliko Mini. Koupila jsem ho ted dceri, je uzasnej, ovsem madlo nam jaksi chybi, byla na nej zvykla, a taky kdyz na kocarku je, neni treba pouzivat na rovnem terenu pasy. Diky moc za kazdy info.
P. S.: Cetla jsem, ze tam nekdo napasoval madlo od chicca multiway, zajimalo by me jak