Graco Vivo, Hoco scooter

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
31.3.07 10:26

Graco Vivo, Hoco scooter

Ahoj, vybírám kočárek. Nejdříve jsem chtěla golfky, protože sportovní kočárek mám z 3kombinace, ale nakounec koukám na sportovní kočárek, který je asi neco mezi golfkama a sporťákem. Našla jsem Hoco scooter ( http://www.mimishop.sk/…y/detail.php?… ) nebo Graco Vivo ( http://www.eshopbaby.cz/…k-graco-p96/ ).
Byla bych strašně ráda, kdyby jste mi někdo napsal, co o těchto kočárkách víte, zda s nimi máte nějaké zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
31.3.07 12:20

Ja mam Graco, ale jiny typ - s nafukovacimi koly. Kocarek je bezvadny, lehky, snadno se sklada, uzila jsem ho vic, nez druhy bytelny a odpruzeny sportak (coz tenhle neni, je spis na urovni golfek se spojenou rukojeti, neperuje). Nevyhodou jsou mekka zada. Je to americky kocarek a ty z nejakeho duvodu nemaji pevna zada, jsou tam jen takove svisle zpevnujici pruhy, ale zadicka se pri sezeni dozadu jakoby vyklenou. To me trochu trapilo.. Koukni se, jak to ma tenhle a zvaz, jak by ti to vadilo.
My jsme s nim jezdili tak rok a zada ma v poradku. :)

• Citovat
  • Upravit
3241
31.3.07 12:48

Ještě koukni, jak vysoko má nasazenou boudu, já mám dlouhána a ve 2,5 letech se jí do kočáru nevešla hlava.Hlava se jí vybulovala do boudičky. Ten graco se mi podle obrázku zdá taky nízko, ale nemám jej, tak ti snad písne někdo, kdo ho má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.07 12:59

Boudu mel ten muj Graco hodne vysoko, to nebyl problem. Jen lozna plocha nebyl nijak zvlast dlouha, syn byl vzdycky dlouhej a v roce a pul mu koukaly nohy od kotniku ven (zato ta spodni plastova operka nohou, stupatko, je pro sezeni dostatecne dole, takze se mu dobre sedelo a nevznikl tak problem, jako u sportaku, ktery mel operku nohou spojenou s podnozkou, ze byla pro syna brzy kratka..) Dalsi info o graco je u vyrobce www.gracobaby.com

• Citovat
  • Upravit
7
2.4.07 11:08

Holky dík za info. Tak Graco asi z výběru vyřadím a kouknu ještě jednou na ten Hoco (nedělá se k němu nánožník, nevím, jestli to moc vadí) a zařadila jsem do výběru ještě Jane nomad. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.4.07 22:13

ahoj,ja jsem si objednala hoco scooter cardinal white a k teto barve se nanoznik da objednat..vim to urcite,psali mi primo z prodejny.stoji 650,– a jsou pouze nektere barvy.ja jsem mela stesti,ze maji ten cerveny :) snad s tim kocarkem budu spokojena,v patek mi ma dorazit,tak uvidime..

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.5.07 15:46

misulka

ahoj,já bych ti rozhodně doporučila HOCO - SCOOTER.Nejenže je velice lehký a snadno složitelný tak,že se vejde snad do každého vozu,alemá i přední otočná kola s možností aretace.Mimo jiněé také výškově nastavitelnou rukojet,odnímatelné přední madlo.Je možné nastavit hned několik poloh pro záda i nožičky,má prostorný nákupní košík,ale hlavně PRACI potah.Je vyroben v několika modních ostíneczh a jeho konstrukce je velice bezpečná,talže riziko,že se dítě někde zaklíní prsty je minimální.My jsme s ním byly velmi spokojeni.Má sestra si ho nemůže vynachválit.Přeji štastný výběr!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.11.07 21:48

Re: misulka

misulkast píše:
ahoj,já bych ti rozhodně doporučila HOCO - SCOOTER.Nejenže je velice lehký a snadno složitelný tak,že se vejde snad do každého vozu,alemá i přední otočná kola s možností aretace.Mimo jiněé také výškově nastavitelnou rukojet,odnímatelné přední madlo.Je možné nastavit hned několik poloh pro záda i nožičky,má prostorný nákupní košík,ale hlavně PRACI potah.Je vyroben v několika modních ostíneczh a jeho konstrukce je velice bezpečná,talže riziko,že se dítě někde zaklíní prsty je minimální.My jsme s ním byly velmi spokojeni.Má sestra si ho nemůže vynachválit.Přeji štastný výběr!!

Ahoj, chcela by som sa spýtať na tento kočiarik. Aj mne sa veľmi páči, ale mám doma dlháňa - 14 mesačného ( meria už 84 cm ) a keď má čapicu, kapucňu, tak už teraz sa jeho hlávka dotýka búdy kočíka. :roll:
Má tento kočík búdičku dostatočne vysoko? A je naozaj aký priestranný ako píšu? Teda šírka sedačky 33 cm a dĺžka 86 cm?
Prosím ťa, aká je vysoká opierka chrbátika?
A košík je dostupný, aj keď bábo spí? ľahko sa s ním manipuluje jednou rukou aj keď je v ňom väčšie ( a teda aj ťažšie ) bábo?

Prepáč, že mám tak veľa otázok, no mám doma hodne priestranný kočík - snáď s najdlhšou sedačkou na trhu ale je pre mňa dosť ťažký ( 15 kg) a pri skladaní do auta musím dávať dole zadné kolesá, čo ma už po roku nebaví, tak by som chcela skladný a ľahký, zato hodne priestranný kočík - a veru mám s tým problém. :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4