Kolečka u Jané carrera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
30.3.07 17:36

Kolečka u Jané carrera

Maminky, prosím,které máte tento kočárek, chtěla jsem se zeptat, jestli se Vám při jízdě jakoby viklají přední kolečka ze strany na stranu.Já s kočárkem jezdím zhruba týden a dělá to od novoty, tak nevím, jestli to má dělat - třeba nějaká vůle nebo co já vím, nebo to normální není. Psala jsem na Handypraha a bylo mi doporučeno promazat - tím se to ale nezmnění, nebo přijet. Já jsem ale z Ostravy tak než bych to řešila posláním kočárku, tak se radši zeptám, jestli s tím máte někdo zkušenost.Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
792
30.3.07 21:43

Reno - asi ti neporadim - ale spíš využiju toho, že jsem našla někoho, kdo tento kočárek má - máš nějaký z letošní kolekce? Moc se mi totiž Jane carrera golfač líbí - jak jsi s ním spokojená?? Jinak - není to vyklání jen tím, že jsou to aretační kolečka - mám taková na inglesine a zpočátku jsem taky měla pocit, že mi upadnou.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.3.07 08:05

Luci, to teda ten pocit, že mi snad každou chvíli upadnou mám. Právě jsem venku u jiných kočárků, které mají ty dvojité kolečka neviděla že by to někomu dělalo, proto se na to ptám. Jinak mám tu letošní kolekci - odstín marine, to je ta zelená s modrou - je nádherný.Vozím 6ti měsíční mimi a super!Hlavně ta spojená rukojeť je fakt perfektní, a taky to že při nájezdu na chodních nebo schody nemusíš „našlapávat“ na kočárek, jde to samo. Je dobře ovladatelný, lehký, pohodlný pro mimi které ještě pořád v kočárku spí.Máme malý kufr auta a perfektně se tam vejde, skládám ho totiž pořád.Já jsem byla strašně nerozhodná, rozhodovala jsem se mezi ním a Peg Perego pliko P3, ale jsem ráda, že jsem se rozhodla takhle. Sice musím ještě měsíc čekat na tašku na rukojeť - ta mi teď hrozně chybí :cry: bude ale v barvě kočárku, a taky nánožník bude až nějak v létě. Tak snad jsem ti aspoň trochu pomohla, jestli ne, klidně se ptej. Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
31.3.07 08:12

Ahoj, já mám taky ty golfky, ale starší, asi 2-3 roky a taky to ty kolečka dělají, nevidím v tom problém. Taky jssem v něm teď začala vozit 6ti měsíční mimi, ale zdá se mi to ještě brzy. Přeci jen ta opěrka není nic moc, když si po ní přejedeš rukou. My je máme jako prozatimní, protože máme pokazený sporťák. Ale jsem s nima taky veelice spokojená, super ovládání a super lehoučké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.3.07 08:24

ZARI - teď jsemjezdila po opěrce tam a zpátky mi to fakt přijde hoooodně pohodlný na to že jsou to vlastně golfky. Jseou dobře polstrované, ale asi je to věc názoru.Tak ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
31.3.07 10:10

reno:me prijde,ze je tam dost vyrazne citit to pevné uprostred,ale je to v pohode,jak vidis,taky jezdime, na leto je planuji pouzivat porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
31.3.07 10:18

Ta nová Carrera je ale myslím víc polstrovaná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí