Recenze na Golfové hole Milly Mally Venus

92
9.3.12 11:57

recenze na tyto golfky

Ahojky holky máte některá tyto golfky Golfové hole Milly Mally Venus jak stare dítko se vám tam vešlo chceme je koupit pro malou bude mít ted rok a jak ste snimi spokojeni?děkuju moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
638
13.3.12 12:23

ahojky,
tyto golfky máme a spokojená rozhodně nejsem. Malé je 14 měsíců, váží teda uz 12 kg, ale rozhodně se v nich už dlouho nepovozí - jsou fakt malý, opěrátko je nezkutečně krátky, prostě se tam sotva vejde. Další věc je najíždění na obrubník, podle mě jsou strasně špatně vyvážený a kolikrát se zaseknu a prostě to nejde..našlápnout nejdou kde…
skládání je další věc, nic moc rychlého a navíc to moc nedrží pohromadě…
a jeětě neco, malá pořád sjíždí dolů, jako by to sedátko bylo na ni malý..nevim nevim..jezdim s nimi týden a jsem fakt zoufalá…ale třeba jde o zvyk..
ale spíš je lepší si připlatit.. už kvůli prckovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
13.3.12 12:24

ahojky,
tyto golfky máme a spokojená rozhodně nejsem. Malé je 14 měsíců, váží teda uz 12 kg, ale rozhodně se v nich už dlouho nepovozí - jsou fakt malý, opěrátko je nezkutečně krátky, prostě se tam sotva vejde. Další věc je najíždění na obrubník, podle mě jsou strasně špatně vyvážený a kolikrát se zaseknu a prostě to nejde..našlápnout nejdou kde…
skládání je další věc, nic moc rychlého a navíc to moc nedrží pohromadě…
a jeětě neco, malá pořád sjíždí dolů, jako by to sedátko bylo na ni malý..nevim nevim..jezdim s nimi týden a jsem fakt zoufalá…ale třeba jde o zvyk..
ale spíš je lepší si připlatit.. už kvůli prckovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí