Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, mám doma prcka 9 měsíců.
Těd jezdí v těžkém sportáku a proto jsem se rozhodla koupit golfky. na nákupy a do města.
Chtěla bych aby vážili tak do 9kg a aby se dali polohovat nožky např. espiro magic 4, Esprit move atd.
Ale hlavně mě zajímá jak moc je to polohování důležité? Syn teprve začíná lézt po čtyřech tak sem myslela aby měl pohodlí, ale bez polohování je těch golfek víc a jsou i levnější. ![]()
Je důležité mít to polohování nebo ne? ![]()
Já měla sporták bez polohování a nijak mi to teda nevadilo - jde o zvyk. Teď doma máme golfky s polohováním, rozhodně je to pohodlnější, ale i bez toho se dá žít
Holky si většinou hodily nohy nahoru na madlo a vůbec neřešily, jestli maj nohy dole nebo nahoře ![]()
Já vyřešila polohování u zapíka tak, že jsem na bazru koupila staršího zapíka s konstrukcí, co má zvlášt boudičku a pak jen dokoupila polohování za 2 500kč
takže jsem celkove dala za polohovacího quinny zap místo skoro 8000kč jen 3500kč:)
a malej ho mel skoro do tři a pul let. Ted ho „podědila“ švagrová a myslím že je spokojená dává tam pulroční miminko
Příspěvek upraven 02.07.12 v 16:10
Ahoj, pro takhle malé mimčo bych řekla, že to důležité je dost - jde o páteř a možnost uvolnění celého těla. Každopádně když už musí golfky být, volila bych nějaké s pevnými zády a polohovatelné co nejvíc do lehu včetně polohování nožiček.
Pani v obchdě mi jedny nabízela bez polohování a tvrdila, že je to dětem jedno, ale když sem viděla jak mu tam ty nohy plandaj přišlo mi to nepohodlné ![]()
Mám v plánu je používat jen do auta když jedem na návštěvu nebo na nákupy, ale i tak by měl být pohodlný tak nevim ![]()
Taky jsem vybirala sportak jen na nakupy a cesty autem (ted v nem ale stejne jezdime furt), je pravda, ze s tim polohovanim je jich malo, rikali mi v obchode, ze treba nemecke kocarky to nemaji vubec, protoze to ‚pry‘ neni potrebne..mne to ale potrebne prijde, koupili jsme babypoint fortuna a maximalni spokojenost ![]()
Mám golfky s polohovacíma nožičkama, polohovací opěrkou a byly i levné a jsem spokojená
@nikol.ondrášovka píše:
To byla otázka na mě?4baby city
ani bylo ![]()
děkuju ![]()