Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
ráda bych se zeptala jestli tady někdo využívá pro své děti GPS hodinky a jestli ano tak jakou značku. Zajímá mě hlavně zn. Helmer a nebo Abardeen. Ale jestli máte zkušenost s jinou značkou, ráda si přečtu veškeré informace.!!! Nechci prosím řešit jestli je dobré je dětem dávat a nebo ne, zajímá mě konkrétní zkušenost a funkčnost od lidí, kteří je už doma mají.!!!
Děkuji za pochopení a zároveň za jakoukoliv odpověď týkající se otázky. ![]()
Ani nevím, že něco takového existuje…s dovolením budu sledovat ![]()
Určitě
já doufám že se nám tady najde někdo se zkušenostmi a poučí nás ![]()
Ozivuji tema. Chci dceri koupit hodinky s gps. Mate nekdo zkusenosti s nejakymi? Dekuji
Mate někdo prosim a muzete mi doporučit?
A když chci aby ty hodinky měli jen funkci fitnes hodinek s GPS bez nutnosti simky a dat?
Zdravím, chtěla bych se poradit s někým, kdo už má nějakou zkušenost s hodinkami pro děti s GPS. Na trhu je široká nabídka a my uvažujeme o koupi pro dceru, ale nějak nemůžeme vybrat. Prosím jakou značku máte a jak jste spokojeni? Děkuji
Měl je známý, a moc spokojený nebyl. Přesnost malá a výdrž baterie jakbysmet. Za mě je ideální řešení dotykáč a family link od googlu
Dobrý den, máte někdo pro děti a případně jaké? Jde mi hlavně o sledování aktuální polohy. Děkuji
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.