Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy, máte některá golfový kočárek Zopa Quiq a jste s ním spokojené? Co vám na něm případně vadí? Děkuji ![]()
Já ho mám a jsem maximálně spokojená. Teda samozřejmě mi vadí to, čím trpí všechny golfky - malá kolečka a s tím spojeny obtíže jako je třeba překonávání obrubníku a nepohodlna jizda po kocicich hlavách. Taky se dají sehnat i lehčí a skladnejsi golfky, ale to pro mě třeba nehrálo roli. Takže já ho můžu s čistým svědomím doporučit.
@Teik310 díky moc. A nerozklada se ve složeném stavu? Nenašla jsem žádnou pojistku na zajištění
@Lucy-M píše: Více
Pojistku manuální nemá, ale nerozklada se. Jenom musíš mít kolečka otočena správným smerem, jinak nejde úplně složit, ale to není nic narocneho.
Holky, jak jste vyřešily tu zádovou opěrku? Máte ten horní konec rovný nebo vám taky padà dolů a lámě dítěti vaz? Ve Funbaby mi řekli, že se narovná ale už je to půl roku, a nenarovnala😀 😀
@Katrinever píše: Více
Asi nerozumím problému
zadní opěrka je normálně rovná od zacatku a nic nikomu nemáme. Jestli ji máš nějakou zalomenou, tak bych šla kočár reklamovat
Myslis tuhle vrchni cast? Ta je normalne pohybliva, predpokladam kvuli skladani. Kdyz v kocarku dite nesedi, tak rovna neni, jakmile se ale hlavou opre, tak se narovna a je pevna..nikde maleho netlačí.
@Katrinever Myslis tuhle vrchni cast? Ta je normalne pohybliva, predpokladam kvuli skladani. Kdyz v kocarku dite nesedi, tak rovna neni, jakmile se ale hlavou opre, tak se narovna a je pevna..nikde maleho netlačí.
@Teik310 maji to všechny tyto kočárky.
@Lucy-M Jojo tohle. Já tam dala podložku a je to celkem ok, ale jakmile jsem ji sundala a dala tam fusak tak hrůza, uplně se to láme dolů (mám takový ten nasunovací)
Ano určitě je to kvůli skládání a je to jediná nevýhoda tohoto kočárku. Už bych ho znovu nekoupila.
@Katrinever píše: Více
Aha, díky, s tou problém nemáme, normálně se narovna, když je kočárek rozložený
Zkontrolovala jsem to a fakt je to u mého v pořádku. Proto jsem nevěděla, že se tam vůbec něco láme.