Golfový kočárek do města

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
223
8.6.25 13:47

Golfový kočárek do města

Ahoj, jedeme s 2,5 letou dcerou na týden do Prahy a uvažujeme, že koupíme nějaký golfový kočárek. Jedeme vlakem a po Praze budeme chodit pěšky/MHD. Dcera už je úplně bez kočárku, zvyklá chodit/jezdit na kolo odrážedle, ale přece jen by to pro ni a asi i pro nás bylo ulehčení, kdyby se mohla sem tam svézt v kočáře, když budeme od rána do večera (samozřejmě dle možností dítěte) někde výletovat.
Chceme buď něco z druhé ruky - ale toho v našem okolí moc není, nebo nějaký levný „šunt“ z Allegra. Hlavně ať je lehký, skladný
Máte někdo zkušenost právě s těma šuntama typu https://allegro.cz/…-15608271794?…

Má cenu něco takového kupovat? Aby to po dvou dnech neletělo o popelnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.6.25 14:10

Že zkušenosti po 2 dětech bych vzala nosítko/šátek.
Tyhle hrkátka nemůžou být pohodlný. Pro dceru jsem měla jako městský Graco Myavo a je fajn.

• Citovat
  • Upravit
223
8.6.25 14:15

Dcera má 100 cm a 15 kg, já ji na sobě neutáhnu a manžel má momentálně problém se zády. Nošení nepřipadá v úvahu. Nechci, aby v tom seděla celý den, bude normálně chodit a do kočáru dáme batoh, jen když bude unavená, tak ať se může povozit a není protivná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.6.25 14:16

Ale jo, taky mi tady ty hrkáče nepřipadají jako nejlepší řešení, jen mě zajímá, jestli s tím má někdo zkušenost, že se to dá nebo je to katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3033
8.6.25 14:22

@Bramborab Nějaký takový šunt jsme kdysi koupili tuším že v Lidlu, abychom měli 2. golfky na mladší. Opravdu se s nimi nedalo jezdit, kolečka si dělala co chtěla, točila se kolem své osy a jakákoliv nerovnost se nedala přejet, nebo se přední kolečka zarazila a dítě letělo po čumáku. To se fakt stalo, od té doby jsem poutala nebo dávala extrémní pozor. Ty první golfky byly podobného vzhledu, ale jaksi „poctivější“, což můžou být některé starší z bazaru nebo prostě dražší. Ty nám vydržely několik let a odvozily i nejmladšího. Bohužel typ ti neřeknu, byly poděděné a fakt už měly stovky km v kolečkách, což byla záruka, že jsou držáci. Golfky bych prostě vybírala už osobně, abych je mohla vyzkoušet i s dítětem v sedačce. Nebo podle recenzí, ale já dám nejvíc na svou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3033
8.6.25 14:25

Jako takhle: v nouzi asi poslouží, ale zažila jsem s nimi víc zlobení než užitku. A vidíš to reálně, že možná už druhý den skončí v nejbližší popelnici. Třeba ne, já ti popisuji jen své zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
8.6.25 15:07

@Bramborab tak s tímhle bych po Praze fakt chodit nechtěla. V centru máš na spousta místech kočičí hlavy, to ten kočár nedá a už vůbec ne s tak velkým dítětem. Mám mnohem kvalitnější golfky a i tak se občas v centru s ním navztekám. Občas radši vezmu velké Thule. Jestli jedeš do Prahy tak koukni, jestli někdo neprodává v Praze kvalitní skladný kočárek. Koukla jsem jenom rychle a např. tento vypadá bytelněji: https://deti.bazos.cz/…no-jedem.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
9.6.25 08:31

Dík za názory, tak nějak jsem to i čekala. Zkusím ještě počkat, jestli se neobjeví nějaký lepší bazarový v okolí, nebo bychom fakt pak něco vzali až v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí