Golfky pro roční holčičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
357
13.11.12 16:14

Golfky pro roční holčičku?

Prosím o radu, četla jsem diskuze na golfky, ale nedočetla jsem se o golfách, co by měly nahoře průhledné okénko, spojenou rukojeť, lehké, s madlem a polohovatelná zádíčka do lehu a polohovatelné nožičky…nevím zda má cenu kupovat golfky na zimu. Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28617
13.11.12 16:49

Ahoj, já mám lehký sporťák, co spojuje všechny vlastnosti, co požaduješ, Mamas and Papas ORA, lehké pouze 9 kg :mrgreen:

Jinak jsem měla ještě Hauck shopper, ale ty nejsou do úplného lehu a nejsem si jistá tím okénkem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
13.11.12 16:51

Cybex callisto - ale bez okénka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
13.11.12 17:17

Ahoj, mám Espiro magic 4 a splňuje vše, co píšeš. Dcera v něm jezdila asi od 8 měsíců, ale jen na krátké popojíždění… Leh není úplný, ale podle mě naprosto dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
13.11.12 17:39

Až na to okénko (má malé) popisujete nuna pepp deluxe 2012.. (já s ním pořád jezdím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
13.11.12 17:53

http://www.eandilek.cz/…cart-lira-3/

Máme tyto a jsme spokojené. Je nám rok a půl a krásně se do nich malá vejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.11.12 17:54

Kromě těch polohovacích nožiček - Babyjogger city mini (3 nebo 4kolka). Váha 7kg, spojená rukojeť, obrovská bouda, okénko, polohování do lehu. Bohužel, madlo je nějak dlouhodobě nedostupné teď, ale bude. Nohy mají podnožku, nejsou ukončené prudce, a můžu řít, že je to daleko lepší, pohodlnější, než byť polohovatelná podnožka. jak dítěti rostoou nohy, přečuhují a tady si je prostě krásně opře.
obecně je i pro větší dítě, i 21kg, 5leté dítě si sedne, a dokonce se i vyspí. (sice mini nemám, mám jejich summit, ale ty sedáky jsou skoro stejné)

jo a úžasně se skládají. jen chytíš za takový popruh vprostřed sedáku a zvedneš ruku. a kočár se sám složí.
skládat lze i s madlem.

existuje i tříkolová verze GT, která má kola plněná gelem - jako nafukovací. takže je to takový hybrid, ale má 10kg.
kola u mini, na zimu bych volila mini 4 (3 má to přední dvojkolo..), jsou ta kola celkem velká..

pak Jané nomad, ale ten nemá to okénko myslím, v těch nových verzích. ve starých bylo, vypadá jako sporťák, ale váží opravdu jen 8kg, osobně jsem ho těžkala a měl totéž, co můj zapp (s doplňky)!!

pak ABC design moving light - má madlo, polohovací všechno, obr koš, okénko má taky… http://www.malvik.cz/…Moving-Light
ale ABC designy mají strašně kratičké zádové opěrky,.. :nevim:

taky inglesina espresso, má ale dvojitá kola. ale nově má i polohovatelnou opěrku nohou. tak by taky vyhovovala..

kopie babyjogger city mini je britax B Agile, http://www.malvik.cz/…Agile-3-2013
dřív neměl madlo, od 2013 kol má být v zádkladní výbavě.
má okýnko, je do lehu, má spojenou rukojeť, nohy má opěrku, stejně jako BJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
13.11.12 20:20

Doporučuju Baby Jogger City Mini. Malý je v něm cca od 7. měsíce. Jde do lehu, na stříšce jsou okénka, která se dají zadělat na sucháče, stříška je nádherná a dá se hodně sklopit, takže na dítě nešajní slunko. Máme 4 kolák a jsem z něj nadšená, je praktický a krásný a hlavně lehoučký a rychle složitelný. Už v něm mám daný fusak a plánuju s ním jezdit i v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
13.11.12 21:15

Moc Vám děkuji za příspěvky, ještě jsem koukala na golfky Moon a nebo Lira 4, nějak se v tom totálně ztrácím, ale říkali jsme si s manželem, že je asi pořídíme až na jaro…že zimu odjezdíme ve sporťáku, nedokážu si představit totiž s těma kolečkama ve sněhu a hlavně tady u nás je vždy sněhu „hora“ :) Vy s nima v zimě jezdíte? Moc děkuji a hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.11.12 22:08

@Kimmicek
do sněhu doporučuju si nechat sporťák, zvlášť pokud víš, že ho máte hodně.
moon nebo Lira bych jako jediný kočárek já osobně nedoporučovala, jsou to spíše takové utíkáčky. jako druhé kočárky, ke sporťákům, do auta, apod…

Lira, Moon, Espiro, babypoint mark, a mraky dalších, všechno je to stejné nebo podobné. kola jsou mizerné kvality a kočárky, z podstaty své konstrukce, klesají níže s váhou dítěte a stářím kočáru. už jsem viděla kočáry třeba po dvou letech, které měly rukojeti vysoko jak pro trpaslíka.. :nevim: (konkrétně to byl babypoint a moon.)

(já osobně mám obojí, golfák i sporťák, a na zimu bych asi jen golfák pro roční nechtěla. pro dvouleté už třeba jo,.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí