Kočárek Zopa quiq

8
23.9.24 20:34

Zopa quiq

Ahoj maminy, máte některá golfový kočárek Zopa Quiq a jste s ním spokojené? Co vám na něm případně vadí? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
23.9.24 21:12

Já ho mám a jsem maximálně spokojená. Teda samozřejmě mi vadí to, čím trpí všechny golfky - malá kolečka a s tím spojeny obtíže jako je třeba překonávání obrubníku a nepohodlna jizda po kocicich hlavách. Taky se dají sehnat i lehčí a skladnejsi golfky, ale to pro mě třeba nehrálo roli. Takže já ho můžu s čistým svědomím doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.9.24 07:31

@Teik310 díky moc. A nerozklada se ve složeném stavu? Nenašla jsem žádnou pojistku na zajištění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
24.9.24 11:42
@Lucy-M píše: Více

Pojistku manuální nemá, ale nerozklada se. Jenom musíš mít kolečka otočena správným smerem, jinak nejde úplně složit, ale to není nic narocneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
23.1.25 00:38

Holky, jak jste vyřešily tu zádovou opěrku? Máte ten horní konec rovný nebo vám taky padà dolů a lámě dítěti vaz? Ve Funbaby mi řekli, že se narovná ale už je to půl roku, a nenarovnala😀 😀

• Citovat
  • Upravit
986
23.1.25 08:43
@Katrinever píše: Více

Asi nerozumím problému :think: zadní opěrka je normálně rovná od zacatku a nic nikomu nemáme. Jestli ji máš nějakou zalomenou, tak bych šla kočár reklamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.1.25 12:49

Myslis tuhle vrchni cast? Ta je normalne pohybliva, predpokladam kvuli skladani. Kdyz v kocarku dite nesedi, tak rovna neni, jakmile se ale hlavou opre, tak se narovna a je pevna..nikde maleho netlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.1.25 12:52

@Katrinever Myslis tuhle vrchni cast? Ta je normalne pohybliva, predpokladam kvuli skladani. Kdyz v kocarku dite nesedi, tak rovna neni, jakmile se ale hlavou opre, tak se narovna a je pevna..nikde maleho netlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
24.1.25 14:10

@Teik310 maji to všechny tyto kočárky.

@Lucy-M Jojo tohle. Já tam dala podložku a je to celkem ok, ale jakmile jsem ji sundala a dala tam fusak tak hrůza, uplně se to láme dolů (mám takový ten nasunovací)

Ano určitě je to kvůli skládání a je to jediná nevýhoda tohoto kočárku. Už bych ho znovu nekoupila.

• Citovat
  • Upravit
986
26.1.25 10:32
@Katrinever píše: Více

Aha, díky, s tou problém nemáme, normálně se narovna, když je kočárek rozložený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
26.1.25 10:56

Zkontrolovala jsem to a fakt je to u mého v pořádku. Proto jsem nevěděla, že se tam vůbec něco láme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí