Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak jsem si to ted precetla na iDnes. Chudacek malej a i ty ostatni gorily, bude jim urcite chybet. ![]()
Taky jsem tu zprávu četla a to jsme tam před týdnem byli ostatní spali a on tam pobíhal a provokoval je to smutný.
My tam byli před 14 dny a gorily jsme nestihli, říkali jsme příště a to už ho neuvidíme
Je mi strašně líto Kamby, Kijivu je asi zaměstnaná nejmladším, ale Kamba se prý ani nechtěla nechat odehnat
![]()
Už jsem to také četla…
Je to moc smutné
Ostatní gorily to jistě ponesou těžce… ![]()
My tam byli začátkem července
takovej čipera
a Kamba musí být moc nešťastná ![]()
Ani to nemůžu říct mé nejstarší, ta nespí, i když jen najde holátko na chodníku, tohle by ji úplně zničilo
Když jsme tam byli, mluvili jsme o Moje a Tatuovi a že Moja už tam není, ale Tatua příště uvidíme
![]()
Právě si říkám, ve volné přírodě lana také nemají, zda opravdu nejde je něčím nahradit nebo upravit, náhoda je sviňa.
Teď jsem ve zprávách slyšela ředitele zoo, že celá gorilí rodina sedí nehnutě v jedné ložnici smutek by se dal krájet. To je hrozné. A hned vzápětí na Nově o mladém čerstvém tatínkovi na Třinecku, který se utopil ![]()
Já si myslím, že lana by mít nemuseli a hlavně nerozumím tomu, když tam mají kamery, že tolik lidí si ničeho nevšimlo
škoda, že už tam nepracuje ten ošetřovatel, co zachránil Moju od utopení, ten je měl fakt jak rodinu ![]()