golfky pro vysoké

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2222
1.5.08 18:47

golfky pro vysoké

Ahoj …
moc prosím o nějaké tipy na golfáče s vysokou rukojetí. Já mám skoro 180cm a přítel přes 190cm. Přečetla jsem snad už všechno a mám v tom akorát zmatek. Měli by být pro větší mimi (Viki má 8 měsíců, 11kilo a 80cm :lol:) , pokud možno skladné, s většími kolečky a cenou max. do 3500,– Poradíte někdo prosím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
1.5.08 19:16

http://www.detske-potreby.cz/…-1161-p.html

máme tyto (ne z toho obchodu, cenu jsem ti nehledala nejnižší, bylo to první, co mi vyjelo - pro ukázku), já sice nijak přerostlá nejsem, ale manžel má dva metry a tchýně s tchánem jsou taky velmi vysocí a jezdí se jim s nima dobře, bez problémů. I já jsem max spokojená s ostatními vlastnostmi kromě výšky :wink:
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
1.5.08 21:18

ahojky, já mám golfky Hoco Falcon - mají nastavitelnou výšku rukojeti, já mám okolo 165 cm a manžel 185 a zvyšuje si rukojeť a sedí mu dobře. Jinak celkově ty golfky jsou super - jsem moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.5.08 20:21

Ja jsem resila stejny problem … a chtela jsem golfky se spojenou rukojeti, kvuli lepsi manipulaci. Nakonecn mame Jane Carrera a spokojenost. Ja mam 180cm a manzel 197cm … vyska rukojeti u Carrer je 110cm. Jen ta cena :-(

Nezareg ibazalka

• Citovat
  • Upravit
2222
3.5.08 14:38

Holky díky za tipy. Problém už vyřešen. Včera jsem naběhla do obchodu s tím, že golfky jen okouknu, vyskouším s malým a objednám přes net. Odjeli jsme s golfkama :lol: Nakonec jsme vybrali Zopa Jumper, cenově dostupný, velké kolečka, malému se v něm líbilo a jezdí se s ním dobře i taťuldovi. Na to naše popoježdění super … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.5.08 16:44

Ahojky, máme Jané Carrera. Je fakt, že investice je to vyšší, ale jsou super. Výškově nastavitelná rukojeť dle potřeby. Rukojeť je spojená a přitom se skládají do „deštníku“. Lehké, skladné, perfektně ovladatelné. I mezi ostatníma golfkama mi přišly takové celkově vyšší. Já sama mám 175 cm, manžel 185 cm a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí