Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky! ![]()
jdu si za vámi pro radu, páč se mi z toho vybírání asi už hlava rozkočí
vybírám golfky a váhám nad babypoint orion, máte s nimi zkušenosti, jak se vám s nimi jezdí? Koukala jsem i na chicco multiway, ale prý se hodně zakopává o kolečka, což my jsme vyšší, tak by to byl i problém. Děkuju moc!!!
Ahoj, golfky jsme nakonec pořídili a jsem s nimi víceméně spokojená. Stály 2000,–. Jsou to golfky, tak ty kolečka na blbým terénu poskakují, ale na jízdu do města a na procházku super. Pro mě jsou lehký, v pohodě je vytáhnu i do autobusu a hlavně malá je v nich spokojená. Jdou do skoro lehu. Jen to chce víc soustředění, když chce člověk řídit jednou rukou, ale i to se dá. Hlavně jsme taky vybírali takové, aby přítel nezakopával vzadu o kolečka. Jo a skládání je taky jednoduché. Takže tak ![]()
koľko má malá? má dosť miesta? vojde sa tam aj väčšie dieťa? môj malý má 18 kg a 92 cm, vyspal by sa v nom?
Je fakt, že naše Karolínka je drobek, má 13 měsíců a zatím se tam vejde pěkně. Ale spala mi v tom jen 2×. Každopádně bych si je určitě vyzkoušela v kamenným obchodě, jestli budou akorát.
Můžu se zeptat, kolik golfky váží? Sháním nějaké lehčí na opravdu vyjímečné přejíždění
Ahoj, mají myslím 8kg. Ale podle mě se dají v pohodě uzvednout, ale jak jsem psala, naše malá je drobek ![]()