Golfky pro větší dítě - rok 2014

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1289
8.1.14 21:41

golfky pro vetsi dite - rok 2014

Ahoj holky, vim, ze o golfkach je tady hrozne diskusi, ale vsechny, co jsem prohlizela, byly treba dva roky stary. Proto bych chtela vedet aktualne. Mam 11m syna, ma ted pres 10kg a 78cm takze bude vetsi, ja mam 177cm a pritel vic. Do jara mu chci sehnat golfky, sportak mame Xlander XA a uz se do nej vleze moc nevejde. Nikdy jsem zadne golfky nezkousela, tak prosim o radu - aby byly pro vetsi dite, polohovani zad a nejlepe i nohou, s vyskove nastavitelnou rukojeti, abych se nemusela hrbit a lehce skladaci, mame maly kufr u auta. Jo a taky aby zvladl trochu teren v prirode, MHD a tak podobne :) no malo toho nechci, ze jo. Taky nevim jestli troj nebo ctyr kolku. Dekuju moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7199
8.1.14 21:47

Určitě chicco multiway, ten uveze cokoliv a je to jeden z největších golfáčů. Má i větší kola takže do terénu ideální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921

@mattez britax agile vyškově nastevitelnou rukojet nemá, ale mam 176 cm a i s podpatkama nemam problém. Skladací je suprově a i ježdění v lese přežil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet

@mattez mám golfáče peg perego pliko a jsem moc spokojená :-) mame taky malé auto a vejdou se tam krásně :palec:

• Citovat
  • Upravit
11408
8.1.14 21:48

Tak tohle jsou pozadavky spis na sportak. Mozna nejake s nafukovackama. Prostorne jsoi TFK buggster air nebo tteba baby jogger city mini gt nebo tak nejak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
8.1.14 21:48

A ty ho mas? ma nastavitelny i zada i nohy i vysku rukojeti? a skladani? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
8.1.14 21:52
@mattez píše:
A ty ho mas? ma nastavitelny i zada i nohy i vysku rukojeti? a skladani? :)

mrkni sem: http://www.youtube.com/watch?… ;)
splňuje úplně všechno co zmiňuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
8.1.14 21:52

@mattez Tak to by splnoval baby jogger citi mini nebo mini gt a pak prostorné golfky jsou třeba Maclaren techno xt, já mám obojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
8.1.14 21:53

Icoo pluto, jsou velke a prostorne i pro vysoke deti. Nemaji nastavitelnou rukojet, ale jsou dost vysoke, mam 176cm a nehrbim se. Ale jsou to golfky, do terenu si je predstavit nedovedu. To spis nejaky sportak, pro vysoke dite doporucuju baby jogger summit x3, vejde se tam i ma metr vysoka trileta dcera (pohodlne).

• Citovat
  • Upravit
992
8.1.14 21:55

Teďka jsem to řešila, mám 14měs. kluka, má 11,5kg a tak k 80cm. Koupila jsem Baby jogger city mini trojkolku. Výškově nastavitelnou rukojeť nemá, ale je spíše bych řekla pro vyšší lidi. Polohovací záda má, je lehký, složíš jednou rukou, skladný, složí se do malé placky. Polohovací nožky nemá, ale zjistila jsem, že když nacpeš do košíku dolů tašku nebo něco, tak se ta část pod nožkama zvedne a jsou už skoro v rovině. Kolečka to nemá nejmenší, takže terén mírný to asi zvládne, jela jsem s nimi zatím jen jednou a dobrý. Jako druhý kočár mám Jané Nomad, ten je prostorný taky, polohování zad i nohou, výškově nastavitelná rukojeť, ale už není lehký jako golfky, řekla bych, že má tak 10kg a není až tak skladný jako ten Baby jogger city mini. Ale úplně v pohodě se mi v Jané Nomadovi vyspalo na jaře moje 4leté dítě :-) 16,5kg těžké a 105cm vysoké, takže prostorný je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
8.1.14 21:56
@Aletheia píše:
ale pry je docela tezky na manipulaci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
8.1.14 21:57
@mattez píše:
@Aletheia píše:
ale pry je docela tezky na manipulaci
:nevim: hele má stejnou konstrukci jako ostatní golfáče, a neslyšela jsem o něm nic takového.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
8.1.14 21:58
@dari74 píše:
@mattez Tak to by splnoval baby jogger citi mini nebo mini gt a pak prostorné golfky jsou třeba Maclaren techno xt, já mám obojí :)

maclaren ma hodne mala kolecka ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
8.1.14 22:00

@mattez Já bych neřekla, určitě nejsou menší než u jiných a je dobře odpružený, prostorný, má prodloužitelnou stříšku a krásně se s ním jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
8.1.14 22:02
@dari74 píše:
@mattez Já bych neřekla, určitě nejsou menší než u jiných a je dobře odpružený, prostorný, má prodloužitelnou stříšku a krásně se s ním jezdí.

a jezdis s nim i v nejakem terenu? a v MHD dobry? Ale taky ta cena teda :/

Příspěvek upraven 08.01.14 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí