Golfky Quinny Zapp

Máte zkušenost s Quinny Zapp?

Přidejte zkušenost s Quinny Zapp
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
28.2.15 10:48

@Antonie Bolavá Ahojky, no jsou to porad golfky s „tvrdymi“ koly a je to teda rachtak, kde teda vsichni vedi resp. slysi, ze jedes. Do travy moc nejsou a uz vubec ne trikolka. Jsou dosti nestabilni. Jako jsou pekne, ale za ty penize to je fakt jen o vzhledu. Ja s nimi teda spokojena nejsem, mame je jen v aute v kufru, kdyz jedem na nakup nebo k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.2.15 20:41
@Flooa píše:
@Antonie Bolavá Ahojky, no jsou to porad golfky s „tvrdymi“ koly a je to teda rachtak, kde teda vsichni vedi resp. slysi, ze jedes. Do travy moc nejsou a uz vubec ne trikolka. Jsou dosti nestabilni. Jako jsou pekne, ale za ty penize to je fakt jen o vzhledu. Ja s nimi teda spokojena nejsem, mame je jen v aute v kufru, kdyz jedem na nakup nebo k doktorce.

Já myslela, že ty novější mají kolečka gumová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.3.15 16:09

@Antonie Bolavá Jo to jo, to jsou. I kdyz pusobi klasicky „tvrde“. Ale i tak je to na muj vkus takovy moc hlucny a tedy opravdu nestabilni. Ale zkus odzkouset osobne ;) My to neudelali :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.3.15 15:44

Ahoj, ráda bych se přidala s otázkou - mám možnost míst z druhé ruky Quinny Zapp xtra v top stavu, mám jít do něj. Sporťák na vesnici mám, ale chci něco lehkého a skladného do města a na dovču. Malému byl teď rok, tak jestli mi to na chvíli vydrží. A nebo mám možnost mít v top stavu MOON FLAC, tak nevím pro který se rozhodnout. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.6.15 13:32

Zdravím, taky jsem si pořídila quinny zapp xtra 2 a jsem docela zklamaná z těch koleček, recenze většinou dobré, ale kolečka mě hodně zklamali :( když jedu i po chodníku tak je to hodně hlučné. Viděla jsem že někdo na to má ve předu zvlášť dvě kolečka, ale nevím jestli by to pomohlo a navíc je nikde nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí