Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím máte někdo tento kočárek? Líbí se mi ale zajímalo by mě zda jde sedátko zcela do sedu? Zda je tam dost prostoru pro dítě a nějaké Vaše zkušenosti budu ráda za cokoliv. Pokud by jste někdo poslal reálnou fotku,
kočárku budu moc ráda.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Baby Design Sprint?
Přidejte zkušenost s Baby Design Sprint@Adelajnka23 úplně do sedu to nejde, je to trochu nakloněné, ale synovi to nevadí, často jezdí opřený rukama o madlo a rovně sedí sám. Já jsem s kočárkem spokojená, vešel mi tam i fusak a jezdí v něm ještě teď. Spal v něm asi do 15měsíců. Jezdí oproti jiným podobným kočárkům a golfkám hodně tiše. Je skladný a lehký. Negativa jsou, že jsou krátké pásy na ramenou, pokud dítě nesedí. Vlehu ho prostě pořádně nepřipásáš. Ale já ho pásám stejně jen tříbodově. A pláštěnka nemá okénko. Ale my v dešti stejně nejezdíme a na přeběhnutí někam do sucha to stačí. Já si ho určitě nechám i na druhé mimčo. fotky zde
Díky no my ted máme x lander a ten taky nejde do sedu. Malému to dost vadí. Myslíš že je to stejne jako u toho x-landeru? No a jak si ho v zime poutala? To jsem ráda že jezdí tiše i na různých terénéch? Nesnáším hrkací kočárky.
@Adelajnka23 já mám pocit že málokterý je úplně na 90 stupňů, tipla bych že to bude stejné. V zimě jsem ho poutala taky jen třemi body kolem pasu, pak měl deku a nánožník. Nebo pak fusak Emitex combi, ten jsem tam nějak připoutala, on má hodně možností jak ho zadělat. Do něj jsem ho nepoutala nijak, z fusaku mi nevylezl.
No, jako záleží na terénu, když jsem přecházela z kočáru s nafukovacími koly, tak mi přišlo že drncá, máme všude zámkovou dlažbu. Ale pak když jsem to srovnala s jinými kočárky, tak my nejsme skoro vůbec slyšet, že jedeme, kdežto u jiných hned vím, že kousek za mnou jede taky kočár.
Jako plastové kola ti budou trochu hrkat vždycky, nafukovací jsou nafukovací. ![]()
Aha děkuji pořád jeste nejsem rozhodnutá. Je za super cenu. Malému je tedkom rok. Koupila by sis ho znovu? Má tam dítě dost místa?
@Adelajnka23 já bych ho koupila znovu, místa tam má habaděj ještě teď, jakože na sezení - neopírá se. Malému jsou víc jak dva roky. Příští rok v něm budu vozit mladšího. Jezdíme s ním přes rok a je v super stavu.
Fortuna mi přijde podobná, má asi větší košík. Ale mi stačil i ten. O fortuně jsem taky uvažovala, ale nakonec vyhrál sprinter, ale už nevím proč, v čem byly rozdíly.