Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Moc prosím o radu majitelky tohoto kočárku. Jak velké dítě se tam vejde? Můj 18měs. syn má cca 87cm, původně jsem moc chtěla Inglesinu Zippy Free, ale má pro nás krátké lůžko, v lehu se tam nevejde. Jak je to s délkou zádové opěrky u PPP Switch Easy Drive? Nemám bohužel kde vyzkoušet. I nánožník se mi zdá na fotkách krátký. Nebo kdyby měl někdo alespoň tip, kde v Brně, příp. na jižní Moravě lze tento kočár vyzkoušet? Uvítám i fotky kočáku s dítětem.
Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...Dobrý deň, náhodou som natrafila na Váš príspevok - otázku. Ja som veľmi chcela tento kočiarik, ale nakoniec som sa kvôli kolieskam rozhodla pre iný. Keď som volala do predajne kde ho predávajú tak mi vraveli, že celková dĺžka lôžka je 81 cm.Kľudne si zavolajte do predajní kde ho predávajú a pýtajte sa, nech Vám odmerajú všetko čo potrebujete. Ja sa stále pýtam, volám, aby som si tak ušetrila čas naháňaním po obchodoch s malým dieťatkom.Tak dúfam, že som aspoň trošku pomohla. S pozdravom Jana.
Já se přidám k dotazu, na PPP Easy drive se taky dívám, ale zdá se mi malá hlavně korba. Co vy na to? Kdo má zkušenost? Je tam korba naveta XL, je stejná pro všechny perega…
My tento kočár máme, máme i obyč pliko s dvojitýma kolečkama a ty kočáry jsou v podstatě stejné co do velikosti. prostě pp golfky. takže stačí pokud někce v brně natrefíte na pp. syn má rok, je docela dlouhý a zatím ok. neřekám, že v kočáru bude déle než dva roky, a to by mělo být v pohodě. máme o pp gt3 s navettou, ta je velikostně standardní. dcera je narozena v září, byla v ní celou zimu i s fusakem, do sporťáku šla v pozdním jaru. syn je dlouhý, narozený v březnu a nevlezl se v září/říjnu.
jinak easy drive super, na ovládání o 100% lepší než obyč pliko.
jediná fotka obsazeného kočáru je tato, není moc vypovídající
Já bych taky pro syna chtěla PP Pliko Easy Drive,ale zatím se mi nechce dávat deset tisíc
,zatím jezdíme se sporťákem,a do obchodů mám starší Bumbleride Flyer.Má přehazovací rukojeť,to je super,ale má mělký sedák a velký moc není,syn má rok a je mu tak akorát
Tak hledám nějaké golfky nebo sporťáček s malými koly a otočnou sedačkou nebo přehazovací rukojetí ,který budu mít pořád v kufru…Inglesina Zippy Free a Chicco For Me mě až tak nechytly,tak nevím,Perego jsem kdysi měla Venezii a ten byl výborný,měl přehazovací rukojeť
Oni teď s přehazovačkou dělají jen Uno? To je škoda…Nějakou inovovanou Venezii bych přivítala,nebo půjdeme do toho Plika ED…
Tak obyč. Pliko jsem měla možnost vyzkoušet, délka stačila i na našeho dlouhána, ale strašně úzké, a to tam syn seděl jen v tenké mikině, takže já hledám dál jinou značku…
To jste mě nepotěšila
Budeme ho muset zajít radši někam vyzkoušet,ať nekupuju naslepo,syn je vazba… Jinak už fakt nevím,kočárků s otočnou sedačkou pár je,ale tady na diskuzích se dočtu vždycky co jim chybí
Zatím si syn chce pořád povídat a já na něj vidět,tak trvám na otočné sedačce,jinak bych šla do golfek I´coo nebo Hoco.Čekala jsem na novinky 2012,ale letos toho moc není…
Kdyby se povedlo pořídit lehce jeté PPP ED ,bylo by to ![]()
No kočárků, kde je přehazovací rukojeť, není moc, ale u většiny se dá otočit ten vlastní sporťák buď čelem k Tobě nebo od Tebe. Kvůli kolům zvažuju místo perega CAM dinamico. Je dost drahý, ale jsem v cizině, kde si moc nevyberu a nic moc levnějšího nesežen. Potřebuji dobrá kola a chci prostorný kočárek.
Jinak prostorný, ale s horšími koly je i Cam combi family. Byl taky mým favoritem, ale tím, že jsem našla to dinamico, které má nafukovací kola, tak asi půjdu do něj.
Cenově je combi family (totéž je combi elegant, jen jiný design) asi podobně jako to Pliko, takže každopádně levnější než cam dinamico…
@dianda píše:
To jste mě nepotěšilaBudeme ho muset zajít radši někam vyzkoušet,ať nekupuju naslepo,syn je vazba… Jinak už fakt nevím,kočárků s otočnou sedačkou pár je,ale tady na diskuzích se dočtu vždycky co jim chybí
Zatím si syn chce pořád povídat a já na něj vidět,tak trvám na otočné sedačce,jinak bych šla do golfek I´coo nebo Hoco.Čekala jsem na novinky 2012,ale letos toho moc není…
Kdyby se povedlo pořídit lehce jeté PPP ED ,bylo by to
Na ten Combi Family jsem dnes někde narazila,má otočnou sedačku
Máme tady obchod s Cam ,tak tam zajdu kouknout,ale slyšela jsem,že PP jsou líp odpružené,tak uvidíme.
No jde o to, co všechno chceš a kolik jsi za to ochotná dát.
Pokud chceš velký, odpužený kočárek s dobrýma kolama za pár korun, zkus sehnat ojetou inglesinu magnum. Ale počítej s tím, že je to těžká kráva bez oočných kol.
Combi family má horší kola než PP easy drive (o něco), ale je znatelně větší.
Dinamico kombinuje výhody obou, ale je znatelně dražší…
Dívala jsem se i na ABC viper, ale je to těžká kráva taky:
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
@dianda píše:
Na ten Combi Family jsem dnes někde narazila,má otočnou sedačkuMáme tady obchod s Cam ,tak tam zajdu kouknout,ale slyšela jsem,že PP jsou líp odpružené,tak uvidíme.
Já hledám spíš golfáč,nebo menší sporťák do auta a na dovču,potřebuji zatím otočnou sedačku a ráda bych spojenou rukojeť.Jinak mám velký,kvalitní,těžký sporťák I´coo,který denně do auta skládat nechci.V autě mám zatím Bumbleride Flyer,ale má hrozně mělký sed a syn kdyby nebyl připnutý,sjíždí dolů a je dost malý.Tak hledám něco takového,trochu kvalitnějšího. ![]()
V pondělí omrknu ty Cam,dovolená se blíží ![]()
Tak víš co, pokud nepotřebuješ prostornou korbu, tak máš širší výběr… Pokud nevyužiješ celou kombinaci, pak je CAM možná zbytečně drahý…
Ale je fakt, že o samostatných sporťácích moc přehled nemám…
Cam bude v kvalitě asi průměr, přijde mi, že co se týče referencí, tak Perego vychází líp…
Záleží na tom, jaká chceš kola, dinamico je má podle mě lepší (i když tank na polňačku to není) než perego. Podle manžela je lespší, aby byly kola radši kvalitnější (nafukovací nebo měkčí materiál) než aby byly odpružené. Respektive radši horší pružení na lepších (měkčích, nafukovacích) kolech než o něco lepší pružení (EXTRA dobré pružení není skoro nikde) na tvrdších kolech (tím spíš, pokud jsou kola výslovně plastová…).
@dianda píše:
Já hledám spíš golfáč,nebo menší sporťák do auta a na dovču,potřebuji zatím otočnou sedačku a ráda bych spojenou rukojeť.Jinak mám velký,kvalitní,těžký sporťák I´coo,který denně do auta skládat nechci.V autě mám zatím Bumbleride Flyer,ale má hrozně mělký sed a syn kdyby nebyl připnutý,sjíždí dolů a je dost malý.Tak hledám něco takového,trochu kvalitnějšího.
V pondělí omrknu ty Cam,dovolená se blíží
To je fakt,kola jsou věda
No jsem zvědavá,co nakonec vyberu.V kočárech jsem hrozně nerozhodná a ideální asi neexistuje. ![]()
@violetka píše:
Moc prosím o radu majitelky tohoto kočárku. Jak velké dítě se tam vejde? Můj 18měs. syn má cca 87cm, původně jsem moc chtěla Inglesinu Zippy Free, ale má pro nás krátké lůžko, v lehu se tam nevejde. Jak je to s délkou zádové opěrky u PPP Switch Easy Drive? Nemám bohužel kde vyzkoušet. I nánožník se mi zdá na fotkách krátký. Nebo kdyby měl někdo alespoň tip, kde v Brně, příp. na jižní Moravě lze tento kočár vyzkoušet? Uvítám i fotky kočáku s dítětem.
Dnes som bola v predajni a Peg Perego Pliko P3 aj Pliko Switch easy drive ma plochu luzka 91×35. Ako myslim, ze plochou luzka takmer nemaju konkurenciu
resp. na ziadne vacsie golfky som nenarazila ![]()
Příspěvek upraven 03.06.12 v 16:32
@violetka píše:
Tak obyč. Pliko jsem měla možnost vyzkoušet, délka stačila i na našeho dlouhána, ale strašně úzké, a to tam syn seděl jen v tenké mikině, takže já hledám dál jinou značku…
Uzke? A fakt si skusala Pliko? Sirku maju 35cm…ziadne sirsie som nenasla…mne pride sedak velky 25 (hlbka) x 35 (sirka).