Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím,
potřebovala bych poradit nějaké dobré golfky s možností přidělat k nim autosedačku. Takže s návrhy pěkně prosím sem..
Ocením i osobní zkušenosti.
Díky ![]()
My máme quinny zapp xtra s adaptérem na maxi cosi cabrio. Jsem s nima spokojená.
Ahoj,mám golfky Inglesina Zippy a tam jde určitě na podvozek hluboká korba i autosedačka,ale zkušenosti nemám,mám pouze golfky,hluboký kočár(trojkombinaci)jsem měla jiný
Ahoj, tak vím o Peg Perégo Pliko P3 a já mam hodně jím podobný od Chicca, konkrétně Chicco trio enjoy a spokojenost, tam adaptéry nepotřebuješ, je to na clik clak systém, autosedačku jsem tam jen vyzkoušela a korbu také, ale v provozu bude až letos, golfky jsou ježděný pouze starším, potřebovala jsem hodně skladný do auta a plánovali jsme druhé dítko, tak jsem koupila rovnou celý komplet.
Taky třeba TFK Buggster, s adaptérama tam dáš sedačku Maxi cosi a možná i jiné.
Ahoj, jané Solo, mám jej, je super a právě ho prodávám, jde na něj i hluboká korba i vajíčko. Já to nikdy nevyužila,ale myslím, že sedačka musí být Jané.
Zkusím přidat obrázek.Navíc jde skoro úplně do lehu, my v něm vozili od 6.měsíců. [* *] http://www.google.cz/imgres?…