Jané Carerra aniversario

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
8.11.12 08:42

Jane Carerra aniversario

Ahoj maminky, chci se zeptat Vás, které máte s tímto kočárkem JAne Carrera aniversario zkušenost. Já ho koupila z druhé ruky a nevím, jestli je to vada kočárku (neznám jak jezdil jako nový) nebo jde o poškození či vadu…Jde o přední kolečka, někdy mám pocit, že se musí zákonitě vylomit jak se natáčí, ale co je problém, tak když je zaaretuju, kočárek ztěžkne, je nadlidský výkon s ním jezdit, je slyšet jak kolečka dřou o plast, který je spojuje s konstrukcí…no fakt jsem z toho zaskočená. Je ještě v záruce, tak přemýšlím o reklamaci. Je to normální, že zaaretovanej je téměř nepoužitelný? To by bylo přes zimu a sníh teda nářež :x Díky za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1656
8.11.12 09:15
Tak normální to určitě není, já ho používala dva roky a s aretací jsme problém neměli. Ale vůbec ta série je zvláštní, byla vyrobena k výročí královské rodiny či co.. My například měnili brzdný systém po necelém měsíci používání, konstrukce kočárku - zadní kolečka byla jaks nakřivo a skládat kočárek byl od počátku nadlidský výkon - prodavačka se dušovala že se časem ochodí - já ho skládala až 6× denně z auta do auta a síla…takže za mě určitě reklamovat a co nejdříve ho prodat…i když na druhou stranu je hodně pohodlný a prostorný od většiny kočárků…malá mi v něm v pohod spala skoro do 3 let a natažená :lol: :lol: :lol:
@grafoSG píše:
Ahoj maminky, chci se zeptat Vás, které máte s tímto kočárkem JAne Carrera aniversario zkušenost. Já ho koupila z druhé ruky a nevím, jestli je to vada kočárku (neznám jak jezdil jako nový) nebo jde o poškození či vadu…Jde o přední kolečka, někdy mám pocit, že se musí zákonitě vylomit jak se natáčí, ale co je problém, tak když je zaaretuju, kočárek ztěžkne, je nadlidský výkon s ním jezdit, je slyšet jak kolečka dřou o plast, který je spojuje s konstrukcí…no fakt jsem z toho zaskočená. Je ještě v záruce, tak přemýšlím o reklamaci. Je to normální, že zaaretovanej je téměř nepoužitelný? To by bylo přes zimu a sníh teda nářež :x Díky za radu!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.11.12 11:03

Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie