Golfky nebo nějaký kočár na popojíždění

331
27.2.12 13:52

Golfky nebo nějaký kočár na popojíždění

Prosím potřebuji do práce nějaký skladný kočárek, podvozek na autosedačku s autosedačkou nebo prostě něco, co je lehké,snadno ovladatelné a může v tom být narozené mimčo třeba půl hodiny, nebude to terén a po venku jen po rovném chodníku okolo domu, ale spíš jen po panelovém domě popojíždění po chodbách, poradíte co? ve slušné cenové relaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1444
27.2.12 14:07

tak kup už použité po někom… jukni třeba na aukro… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.2.12 14:08

dík, ale jde mi o tip, vůbec ani nevím, jak se to jmenuje a co to má mít a co ne, použité koupím určitě, doma mám obyč golfky, ale tam zas nedám čerstvé mimino, ale vím, že jsem viděla dávat autosedačku na podvozek nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
27.2.12 14:10

autosedačku na podvozek… to má skoro každá 3-kombinace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
27.2.12 14:11

Takových kočárků je plno. My máme třeba Bébé confort Loola,podvozek se složí na minimum a v autě je mimčo v sedačce. Jinak ten kočár samotný je na h… Hlavně spíše 4kolku,3 kolky jsou nestabilní-většinou

• Citovat
  • Upravit
662
27.2.12 14:12

Jakou máš autosedačku? Nebo je to fuk? Já bych asi koukala po hezkých golfkách i na později, třeba Nuna je hodně oblíbená, cybex calisto zase na autosedačky cybex, na maxi cosi quinny zapp, je toho hafo, stačí pokoukat. Já se na takovýhle věci ptám přímo na facebooku malvíka, většinou poradí dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.2.12 14:17

díky, mě jde fakt jen o to, abych když budu muset převzít zboží v paneláku nebo pro balíky, tak vzala dítě, „odhodila“ ho do něčeho v čem by případně nebyl problém ho chvíli nechat nebo uspat, nebudu s tím jezdit nikde extra

autosedačku mám chicco ale to není problém, koupila bych stejně jinou a nechci kupovat golfky, jedny staré mám a nemám je ráda, protože se mi blbě ovládají, že nemají spojenou rokojeŤ, tak to budu řešit sporŤákem, protože jsem stejně pořád v přírodě, na chatě a drncavé cestě, tak to na golfky vhodné není, chci fakt jen něco na tu panelákovou chodbu abych vyjela z bytu, vjela do výtahu a pak to samé opačně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
27.2.12 14:48

A co manduca, nebylo by to ke zvážení? Když jde vyloženě jenom o přebírání balíků? Ale je fakt, že na to já jí vždycky šoupla do hlubokýho, bylo to nejrychlejší, do autosedačky musíš poutat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
27.2.12 15:08

ahoj tak me treba napadaji golfky nuna, s adapterem se da nasadit i autosedacka maxi cosi, lehky, skladny a skvele ovladatelny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.2.12 15:36

nemám prostor v bytě kde budu na velký kočár, na chodbě když ho nechám tak bude zabírat šíleně prostoru a budu tam jen pár dní v týdnu dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí