Golfky Quinny Zapp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Zapp?

Přidejte zkušenost s Quinny Zapp
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
4.10.12 22:10

@taljenka ja si na nej na mmb nechala usit polohovani a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliskauhlikova
6.10.12 09:49

Ahoj, chci se zeptat, jak funguje všité polohování, kočárek mám úplně nový, tak jestli je to všité polohování v kočárku dobré, nějak si to neumím představit. Děkuji moc Eliška

• Citovat
  • Upravit
6956
6.10.12 21:35

Ahoj eli, funguje to uplne super. Jsou to dva kliny vsite podel zad a pri rozepnuti smerem dolu se kocarek polozi aso o 18cm. Mala se v nem pak krasne vyspinka. Mame vsite polohovani cca 4 mesice a jsem naprosto spokojena. Kazdy pise jak se meni teziste atd ale me prijde ze je to porad stejne. Akorat si pamatuj ze na zapp nesmis veset na rukojet zadne tasky, ani kabelku at uz mas vsite polohovani nebo ne.

Pani Dana na mmb je opravdu pohotova, m
Usila mi na nej i kosik a ze zadu kosiku i tasku na plastenku. Takze mame ulozneho prostoru upravdu dost. Jsem s timto kocarkem i s vsitym polohovanim naprosto spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliskauhlikova
7.10.12 08:15

Super, děkuji moc, takže polohování je jasné:-), jdem do toho

• Citovat
  • Upravit
3241
7.10.12 21:00

Tak mě zase strašně vadilo, koupila jsem už polohovací. Těžiště se opravdu podle mě dost změnilo, bála jsem se kočár jen tak nechat, ale samozřejmě jen v poloze leh, co mi ale vadilo, že se musí přešívat i bouda a neustále tam byl vzadu takový plandající díl, který jsem rolovala, když byl sed. Ale každému sedí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
10.3.13 20:02

Ahoj holky!

Obnovuju, potřebuju radu. Vybíráme golfky pro syna, má 17.měs., 15kg, 90cm. Už jde hlavně o skladnost a přemístění v daném čase z bodu A do bodu B. Zapp mě hodně zaujal, to skládání se mi moc líbí. Co myslíte, vejde se do něj pohodlně? Většinou uvádí nosnost 15kg, ale maminky psaly, že je v návodu asi 18kg a praxe ukázala schopnost takovou zátěž zvládnout. Počítám, že postupně bude využití ubývat, ale min. do podzimu bude třeba. Vyplatí se tedy (starší) koupit? Moc díky za info! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
10.3.13 20:41

@MuffinkaM mám tyto golfky, jen jsem si dokupovala polohovací sedačku k tomu a dcera 2 roky 12kg a cca 90cm se mi tam vleze bez problémů :) ta nepolohovatelná sedačka je ještě o něco málo větší - delší než ta polohovatelná, takže za mě ano :-)jsem s něma max spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
10.3.13 21:07

@Petulikk Jéé, tak díky moc za info! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
10.3.13 21:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.3.13 21:25

Vleze se tam uplne v pohode, polohovaci varianta neni skladna jako bycejny zapp. Ja mam ten klasicken a je uplne v pohode a mista jeste hafo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.3.13 21:50

Mam druhe ditko narozene v cervnu 2008 :andel: :lol: a pred mesicem po celodennim chozeni v Drazdanech jsem ho nalozila do polohovaciho Zappa a chrupalo v nem skoro dve hodiny… :jazyk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
10032
10.3.13 21:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.3.13 21:54
@Petulikk píše:
@Hanka1 :palec:

no a to je vetsi a v cervnu ji bude 5 let!
ale asi to byla s xtra sedackou nase derniera, ted nasadim klasicky bepolohovaci potah a v cervnu pujde segre jako podvozek pro autosedacku pri nove miminko, mmch to ja uzila az az a v porovnani s prvni dcerou, kdy jsem vlacela autosedacku to bylo nebe a dudy…

• Citovat
  • Upravit
10032
10.3.13 21:59

@Hanka1 jj taky jsem si kupovala zappa kvůli podvozku a pak jsem jen dokoupila polohovací sedačku a super, letos pojede s náma na dovolenou a určitě ho v létě budu používat maximálně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.2.15 09:02

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenost s Quinny Zapp Xtra 2 2015? Zvládne trochu terén? Měla jsem předtím Nuna a ten měl kolečka dobrá, ale měla jsem k němu jiné výhrady, které si myslím, že u Zappu nebudou. Ale žijeme na vesnici a potřebuju, aby ten kočár zvládl jízdu po trávě, po ne úplně hladké silnici, případně po zpevněné cestě. Díky za zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí