Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky.
Potřebovala bych poradit s výběrem golfáčku. Moje podmínky jsou, aby měl polohovatelný nožičky a zádíčka úplně do lehu, aby měl větší kolečka (bydlíme na vesnici a terén tu není vždy nejhladší
) a pokud to u golfáčů jde, aby měl nastavitelnou výšku madel (přítel je hodně vysoký, já zase dost malá)
děkuju moc za rady ![]()
Jaký koupit ti neporadím, jen bych ti poradila nekupovat Chicco MultiWay
My ho máme, jako přímo katastrofa to není, ale ten nánožník nejde zapnout, má tam málo místa na nohy a to má malá teprve rok a půl ![]()
Za mě taky Chicco multiway. Přežijou všechno, moje dvouletá 15 kg 95 cm se v nich v pohodě vyspí a to prosím i ve fusaku. A projedou i sníh.
@Sibyla0 píše:
Za mě taky Chicco multiway. Přežijou všechno, moje dvouletá 15 kg 95 cm se v nich v pohodě vyspí a to prosím i ve fusaku. A projedou i sníh.
A jde ti zapnout ten nánožník? Malá měří 86cm a mě ty suchý zipy na sebe prostě nepasujou
Potřebovala bych ten nánožník tak o 10 cm delší
Mne prijde vetsina golfacu na jedno brdo, prijde mi, ze se hodi akorat tak do mesta na rovny chodnik a jinak nic moc. Kamaradka si koupila Britax B-Agile, je to neco mezi sportakem a golfacem a to je teda parada. Ma vetsi kola, uvnitr je dost prostorny, do auta ho slozi jednou rukou, slozeny zabere minimim mista a ma spojenou rukojet. Jen tedy nevim, jestli ma nastavitelne madlo.
Mám babypoint fortunu, jsem spokojena, ale do města. Golfky, které se budou hodit do terénu neznám. Hlavně si nekupuj takové co mají vepředu dvě kola, špatně se s nima v terenu jezdí(jedou kam chtějí, jen ne tam kam potřebuješ)
@celipipka54 Ne.. Už mám ty zipy tak orvaný, že tam nedrží. Na zimu má jenom fusak, stejně většinu prochodí, spává jen občas. Ale to tak mají všechny, pokud jsi šikovná, dá se tam našít přezka nebo nabouchat patentky. Stejně tak praskají ty madla a slézají dolů, taky to vidím skoro u všech kočárků tohoto typu. Já to omotala páskou na rakety
Ale jinak je fakt super, vozím běžně tak 25 kilo (i s nákupama) a ani se nehne.
Jinak jsem samou chvalu slysela i na Baby Jogger City Mini, ale ten je cenove uz trochu vys.
@Tina007 píše:
Mne prijde vetsina golfacu na jedno brdo, prijde mi, ze se hodi akorat tak do mesta na rovny chodnik a jinak nic moc. Kamaradka si koupila Britax B-Agile, je to neco mezi sportakem a golfacem a to je teda parada. Ma vetsi kola, uvnitr je dost prostorny, do auta ho slozi jednou rukou, slozeny zabere minimim mista a ma spojenou rukojet. Jen tedy nevim, jestli ma nastavitelne madlo.
Ale od toho přece golfky jsou, ne?
Lehký kočár do města. Když chce někdo jezdit po lese, holt musí koupit něco sportovnějšího. Však je na výběr dost ![]()
My máme Cybex Callisto. Do města super, zvládne i polní cestu, ale problém je se sněhem. Stačí 5cm a už se nehne.
Co se týká polohování, tak záda i nohy jsou úplně do rovna. Vejde se tam dvouleťák s fusakem a bezvadná je překlápěcí stříška…
@KPKristy Samozrejme, ze od toho golfky jsou, ja reaguju na to, ze zakladatelka chce golfky na vesnici, kde neni teren vzdycky rovny.