Kočárek ABC Design Moving Light

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
379
28.2.12 09:48

Kočárek ABC design moving light

Máte prosím vás někdo zkušenosti s tímhle kočárkem? http://www.elinka.eu/detail.php?…
Fascinuje mě ta cena a hrozně moc se mi líbí recenzí na něj jsem moc nenašla někdo tvrdí že super jiný si zase stěžují že se tam dítě nevejde proto prosím vás napšte své zkušenosti s tímto kočárkem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
28.2.12 10:06

Mám ho doma. Výhoda, je lehounký, s lehčím dítětem se dá řídit i jednou rukou, obrovský košík, jde napolohovat do úplného lehu. V pohodě jsem ho i jako těhotná zvedla sama do busu, snesla schody.
Nevýhody, ložná plocha je opravdu menší, dítě mám celkem velké, visící nohy na spaní mu nevadili, opěrka mu pak už byla tak akorát, spíš jsem musela ohnout dolů lem, co je nad opěrkou, aby mohla hlava malinko přečuhovat.
S těžším dítětem, cca od těch 14kg, už kočárek není tak snadno ovladatelný, s naloženým košíkem se mu smýkalo to přední kolečko a špatně se otáčelo. No vzhledem k tomu, že je kočár stejně normovaný do 15kg, tak zase moc nežehrám, zkrátka mám přerostlý dítě. Vzhledem k tomu že s dítětem těžkým a zároveň hodně přetíženým košíkem jsem jezdila jen z obchodu rovnou domů, tak se to dalo přežít.
Košík má uváděnou nosnost nevím zda 2 nebo 3kg, ale samozřejmě to člověka svádí, když se tam vejde několik krabic mlíka a zkrátka celý velký nákup, který má třeba 10kg…
Do koleček se zabodávají kamínky a zůstávají tam pak ďůlky, ale jezdím ho už přes rok a pořád kolečka ve slušném stavu.

Celkově spíš spokojenost, kdyby měl kolečka nafukovací a opěrku o 5cm delší, tak už bych nikdy žádný jiný kočár nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
28.2.12 10:19

my ho mame, trochu starsi verzi, protoze jsme ho kupovali pred 4 roky, ale vypada porad stejne. Tomikovi byly 3 a obcas ho v nem vozim, kdyz to vypada, ze bude spat, jeste se tam vejde i s fusakem :D
Nechapu, jak mohl ty 4 roky s nami prezit, jezdili jsme dost na vylety, terenama, pri celodennaku jsem tam klidne vezla obe dve deti najednou i s nakladem. Jednou za ctvrt roku potrebuje namazat, aby nevrzal, ale to az v posledni dobe, jina zavada se jeste neobjevila.
Nevim, kde bydlite, ale v Praze se s nim trochu hur najizdi do nizkopodlazniho busu nebo na jezdici schody se musi nacouvat, no jako s kazdou trojkolkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
28.2.12 10:44

Já jsem s ním fakt spokojená.. má super koš na nákup, naskládám tam všechno :lol: nevýhoda je, že nemá posouvací rukojeť, tak si jí nenastavíš na výšku, ale já jsem malá a mám to akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
28.2.12 10:55

Mám ještě jeden dotaz je to hrkačka ví všichni že zrovná projíždíte kolem něj s kočárkem nebo je tichý???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
28.2.12 11:02

:lol: :lol: není to hrkačka.. ale úplně tichý taky není, záleží na terénu, po absolutně rovném chodníku je tichý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
28.2.12 11:21

Tak to jsem ráda hrkačky opravdu nesnáším nemusí všichni okolo vědět že jsem vyšla s prckem na procházku :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
6.3.12 15:05

Chtěla bych se zeptat, jestli je součástí tohoto kočárku nánožník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.3.12 08:42

katuskka není součástí nánožník ani pláštěnka nánožník se musí dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 08:47
Handulinka píše:
my ho mame, trochu starsi verzi, protoze jsme ho kupovali pred 4 roky, ale vypada porad
Nevim, kde bydlite, ale v Praze se s nim trochu hur najizdi do nizkopodlazniho busu nebo na jezdici schody se musi nacouvat, no jako s kazdou trojkolkou.

Já teda najíždím do nízkopodlažních v pohodě, když se mi vpředu neprotočí kolečko po zaklonění, tak není problém, ale to mám i u jiné tříkolky.
A na schody právě s tímto najíždím vždy popředu, mám ještě quinny freestyle, takže hodně těžká tříkolka a nafukovací kola, s tou se popředu bojím, že bych ji neudržela, když se jede nahoru, ale právě tento na schodech krásně drží díky tomu dvojitému kolečku vpředu, sklon je taky v pohodě, takže zadní kolečka mám o schod níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 08:48
Katuskka píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli je součástí tohoto kočárku nánožník?

není, já jsem dokupovala nánožník přímo od abc, univerzální černý, pláštěnku od emitexu tuším na menší tříkolku byla ta velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.3.12 09:04

Gladys prosím tě a mohla by jsi mi poslat jakou tu pláštěnku jsi kupovala? třeba poslat odkaz? já jsem právě hledala a nic nenašla :-( nánožník už jsem našla ale pláštěnku stou si fakt envím rady jakou díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 09:13

zkusím pohledat, myslím, že to je emitexka, my ji teda nakonec použili asi dvakrát, syn odmítal jezdit ve skleníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 09:19

Já ji nekupovala přes net, takže fakt nevím, ale myslím, že to bylo něco takového http://www.emitex.cz/…kolka-modra/
Pasuje to na spojenou rukojeť, dole byly takové klipy, kterými se pláštěnka chytla, aby dobře držela, vzadu byly nějaké sucháče.Pasovalo to dobře, i tašku na kočár to přikrylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí