Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebovala bych poradit.Čekáme první miminko a známá nám nabídla po svém mimču kočárek Hoco-taifun.Byla jsem si ho prohlednout a přišlo mi,že se mu hejbou docela kolečka.Tak jsem se chtěla zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s tímto kočárkem.Vzhledově je moc krasny a udržovaný,nejde poznat,že je už použitý,jen ty kolečka mi dělají starost.Také jsem se chtěla zeptat jaká je prodejní cena tohoto kačárku.
Moc děkuji.Evsonek ![]()
Evsonek píše:
Potřebovala bych poradit.Čekáme první miminko a známá nám nabídla po svém mimču kočárek Hoco-taifun.Byla jsem si ho prohlednout a přišlo mi,že se mu hejbou docela kolečka.Tak jsem se chtěla zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s tímto kočárkem.Vzhledově je moc krasny a udržovaný,nejde poznat,že je už použitý,jen ty kolečka mi dělají starost.Také jsem se chtěla zeptat jaká je prodejní cena tohoto kačárku.
Moc děkuji.Evsonek
Ahojky, my máme Hoco Hurricane, je to podobný jako taifun, akorát klasická čtyřkolka. Jestli hejbáním koleček myslíš to, že když s ním jedeš, tak se jakoby viklají, tak to je pravda, ale jsou pevný, je to kvalitní kočárek, jsem s ním maximálně spokojená. Nekupovali jsme ho sice nový, ale použitý od kamarádky, ale ani tak s ním nejsou problémy, látka není vyšisovaná a až na dva rezavé šroubky tam není žádná vada.
Ahojky,děkuji za reakci na kočárek Hoco Taifun.
Ještě jsem se chtěla zeptat.Ten váš je trojkombinace?A neni težký.Všichni mě straší,že ty trojkombinace jsou strašně těžké.Tak vůbec nevím jak to vyřešit.Vzhledově je moc krásný a žádný podobný jsem u nás neviděla.Kamarádka si bude nejdříve kupavat hluboký a na jaro sporťák.Ale to mě přijde zbytečné vyhazovat tolik peněz.
S přáním hezkého dne Evsonek
Evsonek.....myslím, že váha kočárku je hodně důležitá. Když je mimčo malé, tak to ještě tak neoceníš, ale až bude vážit třeba dvanáct kilo, tak to poznáš. Když budeš jezdit s kočárkem, který váží třeba 9,10 kilo plus dítě t.j 22 kilo…a nebo budeš mít kočár který sám váží 15,16 kilo…Řekla bych, že vesměs samostatný sporťák je vždycky lehčí než sporťák z kombinace…L
no my máme to hoco a ten už se nevyrábí, kamarádka ho měla před 3 roky koupený jako téměř nejlehčí na trhu, protože měla problémy se zády. Teď už jsou na trhu podstatně lehčí kočárky. My ho ale netaháme nikam do patra, do auta ho tak jako tak musíme rozložit, takže je mi to celkem jedno. Dejte ale pozor právě při skládání do auta, aby se vám tam vešel. My máme trošku potíže, no ale zase nemáme kombíka, ale obyčejnou starou škodověnku 120. Jinak moc oceňuju, že se na podvozek dá přidělat autosedačka, už několikrát jsme to použili, když jsme jeli k mámě jenom na chvilku a bylo zbytečný tahat celý kočár.
Musím ale přiznat, že kdybych si vybírala nový kočár, šla bych asi do X-landeru, nevím přesně typ, ale má vepředu kolečka blíž u sebe a otočná, i když je to čtyřkolka. Ne každému vyhovuje neustále se na kočár věšet. Do trojkolky bych moc nešla, připadají mi málo stabilní, když se pak dítě z kočárku začne vyklánět, ale možná je to jenom můj pocit a dojem, nevím.
jo a co se týče trojkombinace, mně to maximálně vyhovuje. Právě to Hoco mi přijde hodně prostorné, má spoustu výhod, co nemají třeba jiné kočárky, jako třeba nastavení opěrky nohou.
Ahoj, nový HOCO taifun stojí od 11000,–do 12000,–. Mě se taky velice líbil, ale tyto nové typy/2006/ tak pěkné nejsou.
ahoj,prodejní cena kočárku HOCO - TAIFUN je 10.000,–zrovna nedávno jsem ho totiž kupovala.Je to bezvadný kočárek,já jsem s ním moc spokojena,je totiž velmi lehký a dobré je,že z něj můžeš udělat sporták,což se ti bude brzy určitě hodit.Nemá sice přehazovací rukojet,ale za to je možné otočit korbičku bud po nebo proti směru jízdy a lze také na:,–(it autosedačku.je skvěle odpružený a má ¨velký nákupní košík.jo a mimochodem.....bezvadné je i to,že mká snímatelný a prací potah!!!!!!!!
Ahoj holky, vim, ze tohle jsou uz starsi prispevky, ale chci se zeptat, mam ted od kamaradky koupeny ten taifun a ctu, ze se na nej da pridelat autosedacka? jak a jaky typ? dekuji ![]()