Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
U toho co jsem uváděla, jsou míry…výška je 103cm, což si myslím, je dost
Brunifid píše:
Vysunovací rukojeť asi nebude mít nic z toho, co tu padlo, co? Nerozkopu to při chůzi, když mám 175cm?
Vysouv.rukojet ty nejjednodussi plečky, o kterych tu mluvime, urcite nemaji ![]()
Ja mam 173 cm a uz to neresim, mam to fakt na obcasny pouziti, spis na popojeti nez celoodpoledni vozeni
Tak jsem dneska koupila za 15 stovek Joker. Je to snad o něco bytelnější než ty Tesco (tam je už ani neměli), váží do 7kg, tak uvidíme. Do auta se to dá složit pěkně, já je stejně vytáhnu jednou za měsíc.
Tak uz je mam, ty Hauck Go, a jsou dobry. Malej se rad sveze - po 3 mesicich nejezdeni znovuobjevil kocar - uz pred kramem se do nich nacpal
. Hned cestou domu z obchodu nam jela tramvaj - vysoka, takze kluk pekne slezl, ja golfky jednou ruko slozila a se slozenymi lehkymi golfkami a s ditetem za ruku uplne bez problemu nastoupila po vysokych schodech do tramvaje. Chce to ovsem batoh na zada (coz ted nosim) - s tim nevim, jak budu v lete vypadat
, ale to ted neresim.
Kazdopadn se nam moc hodi, dnes jsme je meli venku zase.
Jen skoda, ze nejsem o par cm mensi, nebo rukojeti o par cm vys, musim se trochu hrbit, ale to je jedno.
Brunifid píše:Mahja píše: černou, růžovou a krásnou modroučkou - já si vzala tu nejpraktičtější, že…Růžovou?
Samozřejmě černou, ikdyž mi ruka ujížděla, abych nevzala ty modré…
Brunifid píše:
Vysunovací rukojeť asi nebude mít nic z toho, co tu padlo, co? Nerozkopu to při chůzi, když mám 175cm?
Ony všechny ty golfky jsou nižší…
Tak dnes mi přišli golfky Coto baby Rythm, a rukojeť je akorát pro mě, mám 173cm, za tu cenu 1000kč super. Ještě je musíme projet.
Já nakonec koupila Joker, je to taková sranda, projela jsem ho, po rovině fajn, jak je jen malinko terén, tak je to kostitřas. Vážně taková sranda na popojetí ve městě ![]()
Tady ten , akorát v jiné barvě, u nás za něj teda chtěli patnáct stovek.
A madla mám samozřejmě nízko, brzo ho rozkopu, nesmím s ním moc jezdit ![]()
Brunifid píše:
Já nakonec koupila Joker, je to taková sranda, projela jsem ho, po rovině fajn, jak je jen malinko terén, tak je to kostitřas. Vážně taková sranda na popojetí ve městě
Tady ten , akorát v jiné barvě, u nás za něj teda chtěli patnáct stovek.
A madla mám samozřejmě nízko, brzo ho rozkopu, nesmím s ním moc jezdit
Připadne mi, že to je na jedno brdo všechno, je třeba s tím asi počítat za takovou cenu. No, pak pisnu i já, jak odzkoušíme, páč jsme ted nachlazení a ven jsme zatím nešli.
Dobrý den, pokusim se znovu obnovit diskuzi, chtěla jsem se zeptat na Golfový kočárek Coto baby Rhytm. Jak se vám s ním jezdí? A hlavně je polohovací? Chtěla bych ho na dovolenou, tak kdyby se náhodou stalo že poletíme v noci, tak aby se tam malá mohla vyspat. Díky
Coto baby rhytm mame, na spani to neni, nedaji se dat do lehu, max trosku naklonit do zádu, takovy odpocinkovy sed s operkou. kdybych mela znova kupovat golfky, uz bych si je nekoupila, nepraktocke v chuzi a docela nizke, i kdyz nemerim moc, tak hlavu sem mela uz ve meste a zadek jeste doma.za me-NE!
Díky. Tak to ne. vidíte, všude na netu píšou, že jdou do lehu, to jsou hajzlíci.
Ahoj, mrkni sem, recenze je ode mě. Je fakt super ![]()
http://kocarky.heureka.cz/…013/recenze/