Rozdíl Nuna 2011 a 2012? Kterou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8384
2.7.12 08:45

Ahojky je tu diskuse Nuna a je tam plno info, ja ji ma ma popravde jsme zklamana a to hodne…
malej odpovida sice velikostne na 2 roky ale je tam jak sardinka to nemluvim o otm kdyz je navlecenej…jeste mi v kocarku casto usina a kdyz ho polozim do uplnyho lehu tak se preklapi kdyz tam je taska, ale ikdyz tam neni tak ot neni nijak stabilni, jinak je nashernej skvele se s nim jezdi ale othle je pro me nevyhoda a docela mi vadi i polohovani nozicek (u 2012 sice je ale uplne na prd) porovnavam ot se segrou ta ma quatro cross a to je rozdil v porstoru atd ale zas se s nim hur jezdi, kazdy kocarek ma neco…
ale malej miluje madla na kocarku takze v Nune nadsenej neni ani kvuli prostoru ale kdyz prijede segra tak si sam hned vleze do jejiho kocarku a sedi tam :-)

ja mam barvu sand a to je prakticka barva jediny oc se spini je ksilt na boudicce ale jen proto ze ot manzel obcas blbe slozi a nesklopi nejdriv boudu do sedacky :-)

Nuna je krasnej stylovej kocarek ale asi uz bych volila jinej puzivam ho radsi jen na nakupy atd…
nejradsi bych ho prodala a koupila jinej lae na druhou stranu je mi to lito :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
2.7.12 08:55

Mně se taky ten kočárek moc líbí. Ale zase se mi stávalo, že jsem malou kopala do hlavy když ležela. Měla prostě hlavičku až nad ten okraj. A to je dost malá, ve dvou letech měla 82cm
Jinak už bych nechtěla domů tu žlutou! Nevím jestli se v nových kolekcích dělá, já ji měla z 2010 a bylo to v létě šílené. Bydlíme na vesnici a kdykoli jsme s ní vylezli ven, tak kočár obsypaný blýskáčky. Oni si mysleli že je to nějaká kytka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.7.12 08:57

Teď jsem koupila 2011 v černé barvě, 2012 a její vychytávky mi spíš přijdou jako pěkná blbost. Okýnko, přes které vidíš tak temeno hlavy akorát kazí vzhled boudičky. A polohování? Tomu se snad ani polohování říkat nedá :mrgreen:

• zatím nám je necelých 8 měsíců, takže v pohodě, malej v kočárku nespí a nikdy nespal, takže leh ani nepoužívám
  • původně jsem chtěla Emerald, ale naživo se mi nelíbila, tak jsem vzala černou a moc spokojená, vypadá sprotovně-elegantně, fakt super :)

Já jsem teda moc spokojená, madlo se na mimibazaru dá přiobjednat za pár šupů, jízda skvělá, manipulace..ta je úplně luxusní! Za mě jedině Nuna :srdce: A jsou to prostě golfky, takže se dá předpokládat, že s jejich vahou se nedá na madlo věšet taška, co má pět kilo, když kočárek má 8kg. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
2.7.12 09:50
@Ajla píše:
Ahojky je tu diskuse Nuna a je tam plno info, ja ji ma ma popravde jsme zklamana a to hodne…
malej odpovida sice velikostne na 2 roky ale je tam jak sardinka to nemluvim o otm kdyz je navlecenej…jeste mi v kocarku casto usina a kdyz ho polozim do uplnyho lehu tak se preklapi kdyz tam je taska, ale ikdyz tam neni tak ot neni nijak stabilni, jinak je nashernej skvele se s nim jezdi ale othle je pro me nevyhoda a docela mi vadi i polohovani nozicek (u 2012 sice je ale uplne na prd) porovnavam ot se segrou ta ma quatro cross a to je rozdil v porstoru atd ale zas se s nim hur jezdi, kazdy kocarek ma neco…
ale malej miluje madla na kocarku takze v Nune nadsenej neni ani kvuli prostoru ale kdyz prijede segra tak si sam hned vleze do jejiho kocarku a sedi tam :-)

ja mam barvu sand a to je prakticka barva jediny oc se spini je ksilt na boudicce ale jen proto ze ot manzel obcas blbe slozi a nesklopi nejdriv boudu do sedacky :-)

Nuna je krasnej stylovej kocarek ale asi uz bych volila jinej puzivam ho radsi jen na nakupy atd…
nejradsi bych ho prodala a koupila jinej lae na druhou stranu je mi to lito :-)

Mám naprosto stejný pocit, nejradši bych jí prodala a teda už žádný nekupovala, ale manželovi jsem přísahala, že jí minimálně ještě tohle léto určitě budu nutně potřebovat :zed: Do toho mám, zakladatelko, ještě barvu žlutou, a to je fakt peklo, je nádherná, ale špinavá snad druhý den po vyprání. A jestli nemáš pračku s bočním plněním, tak jí do pračky ani nenarveš. Mám horní plnění a nechytám se. I to dílenský zpracování mi připadá šílený, brzda tak tuhá, že jí rvu rukou, trhající se potahy, to mě zklamalo nejvíc. Nuna ano, do obchoďáku a parků, ale nečekat nic extra. Super je ovládání a skládání, to zas jo. I když už je kufr k prasknutí, nuna se tam stále vejde :) Tak přeju dobrou volbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.7.12 09:54

Ty jo a mě jde brzda jako po másle..asi mám nějakej dobrej model :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
2.7.12 09:58
@lyrica píše:
Ty jo a mě jde brzda jako po másle..asi mám nějakej dobrej model :lol: [/citac

No asi fakt jo :) Kamarádce taky, já si jí právě u ní zkoušela a super, a pak bum, moje nuna se prostě dobrovolně neodbrzdí :D Ale víc mě štve ten potah, ve švu to jede pryč, zkusim to vyreklamovat, ale asi mě pošlou do háje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
2.7.12 10:05

ahoj, mam 2011. nelituju ze jsem nepockala na 2012. vetsi kolecka atd je rozdil uplne s prvnima nunama.
s kocarkem teda s golfkama jsem velice spokojena.
skvela manipulace, skladani, cisteni. taska se na nunu v originalu nedela a asi k tomu je duvod. takze fnukani ze se pak kocarek preklapi je zbytecne.
maly jezdi jen v sede nebo v polo sede. do hlavy nekopu a kdyz uz tam taskku mam tak stabilita v pohode i v okamziku kdy maly v kare nesedi.
brzda funguje taky v pohode, ani jednou nenamazana a nuna stale zaprasena.
syn ma 20m 96cm 11,8kg. na sirku ok na dylku jako ve vsech golfkach. pres zimu byl v kombineze, fusaku (emitex 2v1) a jeste mel nanoznik a zadna sardinka
barvu mame send.
quatro cross podobny mela kamaradka a pri prejizdeni koleji musela karku celou zvedat :think:

http://img8.rajce.idnes.cz/…DSC09785.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.7.12 10:07

@Já_a_Kačí já bych to taky zkusila reklamovat, tady jí má hodně mamin a tohle slyším poprvé, jestli tam nebyl nějakej kaz.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
2.7.12 10:08

My máme Nunu 2011 v odstínu Sand. Vozím v ní 28 měsíč. syna a pořád se mi tam vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
2.7.12 10:36

Ahojky, máme taky Nunu v barvě Sand, krásně se s ní jezdí, madlo jsem dokoupila pres mimibazar za pár korun a malej je tam spokojenej :)) je to velmi hezký kočárek, ale je fakt, že menší… Polohování nožicek je o ničem :D to je spíš tak jako aby se neřeklo ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.7.12 14:04

Jo taky mu kopu do hlavy kdyz spi je to fakt kus je mu 15 mesicu a je kolikrat vetsi nez dvouletaci..madlo jsem taky dokoupila ale je totalne na prd male jse totiz pres madlo opre a tohle je tam spis na okrasu…ale fakt jinak je skvela stylova ale uz bych ji nechtela taky bych ji nejradsi prodala a ot ji mam chvili…jak jsem psala segra ma quatro cross a o se s poohodlim neda srovnavat…
ted letime na dovcu a je mi lito ze nemam kocar ve kterym by se lepe vyspal, doma ot neresim ma msportak ale tam budu mit jen Nunu…na jednu stranu ji mam rada a na druhou stranu me ty nedostatky hodne mrzi protoze jse mse do ni zamilovala na prvni pohled :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.7.12 14:06

@zizinka ja myslim ze fnukam opravnene :-) necekala bych ze kocarek kde se da polohovat do lehu se v ty poloze bude preklapet kdyz v tasce vozim jen plinky a ubrousky vic bych tma nevesela… i bez tasky si clovek musi davat majzla..kdyz treba jede na nerovnym terenu atd…
ale jak jsem psala jinak skvelej… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.7.12 14:13

@Ajla asi máš na golfky moc vysoké požadavky..je to lehkej kočár, takže to dává smysl, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.7.12 17:49

@Cikyto my nevržeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
2.7.12 18:21

Vrze, nevrze.
Znam vrzaci kocarku dost, i muj sportak. U nuny mam vuly v kloubu na konstrukci kde se sklada a vydva zvuk.(hodne jsem s nim sjizdela schody a vyjizdela a tim tlakem na madlo se to stalo) V tichu jde slyset. Ale ze by nejaky vrzavy zvuk vkuse pri jizde tak to ne :palec: segra ma treba roan marita a vrze silene a to porad mazou.

Teren daji i polni cestu, jen podvozek je nizkej tak obcas zustane na korenu atd. Ale jak tu padlo, nesmi se zapominat na to ze jsou to golfky. Drive golfky jen latka kde dite sedelo, strasne nizke ze dite nemelo kam pomalu polozit ani ramena a nohy plandali nad zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí