Golfky - velké dítko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
435
26.6.12 19:27

Golfky - velké dítko

Maminky chtěla bych se zeptat, potřebuju na prázdniny golfky, jen takové ty klasické, obyčejné, jen na sezení. Dcera bude mít na podzim tři roky, kočár nám dnes úplně odešel. Chůze je u nás na delší trasy kámen úrazu a přece jen na léto, na dovolenou a tak bych nějaký potřebovala. Dcera je celkem velká, tak i jestli nemáte třeba doma nějaký vyzkoušený na větší váhu. Díky za doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihlášená lemanka
26.6.12 19:56
@novina píše:
Maminky chtěla bych se zeptat, potřebuju na prázdniny golfky, jen takové ty klasické, obyčejné, jen na sezení. Dcera bude mít na podzim tři roky, kočár nám dnes úplně odešel. Chůze je u nás na delší trasy kámen úrazu a přece jen na léto, na dovolenou a tak bych nějaký potřebovala. Dcera je celkem velká, tak i jestli nemáte třeba doma nějaký vyzkoušený na větší váhu. Díky za doporučení.

Cybex ruby nebo Baby jogger city micro. Zkušenost s nimi nemám, ale baby jogger má opěrku přes 50 cm, cybex ruby nevím, ale je lehoučký a má super střechu. Oba jsou pro větší děti. A jestli chceš úplně nějaké utíkáčky, tak zkus golfky za 500 z tesca, jen na občasnou jízdu by možná šly.

• Citovat
  • Upravit
9066
26.6.12 20:07

Tak ja mam pro metrovou 2,5 letacku TFK Buggster, tedy z druhe ruky kvuli cene, a je to fakt nejprostornejsi kocarek, co jsem videla ;) Taky s nami ted odjezdil dovolenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
26.6.12 20:45

I'coo Pluto - nadherne prostorne! Zkus se podivat, jestli by nebyly z druhe ruky.

• Citovat
  • Upravit
4387
26.6.12 21:21

Ja som sa nedavno snazila najst golfky s najvacsou plochou pro dite.
Nasla som Peg Perego Pliko P3 - plocha luzka 91×35cm, ale nosnost iba 15kg, tak neviem ci by vam stacili.
Baby jogger city miny je tiez priestorny - operka 52cm, sedak 23, sirka 34cm…nema polohovatelnu operku na nohy, ale to uz isto potrebovat nebudes :lol:
Celkom priestrany je aj Britax Romer B-agile
Alebo Gesslein F4 Buggy - plocha luzka 88×34cm.
Skus pozriet aj Inglesinu zippy free - procha luzka 87×34 a maju spojenu rukojet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
26.6.12 21:29

Díky moc za rady. Ony ty kočárky píší skoro všechny do 15 kg, dcera má už 18, ale kamarádky mi některé říkaly, že vozily i 20 kg děti takhle příležitostně a přežily to snad všechny kočárky, ale prý byly na odpis, což mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
26.6.12 21:29

Tak pokud stačí nepolohovací, nedám dopustit na Patron Maars. Mám je už na druhé dítko, stály pár kaček, mají nákupní košík. Já tam mám navíc ještě síťku na nákup, kolikrát vezu 14 kg dítě a několik kg nákupu a dobrý. Mám ho pět let a vůbec není rozhrkaný, nic :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.6.12 21:35

Na trhu su aj golfky, ktore maju nosnost 20kg, ale znacku si nespomeniem..treba pohladat v diskusiach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
27.6.12 08:34

Ahojte, já mám Nuna Pepp a ta má nosnost 18kg a občas v ní vozim i druhou dcerku 4 letou a ta váží 20 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
27.6.12 11:37
@Monika123 píše:
Na trhu su aj golfky, ktore maju nosnost 20kg, ale znacku si nespomeniem..treba pohladat v diskusiach.

Cybex má nosnost 22,5 kg a baby jogger dokonce 25 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.7.12 23:38

A nějaké obyč golfky, co by uvezli 15 kg a víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
8.7.12 23:52
@romči píše:
A nějaké obyč golfky, co by uvezli 15 kg a víc?

Každé golfky uvezou větší váhu, než píšou v návodu. Tam jde spíše o doporučenou váhu a reklamace. Pokud nejde o vyloženě neznačkový kočár- z tesca za 500kč, tak vám uvezou i větší a těžší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
31.3.13 15:22
@Ainy píše:
Tak pokud stačí nepolohovací, nedám dopustit na Patron Maars. Mám je už na druhé dítko, stály pár kaček, mají nákupní košík. Já tam mám navíc ještě síťku na nákup, kolikrát vezu 14 kg dítě a několik kg nákupu a dobrý. Mám ho pět let a vůbec není rozhrkaný, nic :pankac:

Tak jsem dnes objednala Patron Maars, stojí už jen 900,–, no neberte to. 8) Moc se na ně těším. :mrgreen: Tak snad nebudu zklamaná. Máme od Patronu i korbu/sporťák, a je to držák, neskutečnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. lemanka
31.3.13 20:07
@Clarkia píše:
Tak jsem dnes objednala Patron Maars, stojí už jen 900,–, no neberte to. 8) Moc se na ně těším. :mrgreen: Tak snad nebudu zklamaná. Máme od Patronu i korbu/sporťák, a je to držák, neskutečnej.

No tady ho mají dokonce za 770 :think: : http://www.kocarky-kocarek.cz/…ron-cervene/ .

• Citovat
  • Upravit
5724
31.3.13 20:58
@nepř. lemanka píše:
No tady ho mají dokonce za 770 :think: : http://www.kocarky-kocarek.cz/…ron-cervene/ .

No, tak jednak je tam mají vyprodaný, jak píšou dole, takže je nemají, ale poštovný za 200,– 8o, já mám za stovku, takže jsme na stejný ceně. :pankac: :mavam:
A i kdyby je někdo prodával na bazoši levněji, já budu ráda, že mám nový. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí