Peg Pérego Pliko Switch Easy Drive

Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Miskaa82
27.2.13 23:32

Tak já jsem tenhle kočárek zkoušela s malým v obchodě a vyděsila mě nízká boudička! Malej ji měl těsně nad hlavičkou a to je fakt prcek!!!Prodavač tvrdil, že to nejde nadzvednout…tak nevím :/

• Citovat
  • Upravit
2577
28.2.13 10:01

Já mám doma tento kočárek a k tomu Hartan Topline S, který patří k těm větším kočárkům a oba když je dám do sedu, tak mají od sedu k boudě 54 cm. Je fakt, že já mám doma 10-ti měsíčního prcka, a on je opravdu drobek, ale když mám vedle sebe tyto kočáry, tak rozdíl nevidím…
Rozdíl je v tom, že Hartan je tank, který vyjede všechno, a protože ho mám pořád jak hnůj, když s ním jezdím do lesa, tak jsem si koupila tento designový. A je pravda, že když jsem byla v obchoďáku, tak se maminy po něm otáčeli. Dokonce jedna přišla a říkala, že nemůže odejít bez toho, aniž by nám ho pochválila. Máme v barvě denim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miskaa82
28.2.13 10:22

Přeně ten jsem chtěla DENIM :P V obchodě jsem byla s malým dvakrát a pořád dokola jsem ho tam zkoušela posadit a nevěřila jsem :/ Prostě měl boudičku nad hlavou hrozně těsně! Malej má 22měsícú, ale je opravdu drobeček! Nechápu to :( a tak mě to zklamalo! Jinak je to teda dokonalost sama :) Nakonec jsem objednala PP Si v denimu. Zítra si pro něj mám jed, tak jsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
14110
28.2.13 10:28

@Matrix mš se taky líbil hartan, a le nekoupila jsem ho proot, že sice je celkově velký, a le má hrozně krátkou opěrku zad.. takže pokud jí má pp stejě dlouhou, má jí opravdu kratší.. ale mě teda ten spor´TÁČEK AMLEJ NEPŘIŠEL SPÍŠ TROCHU BLBĚ ŘEŠENEJ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miskaa82
28.2.13 10:37

Malej není v žádném případě, je tam prostoru až až… jen ta nízká boudička :( Ach jooo… každej má něco :D

• Citovat
  • Upravit
2577
28.2.13 12:12
@aničkakytička píše:
@Matrix mš se taky líbil hartan, a le nekoupila jsem ho proot, že sice je celkově velký, a le má hrozně krátkou opěrku zad.. takže pokud jí má pp stejě dlouhou, má jí opravdu kratší.. ale mě teda ten spor´TÁČEK AMLEJ NEPŘIŠEL SPÍŠ TROCHU BLBĚ ŘEŠENEJ..

Opěrku má PP vyšší než Hartan :) Boudičku mají stejně vysokou. No jestli bude náš prcek růst tak pomalu jako do teď, tak snad ten problém řešit nebudeme. Jinak já jsem za volbu obou kočárů strašně ráda a neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
28.2.13 12:20

@Matrix já jsem popravdě teda to pp prodávala :) malej asi dost dobře neseděl, nebo nevím, a le mě z toho prostě zadečkem sjížděl dolů..vyměnili jsme je za jané sllaom reverse, kde je to sezení jakoby zkosené trošku dozadu a tam už seděl hezky, a le z tohoto mi ujížděl… jinak, měl ajsem barvu pois brown a byl asem z nich hotobvá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miskaa82
28.2.13 13:53

Tak super!!! :cert: :cert: :cert: Sičko v denimu nemaj v celé ČR a bude nejdřív za měsíc :( Ani černej nemají :( jen modrej, červenej a béžovej!!!To nééé…Takže teď jak je to s tou boudičkou? V obchodě měli teda peg perego switch four, ale tam by to mělo být stejný, ne? Ten sedací nástavec je jeden, jen podvozky jsou různé… :?:

• Citovat
  • Upravit
Miskaa82
28.2.13 16:57

Hmmm tak od sedu k boudě těch 54cm je fakt hodně málo. Si to mají 62cm!!!To je docela velkej rozdíl! Můj malej má když sedí po hlavičku 50cm.To mu tam opravdu moc místa nezbývá… jsem bezradná :roll:

• Citovat
  • Upravit
12
20.6.13 16:28

peg perego pliko a stupátko

Dobrý den, jaké máte prosím zkušenosti se stupátkem pro starší dítě u kočárku Peg perego pliko P3? Tento kočárek chci koupit právě kvůli tomuto stupátku, aby se starší syn mohl občas svézt, pokud už nebude chtít jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
10.2.14 13:41

Ahojky HOlky, pokud o někom víte, kdo tento kočárek prodává nebo ho sami prodáváte, písněte mi prosím, sz. Já podala všude inzerát, že sháním…ale tento kočárek již používáný…lze velmi těžko sehnat…

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.9.14 00:15
@Alca99 píše:
Ahojky HOlky, pokud o někom víte, kdo tento kočárek prodává nebo ho sami prodáváte, písněte mi prosím, sz. Já podala všude inzerát, že sháním…ale tento kočárek již používáný…lze velmi těžko sehnat…Díky moc.

Pokud ještě stále hledáte, tento kočárek prodávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
13.10.14 11:24

Mam tento kocarek a hodne me prekvapilo, ze oproti treba Plikum je teda fakt krasne odpruzeny. Vyhovuje mi prehazovaci sedacka a ze jde uplne do sedu a i do lehu, ale nevim jestli ho nebudu prodavat, protoze ten nas cvalik se v nem bude v zime asi mackat :-). Jo a jeste pro uzasne dlouha bouda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí