Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla jsem se zeptat maminek s těmito golfkami jestli dětem visí nožky z kočárku i když je poloha nožiček nejvýše děkuji
Máte zkušenost s I´Coo Pluto?
Přidejte zkušenost s I´Coo PlutoNo my máme 13 měsíců tak nevím jestli to mám nějak špatně, ale víc to nejde zdvihnout.
No kéž by uprostřed mě se ohýbá asi od půlky ty nožky na polohování jsou krátké zkusím sem pak dát foto děkuji za reakci.
Počkej, až se prcek vzbudí, tak ho taky posadím a vyfotím. Asi bych kecala kdybych teď něco tvrdila, protože se tam moc na nohy nezaměřuju. Ale řekla bych, že u nás je to výš
uvidíme
Tak takhle- to nám vyhovuje. Když můj prcek má kratší nohy ![]()
Kolečko se taky občas zadrhne, ale neřeším, asi je to terénem. Jinak jsem docela spokojená. Akorát se mi jednou převrhl, když jsem zvedla dítě- měla jsem na něm těžkou tašku
@Miluzi píše:
Přidávám foto kdy máme max. zdvihlé nožky máte to stejně?
přesně tak to má kamarádka. asi 10 minut jsme obě zkoumaly, jestli to nejde polohovat lépe, a na nic jsme nepřišly.. ![]()
Ahoj holky, včera jsme pořídili tyto golfky…jsem z nich nadšená až na jednu věc…jak nejde část pod nožičkama dát úplně rovně a zádová opěrka není úplně kolmo, je v nich prcek takový zapadlý a protože chce mít pořádný rozhled, tak má pořád tendence se předklánět, což musí dělat prakticky jakoby do kopce, tak musí pořád dost makat svalíkama…nebo vždycky alespoň drží zvedlou hlavičku a to mi nepřijdou jako úplně super pozice..taky jste to řešili? Mám objednanou originál vložku, tak doufám, že to s ní bude lepší ![]()