Golfky za 500,- Kč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
2.3.12 19:48

Vysunovací rukojeť asi nebude mít nic z toho, co tu padlo, co? Nerozkopu to při chůzi, když mám 175cm? :think:

• Citovat
  • Upravit
9166
2.3.12 20:12

U toho co jsem uváděla, jsou míry…výška je 103cm, což si myslím, je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.3.12 12:54
Brunifid píše:
Vysunovací rukojeť asi nebude mít nic z toho, co tu padlo, co? Nerozkopu to při chůzi, když mám 175cm? :think:

Vysouv.rukojet ty nejjednodussi plečky, o kterych tu mluvime, urcite nemaji :mrgreen:
Ja mam 173 cm a uz to neresim, mam to fakt na obcasny pouziti, spis na popojeti nez celoodpoledni vozeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.3.12 13:30

Tak jsem dneska koupila za 15 stovek Joker. Je to snad o něco bytelnější než ty Tesco (tam je už ani neměli), váží do 7kg, tak uvidíme. Do auta se to dá složit pěkně, já je stejně vytáhnu jednou za měsíc.

• Citovat
  • Upravit
4181
6.3.12 22:37

Tak uz je mam, ty Hauck Go, a jsou dobry. Malej se rad sveze - po 3 mesicich nejezdeni znovuobjevil kocar - uz pred kramem se do nich nacpal :lol: . Hned cestou domu z obchodu nam jela tramvaj - vysoka, takze kluk pekne slezl, ja golfky jednou ruko slozila a se slozenymi lehkymi golfkami a s ditetem za ruku uplne bez problemu nastoupila po vysokych schodech do tramvaje. Chce to ovsem batoh na zada (coz ted nosim) - s tim nevim, jak budu v lete vypadat :mrgreen: , ale to ted neresim.
Kazdopadn se nam moc hodi, dnes jsme je meli venku zase.
Jen skoda, ze nejsem o par cm mensi, nebo rukojeti o par cm vys, musim se trochu hrbit, ale to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
7.3.12 08:12
Brunifid píše:
Mahja píše: černou, růžovou a krásnou modroučkou - já si vzala tu nejpraktičtější, že…
Růžovou? :lol:

Samozřejmě černou, ikdyž mi ruka ujížděla, abych nevzala ty modré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
7.3.12 08:20
Brunifid píše:
Vysunovací rukojeť asi nebude mít nic z toho, co tu padlo, co? Nerozkopu to při chůzi, když mám 175cm? :think:

Ony všechny ty golfky jsou nižší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.3.12 21:17

Tak dnes mi přišli golfky Coto baby Rythm, a rukojeť je akorát pro mě, mám 173cm, za tu cenu 1000kč super. Ještě je musíme projet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.3.12 07:27

Já nakonec koupila Joker, je to taková sranda, projela jsem ho, po rovině fajn, jak je jen malinko terén, tak je to kostitřas. Vážně taková sranda na popojetí ve městě :lol:
Tady ten , akorát v jiné barvě, u nás za něj teda chtěli patnáct stovek.
A madla mám samozřejmě nízko, brzo ho rozkopu, nesmím s ním moc jezdit :twisted:

• Citovat
  • Upravit
9166
8.3.12 09:10

JinaK LEVNÉ GOLFKY solidního vzhledu jsem našla tady

http://www.detskydum.cz/…-kor-123601/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
8.3.12 09:12
Brunifid píše:
Já nakonec koupila Joker, je to taková sranda, projela jsem ho, po rovině fajn, jak je jen malinko terén, tak je to kostitřas. Vážně taková sranda na popojetí ve městě :lol:
Tady ten , akorát v jiné barvě, u nás za něj teda chtěli patnáct stovek.
A madla mám samozřejmě nízko, brzo ho rozkopu, nesmím s ním moc jezdit :twisted:

Připadne mi, že to je na jedno brdo všechno, je třeba s tím asi počítat za takovou cenu. No, pak pisnu i já, jak odzkoušíme, páč jsme ted nachlazení a ven jsme zatím nešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
19.6.13 17:40

Dobrý den, pokusim se znovu obnovit diskuzi, chtěla jsem se zeptat na Golfový kočárek Coto baby Rhytm. Jak se vám s ním jezdí? A hlavně je polohovací? Chtěla bych ho na dovolenou, tak kdyby se náhodou stalo že poletíme v noci, tak aby se tam malá mohla vyspat. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
19.6.13 18:16

Coto baby rhytm mame, na spani to neni, nedaji se dat do lehu, max trosku naklonit do zádu, takovy odpocinkovy sed s operkou. kdybych mela znova kupovat golfky, uz bych si je nekoupila, nepraktocke v chuzi a docela nizke, i kdyz nemerim moc, tak hlavu sem mela uz ve meste a zadek jeste doma.za me-NE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
19.6.13 19:40

Díky. Tak to ne. vidíte, všude na netu píšou, že jdou do lehu, to jsou hajzlíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.6.13 20:39

Ahoj, mrkni sem, recenze je ode mě. Je fakt super :dance:
 http://kocarky.heureka.cz/…013/recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...