Golfky Deltim Frog

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
29.3.07 00:20

Golfky Deltim Frog

Ahoj,
nemáte prosím někdo zkušenost s těmito golfkami?
Dnes jsem je viděla v krámě a připadaly mi takové„křehoučké“,ale třeba se pletu.Jinak designově se mi líbily,celkem hezké barvy…
Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
29.3.07 12:58

ahoj,
my mame už měsíc Deltim Kazoo, což je loňský model od Deltim Frog a jsme s nimi zatím moc spokojení… Řekla bych, že se liší pouze barevným provedením, jinak vypadají stejně… Maly ma 12kg a je mu 16měsíců a uplně v pohodě v nich spinká, taky nám vyhovuje teplý nanožník a především vychytaná boudička, proti špatnému počasí i sluníčku, když malý spinká. Další plus je madélko s pasem mezi nožičky, takže nevypadne a nevzteká se, jako když musel být připoutaný. Taky je celkem dobrý prostorný košík a velká kapsa vzadu.Manžel si chválí výšku holí…má 190cm a nemusí se krčit. Tak to je zatím naše zkušenost :-)
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.3.07 18:07

Ahoj,
děkuji za odpověď,tak to zní dobře-naše holčička má 10měsíců a je drobeček,tak by jí i mohly vydržet :-)
Ještě přes víkend vydržím s půjčeným kočárkem,v pondělí mám v jednom krámě slíbený Hauck Speed Sun Plus,ale čekám na něj už dlouho,tak když nebude,půjdu se ještě jednou kouknout na ty Deltim Frog.
Děkuji a hezký den,Vendula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iveta2222222222222222
21.12.11 17:19

Delti Frog - golfky

Jsou perfektní,stabilní,velké a praktické-boudička se dá rozeptnout a přšoupnout jako k nožičkám.
Doporučuji,máme doma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí