Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já zkušenost mám, co byste potřebovala vědět?
Srovnala bych je k Jané energy, jsou lehké, jdou dát až do lehu,
pro nás byla výhoda, že mají delší podnožku, kapsu na boudičce, pás (dají se dát přes rameno, když se složí), lepší kolečka.
Děkuji za odpověď. Chtěla bych vědět, co si myslíte o jeho kvalitě. Jaký se vám zdá být materiál.Jaká je nosnost kočárku. Náš syn má 15 měsíců a je dos velký, tak ať tek kočárek využijem cca do těch 3 let.Měla jste na něm nějakou poruchu, či nějaký problém, jako rozvrzaná kolečka, popraskaný materiál atd.
Děkuji Petra
Dobrý den,
také se zajímám o tyto golfky.Máme skoro 2 letého syna a chci golfky na občasné popojíždění a případně ,aby se v nich i vyspal.Nemohla jsem se dlouho rozhodnout až nakonec se paradoxně rozhoduji mezi těmito a Chicco Multiway.
Jsou dost prostorné a vydrží něco???Doporučujete je ?????Co byste jim případně vytkla????Když budete tak hodná můžete mi písnou na : Zuzkaottova@email.cz ....... sem nechodím jen jsem náhodně narazila přes vyhledávač…
Dobrý den,
poruchový kočárek není, přestože je lehký, je bytelně udělaný (např. oproti moon kiss), to se nám líbilo. I potah je festovný, takže určitě vydrží do 3 let. Má delší ložnou plochu, což byla výhoda pro našeho dlouhána. Je to držák, projeli jsme různé výmoly a tak a super. A výhoda je, když už to nejde přejet, tak je lehký, tak se může přenést. Naše dítko dlouho nechodilo, takže jsem potřebovala něco lehkého, abych unesla kočár i s dítětem, ale přitom bytelného, je větší. Jediné, co bych vytkla, že nemá madlo. Ale teď už ho nepotřebujem, dítko rychleji „vystoupí“, když už chodí. Měli jsme taky Inglesinu espresso, ale tam mělo batole hlavu v boudě. Tady je dost prostoru. Zatím mě víc nenapadá.
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli mají golfky Silver Cross Pop rukojeti opravdu 108 cm? Jsme vysocí rodiče. A nevyšisuje se brzy černá barva?
Díky. Marie
Zdravím, máte některá zkušenost s golfkama značky silver cross, ať už se jedná o POP nebo Dazzle. Děkuji za odpověď.
Petra