Zelené golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2063
3.11.12 18:41

Zelené golfky

Ahoj maminy, doufám, že mi neutrhnete hlavu, že jsem založila nové téma, kterých je tu už spousta. Mám sice ještě dvouapůlměsíční miminko, ale pomalu se začínám rozhlížet a přemýšlet o golfkách. Kočárek máme sice trojkombinaci, ale golfky bych chtěla modernější. Maximální cenu si však představuji cca 3 000 - 4 000 Kč. Mám představu, že by kolečka vpředu měli být otáčivé a menší oproti kolečkám vzádu. (budu i ráda za Vaše zkušenosti s těmito kolečkama, jak se s nimi jezdí ve sněhu atd.)Dále aby byl aspoň nějaký úložný prostor, aby měl fusak, snadno se skládal a aby cesta v MHD byla pohodlná. Jo a abych nezapomněla kočárek musí být zelený :! :! :! :mrgreen: Vzhledově by se mi líbil tento http://www.nejlepsiceny.cz/…2-green.html Co na něj říkáte? :mrgreen: Díky všem za rady, tipy a příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
3.11.12 18:55

Já na to, že je skoro stejnej jako Espiro magic a ten je zase stejnej (až na spojený madlo) jako Lira.. Jsou to oblíbené kočárky, ale mě příjdou hrozně nízký.. Já teda mám 175 cm a když u něj stojím, tak je prostě nízkej.. A ve sněhu si ty malý kolečka asi moc neporaděj.. Já mám Chicco multiway, příjdou mi prostorný, jsou stabilní, do tramvaje je unesu sama, košík mají větší.. Ale kolečka jsou dvojitý a jak jsem psala, po minulém víkendu už jsou golfky zazimovaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
3.11.12 18:58

http://www.mall.cz/…ole-multiway?…
tyhle jsou super splnují vše co chceš mám je vyzkoušení u kamarádky a po vánocích je kupujeme taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
3.11.12 18:58

Tak já mám 165 cm, taky by mi nevadilo že jsou nízký :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
3.11.12 19:00

@banánice díky za tip, mrknu na ně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
3.11.12 19:22

Ahoj, mám stejné akorát fialové, jsou sice hezké, ale jsou trochu „fórový“, spojené madlo mi při zatáčení zatáčí taky, je ze strašně měkkého materiálu, konstrukci mám trochu křivou už od koupení, a když mám vyjet do schodů tak se bojím aby se mi madlo nesložilo. Malá má rok a už jí na délku začíná být malý, takže předpokládám že příští léto už v něm spát nebude nebo si koupím jenom klasický golfky. Nedávno jsem viděla lepší golfky (lehké, bytelnější) v ceně kolem 3000. Být tebou tak se na ně jdu mrknout na živo a zkusit konstrukci jak ti vyhovuje. Já bych do něj znovu nešla, ale sousedka co má drobné dítě s ním jezdí pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
3.11.12 19:28

@prudusinka moc děkuji za radu :palec: jsem prvorodička s golfkami nemám žádné zkušenosti. a nevíš jak se jmenují ty bytelnější golfky cos viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
3.11.12 19:35

Já bych být tebou si teď nemotala hlavu. Na golfky máš ještě času dost. Já na golfky také koukala celkem brzy, ale na léto byl na golfky ještě malý a teď na zimu mi přijdou chladné a nepohodlné (malé i s fusakem) do sněhu. Ale co jsem hlavně chtěla říct, že za ten rok co golfky trošku sleduju jsou všechny zas někde jinde. Jiné modely, novější barvy, čím dál vychytanější. Takže co najdeš teď už na jaro zas platit už nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
3.11.12 19:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
3.11.12 19:57

Tak já také doporučuji Chicco multiway, já měla u prvního syna a teď u druhého jsem taky řešila jaké (je mu 3, 5měsíce) a nové kupovat nebudu. Já mám modré. Golfky jsou fakt super, lehké, skladné, taky je to asi o designu a ceně, protože všechny jsou stejně skoro stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí