Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, chci se zeptat Vás, které máte s tímto kočárkem JAne Carrera aniversario zkušenost. Já ho koupila z druhé ruky a nevím, jestli je to vada kočárku (neznám jak jezdil jako nový) nebo jde o poškození či vadu…Jde o přední kolečka, někdy mám pocit, že se musí zákonitě vylomit jak se natáčí, ale co je problém, tak když je zaaretuju, kočárek ztěžkne, je nadlidský výkon s ním jezdit, je slyšet jak kolečka dřou o plast, který je spojuje s konstrukcí…no fakt jsem z toho zaskočená. Je ještě v záruce, tak přemýšlím o reklamaci. Je to normální, že zaaretovanej je téměř nepoužitelný? To by bylo přes zimu a sníh teda nářež
Díky za radu!
@grafoSG píše:
Ahoj maminky, chci se zeptat Vás, které máte s tímto kočárkem JAne Carrera aniversario zkušenost. Já ho koupila z druhé ruky a nevím, jestli je to vada kočárku (neznám jak jezdil jako nový) nebo jde o poškození či vadu…Jde o přední kolečka, někdy mám pocit, že se musí zákonitě vylomit jak se natáčí, ale co je problém, tak když je zaaretuju, kočárek ztěžkne, je nadlidský výkon s ním jezdit, je slyšet jak kolečka dřou o plast, který je spojuje s konstrukcí…no fakt jsem z toho zaskočená. Je ještě v záruce, tak přemýšlím o reklamaci. Je to normální, že zaaretovanej je téměř nepoužitelný? To by bylo přes zimu a sníh teda nářežDíky za radu!