Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
chystam se pro skoro 3letaka jeste koupit uplne obyc nejjednodussi golfky, bez kosiku, strisky apod - na nutna popojizdeni, protoze jeho tempo na prochazkach je o moje nervy
, potom treba v lete na vecer na dovolenou k mori apod.
Mam v merku ty Tesco golfky za 500,–, o jinych nevim.
Kdysi sem nekdo psal, ze obcas treba v hyprech maji golface i za 300,–
, jako nejde mi primarne o cenu, ale o to, ze nevim, jake jsou, a jestli ma smysl jezdit se nekam divat.
Tak jestli o necem vite, sem s tim, diky ! Vic jak to petikilo ale fakt uz nechci davat, kocarku uz jsem se zbavila, tohle je jen takova pojistka (treba pri nemoci pro cestu k dr apod)
diky ![]()
Ahojky, co se zkusti podívat do dětského bazárku? Tam se dají koupit slušné kočárky do 500,– ![]()
Já bych radši koupila ty šlupky z Tesca, jsou nový a se zárukou, už jsem na ně koukala, jsou obyčejný ale na to co potřebuješ budou dostačující, ještě budeš mít záruku.Za tu cenu koupíš v bazaru, rozvrklaný, špinavý krám.Teda beru to podle toho co vídám v bazaru, fakt hnus a když jsou pěkný tak jsou dražší.
abby píše:
já jsem ani nevěděla že tesco něco takového prodává.........
Jj, jsou to tyhle, ja je znam z „My“ v Praze na Narodni (byvale Tesco), do tech klasickych velkych Tesco moc neprijdu. Maji je tam, jsou jen v tehle dvou hroznych barvach, ale to nevadi. Mam to tam kousek, asi pro ne o vikendu skocim
ja bych radsi novy, vzdycky jsem kupovala novy kocarek
Hodaka píše:
Já bych radši koupila ty šlupky z Tesca, jsou nový a se zárukou, už jsem na ně koukala, jsou obyčejný ale na to co potřebuješ budou dostačující, ještě budeš mít záruku.Za tu cenu koupíš v bazaru, rozvrklaný, špinavý krám.Teda beru to podle toho co vídám v bazaru, fakt hnus a když jsou pěkný tak jsou dražší.
Taky je máme na nutné popojíždění, malej je strašně línej a rád se vozí… ![]()
To mě zajímá, já na ně v Tescu tuhle taky koukala, stačily by mi nějaké šlupky za pár korun, horní strop mám tisíc peněz. Abych nemusela skládat do auta trojkombinaci, s tím se mi nechce vláčet, prostě něco jen na popojetí jednou za tři neděle. Ale zas aby z toho neopadávala kolečka nebo tak něco.
V Tescu mají tři barvy černou, růžovou a krásnou modroučkou - já si vzala tu nejpraktičtější, že…
Jsou lehké - to máme takové autobusové golfky. Jinak mám Jané Reverse a ty nevím, jak bych pořád s sebou tahala, ty máme v autě.
Mahja píše: černou, růžovou a krásnou modroučkou - já si vzala tu nejpraktičtější, že…
Růžovou? ![]()
Ahoj, ja mam ty Tesco golfky, černé, a na takové to popojíždění - z parkoviště k doktorce, mezi obchody a pod. jsou ideální. Malá má 21 měsíců, chodí dost, takže tyto glofky mám v autě pro případ potřeby. Jinak mam Teutonii a na takove ty normální delší procházky, kdy střídavě chodí a nese se, beru tu.
Já je snad koupím, jse msi říkala, že to bude určitě krumpl, ale jestli to funguje, tak by mi vážně stačily. A když se celé rozpadnou, tak doufám v nějakou tu záruku.
Ja dostala jeste tip na Hauck Go, za 550,–, tak uz jsem je objednala. Preci jen ta barva je o necem jinem
. Jako nebyt jinych, tak ty Tesco beru, ale tyhle jsou proste hezci. A vypada to, ze vsechny barvy jeste maji.
Já taky nechtěla moc investovat pro dvouletou, chodí hodně bez kočáru už, ale našla jsem tuto novinku a příští týden nám dojdou, tak jsem zvědavá
http://www.splavacek.cz/…o-baby-rhytm