Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nemáte prosím někdo zkušenost s těmito golfkami?
Dnes jsem je viděla v krámě a připadaly mi takové„křehoučké“,ale třeba se pletu.Jinak designově se mi líbily,celkem hezké barvy…
Děkuji!
ahoj,
my mame už měsíc Deltim Kazoo, což je loňský model od Deltim Frog a jsme s nimi zatím moc spokojení… Řekla bych, že se liší pouze barevným provedením, jinak vypadají stejně… Maly ma 12kg a je mu 16měsíců a uplně v pohodě v nich spinká, taky nám vyhovuje teplý nanožník a především vychytaná boudička, proti špatnému počasí i sluníčku, když malý spinká. Další plus je madélko s pasem mezi nožičky, takže nevypadne a nevzteká se, jako když musel být připoutaný. Taky je celkem dobrý prostorný košík a velká kapsa vzadu.Manžel si chválí výšku holí…má 190cm a nemusí se krčit. Tak to je zatím naše zkušenost ![]()
Hanka
Ahoj,
děkuji za odpověď,tak to zní dobře-naše holčička má 10měsíců a je drobeček,tak by jí i mohly vydržet ![]()
Ještě přes víkend vydržím s půjčeným kočárkem,v pondělí mám v jednom krámě slíbený Hauck Speed Sun Plus,ale čekám na něj už dlouho,tak když nebude,půjdu se ještě jednou kouknout na ty Deltim Frog.
Děkuji a hezký den,Vendula
Jsou perfektní,stabilní,velké a praktické-boudička se dá rozeptnout a přšoupnout jako k nožičkám.
Doporučuji,máme doma.