Primi Sogni Sky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
28.2.12 08:47

Primi Sogni Sky

Máte tento kočárek? Pokud ne, líbí se Vám?
http://www.malvik.cz/…-winter-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
28.2.12 08:53

Pekný, jako všechny deštníkové golfky :palec: . Jen se mi zdá nepraktické, že samotná boudička je velmi malá a bude málo stínit a štítek proti větru trčí dopředu, takže moc nekryje :nevim: No a hlavně nemá polohovatelné nožičky, což by pro mě bylo velké mínus, neb používám golfky pro malého na polední spaní na balkóně. Ale to je samozřejmě o tom, jak budeš kočárek používat. Já mám tyto Samozřejmě ta cena je úplně někde jinde, dávám ti odkaz jen abys viděla co myslím velikostí té boudičky. Pokud tě to nahlodá, tak doporučím Cybex Onyx třeba tady . Má super kvalitní polstrované lůžko a tuhle suprovou boudičku - jde prodlužovat tak,. že zastíní celý kočárek a ta cena už není o moc vyšší :palec:
Ještě jsem si všimla, že ta tyčka, která zajišťuje tvar sedací části (tyčka od zadních koleček k okraji fusaku) je rovná (není lomená) tzn. že dítko v kočárku může jen pololežet, neb má zadeček výrazně níž, než kolínka. To také znamená, že to ležení bude jen jako na plážovém lehátku a nikoli jako na pokud možné co nejrovnější postýlce. Takže za mě nebrat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí