Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ráda bych pro roční dcerku koupila co „nejlehčí“ golfky, maximálně 7 kg, aby byla polohovatelná zádíčka a nožičky na spaní. Cena v podstatě nehraje roli
zatím
líbí se mi Inglesina, Cybex i Jané, ale stále tápu. ![]()
Mam cybex onyx. Jezdime v nem od roka a super
jeste mame quinny zapp xtra a taky spokojenost
Máme I'coo Pluto a jsou super, jsou to jedny z nejprostornějších golfek na trhu.
Já mám Macleren techno a jsem moc spokojená, splnují všechno co chceš.
Maclaren Quest, jen není poloha do úplného lehu. Kdyby jsme neměli malý kufr, šla bych do Cybex Topaz.
Ja na Nunu koukala ted tu novou a polohovani nozicek jsem tedy fakt nenasla. Tim mysli to stupatko co se da vyboulit? Hrozne se mi libi, ale tohle jsem nejak nepochopila.
Já jsem dnes do Nuny posadila dcerku a hlava jí končila tam, kde zádová opěrka, takže bohužel a to na roce měří jen 75 cm. Jinak je krásná a určitě by byla moje favoritka, ale je malá…
@veverik píše:
Mam cybex onyx. Jezdime v nem od roka a superjeste mame quinny zapp xtra a taky spokojenost
A jsou oba do 7 kg?
@Buřtí malej má na sedmi měsících 71cm a místa tam má strašně moc ![]()
@catie píše:
Máme I'coo Pluto a jsou super, jsou to jedny z nejprostornějších golfek na trhu.
I´coo moje slabost, obrovská. Zkoušela jsi řídit jednou rukou, dá se to? A co jeho hmotnost?
@lyrica píše:
@Buřtí malej má na sedmi měsících 71cm a místa tam má strašně moc
Ale já jsem dnes byla v obchodě a dcerka v něm seděla, hlava jí končila tam, kde zádová opěrka ani obsluha mi tyto golky nedoporučila. Jsou krásné
a snad nejlehčí, co jsem měla v ruce.
Já chtěla quinny x-tra, ale kvůli oddělávací korbě a tedy málo ušetřenýmu místu mám Lira4 a jsem naprosto spokojená, vlastně všecny mamky co je mají by už jiný nechtěly a ja se připojuji
a to podotýkám že jsem obešla x obchodů a vybrala jsem nejlíp, jak jsem mohla ![]()
@Buřtí no já je nevážila
ale dle stránek http://www.malvik.cz/…luto-11-2012 mají 7,5kg. Těžké mi rozhodně nepřipadají, klidně unesu dítě na jedné ruce a golfky v druhé, nebo golfky s dítětem třeba do autobusu, atd. Jednou rukou je občas řídím, když třeba telefonuju a dá se to celkem v pohodě. Když mi třeba na hrbolaté cestě táhnou doprava, tak je přechytnu za pravou rukojeť a ono se to vyrovná. Spojená rukojeť mi nikdy nechyběla, ostatně mám ji na velkém kočáru a taky ho až na vyjímky neřídím jednou rukou ![]()
Jo a určitě bych doporučila koupit i madlo, zezačátku se trochu obtížně sundává, ale jak se vychodí a najdeš grif, tak dobrý. Zase je výhoda, že fakt drží, dítě se může opřít celou vahou a nerupne.
Příspěvek upraven 21.06.12 v 21:25