Golfky pro roční dcerku

106
21.6.12 20:41

Golfky pro roční dcerku

Ráda bych pro roční dcerku koupila co „nejlehčí“ golfky, maximálně 7 kg, aby byla polohovatelná zádíčka a nožičky na spaní. Cena v podstatě nehraje roli :-))) zatím :-))) líbí se mi Inglesina, Cybex i Jané, ale stále tápu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
918
21.6.12 20:44

Mam cybex onyx. Jezdime v nem od roka a super :-) jeste mame quinny zapp xtra a taky spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
21.6.12 20:53

Máme I'coo Pluto a jsou super, jsou to jedny z nejprostornějších golfek na trhu.

• Citovat
  • Upravit
6814
21.6.12 20:55

Já mám Macleren techno a jsem moc spokojená, splnují všechno co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
21.6.12 20:57

Maclaren Quest, jen není poloha do úplného lehu. Kdyby jsme neměli malý kufr, šla bych do Cybex Topaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.6.12 20:59

I my máme Nunu a super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
21.6.12 21:12

Ja na Nunu koukala ted tu novou a polohovani nozicek jsem tedy fakt nenasla. Tim mysli to stupatko co se da vyboulit? Hrozne se mi libi, ale tohle jsem nejak nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.6.12 21:13

Já jsem dnes do Nuny posadila dcerku a hlava jí končila tam, kde zádová opěrka, takže bohužel a to na roce měří jen 75 cm. Jinak je krásná a určitě by byla moje favoritka, ale je malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.6.12 21:14
@veverik píše:
Mam cybex onyx. Jezdime v nem od roka a super :-) jeste mame quinny zapp xtra a taky spokojenost

A jsou oba do 7 kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.6.12 21:14

@Buřtí malej má na sedmi měsících 71cm a místa tam má strašně moc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.6.12 21:15
@catie píše:
Máme I'coo Pluto a jsou super, jsou to jedny z nejprostornějších golfek na trhu.

I´coo moje slabost, obrovská. Zkoušela jsi řídit jednou rukou, dá se to? A co jeho hmotnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.6.12 21:16
@lyrica píše:
@Buřtí malej má na sedmi měsících 71cm a místa tam má strašně moc 8o

Ale já jsem dnes byla v obchodě a dcerka v něm seděla, hlava jí končila tam, kde zádová opěrka ani obsluha mi tyto golky nedoporučila. Jsou krásné :-))) a snad nejlehčí, co jsem měla v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.6.12 21:19

Já chtěla quinny x-tra, ale kvůli oddělávací korbě a tedy málo ušetřenýmu místu mám Lira4 a jsem naprosto spokojená, vlastně všecny mamky co je mají by už jiný nechtěly a ja se připojuji :palec: :palec: :palec: a to podotýkám že jsem obešla x obchodů a vybrala jsem nejlíp, jak jsem mohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.6.12 21:20

Jo a malá je v nich od 6,5 měs :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
21.6.12 21:23

@Buřtí no já je nevážila :D ale dle stránek http://www.malvik.cz/…luto-11-2012 mají 7,5kg. Těžké mi rozhodně nepřipadají, klidně unesu dítě na jedné ruce a golfky v druhé, nebo golfky s dítětem třeba do autobusu, atd. Jednou rukou je občas řídím, když třeba telefonuju a dá se to celkem v pohodě. Když mi třeba na hrbolaté cestě táhnou doprava, tak je přechytnu za pravou rukojeť a ono se to vyrovná. Spojená rukojeť mi nikdy nechyběla, ostatně mám ji na velkém kočáru a taky ho až na vyjímky neřídím jednou rukou :)

Jo a určitě bych doporučila koupit i madlo, zezačátku se trochu obtížně sundává, ale jak se vychodí a najdeš grif, tak dobrý. Zase je výhoda, že fakt drží, dítě se může opřít celou vahou a nerupne.

Příspěvek upraven 21.06.12 v 21:25

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí