Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosim ty kdo maji quinny zapp ( ten obyc, ne extra) jak jste s nim spokojeni? Chci lehkej golfak na jezdeni po meste a na dovolenou!
Od kdy jste do nej prcky davaly??
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny ZappSpokojená jsem, za mne je pro dítě tak od roku a půl, s použitím autosedačky Maxi Cosi od narození .) Kupovali jsme bazarový, teď mu bude tak 6 let, jede v podsattě 4té dítě a stále v super stavu. Jediné vady co má přišly už od předchozích majitelů.
Taky jsem spokojená. Kupovala jsem ho pro dvouleté dítě, na výlety, do zoo apod. Taky „ojetinu“.
Já jsem taky spokojená, nechala jsem si do něj na dovolenou všít polohování, dobrý..
Kupovali jsme nový, je krásně lehký, dobře se skládá..
Budu ho teď zrovna prodávat, kdybys měla zájem, klidně se ozvi
Já mám taky ojetinu z MMB, vypadal jak nový, já ho trochu zdevastovala v kufru auta, zatím používáme na autosedačku a je to lepší,než klasický podvozek od kočárku. Všude se s podvozkem vejdu, krásně zatáčí. Jen se na něj nedá dát těžká přebalovací taška. Jiné dražší golfky to zvládnou. Ale je to o těžišti. Jinak má gumová kola, takže vydrží. Na kostkách mi ale drncá, zase to může být tíhou dítěte…prostě golfky.
Kupuji ho tady od jedne maminky za 2000 jako novy plus fusak, tak jsem zvedava.
Tak to bych do toho šla, jestli je fakt nezničenej, tak to je docela dobrá cena.
Je neznicenej jedine co tak ze je cerny a ma osoupany napis pod nozickama ale posilala detailni fotky a je fakt opecovavanej ![]()
Tak já kupovala novej,jako je praktickej na složení,ale holky ,řekněte mi ,vám se nikdy nestalo,že vám spadnul do zadu,když jste tam měly pár tašek?
Jj, stalo, než jsem zjistila, že tašky se na něj můžou věšet jen když v něm sedí dítě
Ale i tak je pro mě jednička ![]()
Jenže mě se několikrát převrátil i s malým,naštěstí to padá tak šikovně,že malýmu se nikdy nic nestalo.Ale popravdě,kam si dát při nákupech tašky,pod kočárek se skoro nic nevejde a tahat to v ruce?
A to nemyslím nákupy jídla,ale pár tašek s hadrama.
Ale designově je fakt pěknej,tím jsem se vždycky utěšovala.
No já ho měla až právě na to větší dítko, takže její váha to v pohodě udržela
Ale já ho nepoužívala na nákupy, měla jsem ho fakt jen do města kvůli MHD nebo na pískoviště, do ZOO apod.. Takže jsem žádné nákupy netahala. Pořizovala jsem ho právě až po tom 2. roce.
Tak je pravda,že takhle májí asi sloužit.Na nákupy prostě nejsou
.
Tak já jsem ho koupila z MMB použitý za 1000 a nemůžu si ho vynachválit. Jen když jsem ho kupovala tak jsem nevěděla že nejdou polohovat záda. Ale mám ho stejně jen do auta. Na cestování je prostě nenahraditelnej.
Tašky bych na to nedávala. Já používám batoh. Když tam malej sedí, tak ho dám na madla.