Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky máte některá tyto golfky Golfové hole Milly Mally Venus jak stare dítko se vám tam vešlo chceme je koupit pro malou bude mít ted rok a jak ste snimi spokojeni?děkuju moc za rady ![]()
ahojky,
tyto golfky máme a spokojená rozhodně nejsem. Malé je 14 měsíců, váží teda uz 12 kg, ale rozhodně se v nich už dlouho nepovozí - jsou fakt malý, opěrátko je nezkutečně krátky, prostě se tam sotva vejde. Další věc je najíždění na obrubník, podle mě jsou strasně špatně vyvážený a kolikrát se zaseknu a prostě to nejde..našlápnout nejdou kde…
skládání je další věc, nic moc rychlého a navíc to moc nedrží pohromadě…
a jeětě neco, malá pořád sjíždí dolů, jako by to sedátko bylo na ni malý..nevim nevim..jezdim s nimi týden a jsem fakt zoufalá…ale třeba jde o zvyk..
ale spíš je lepší si připlatit.. už kvůli prckovi..
ahojky,
tyto golfky máme a spokojená rozhodně nejsem. Malé je 14 měsíců, váží teda uz 12 kg, ale rozhodně se v nich už dlouho nepovozí - jsou fakt malý, opěrátko je nezkutečně krátky, prostě se tam sotva vejde. Další věc je najíždění na obrubník, podle mě jsou strasně špatně vyvážený a kolikrát se zaseknu a prostě to nejde..našlápnout nejdou kde…
skládání je další věc, nic moc rychlého a navíc to moc nedrží pohromadě…
a jeětě neco, malá pořád sjíždí dolů, jako by to sedátko bylo na ni malý..nevim nevim..jezdim s nimi týden a jsem fakt zoufalá…ale třeba jde o zvyk..
ale spíš je lepší si připlatit.. už kvůli prckovi..