Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vymenili jsme kocar za sportak, trojkolku,tedy mala je po smeru jizdy a nevidi me. Dokud spi,je to v klidu, jakmile se vzbudi, vydrzi jen chvili,a pak zacne mamrat a vesmes je nakonec vztekla. Nepomuze ani kdyz ji prizvednu aby videla ven. Co s tim ? Zvykne si? jak si zvykaly vase mima na otocenou korbu ? (je fakt,ze mamrala i kdyz na me videla,ale ted je to vic)
Dík.
Ahojky,nepišeš nahodou o našem mladem?Velkej kočar jsem měla vždycky,že viděl na mně a vykladali jsme si.Když šel poprve na maly kočar řev.ale postupně si zvyknul.Povidam sio s nim i když na mně nevidi a na hrazdičce před sebou na lamazaka s kterym si hraje.
Ona si zvykne,ale musiš vydržet
Ahojky.
Mám stejný problém. S teplem jsem přesedlala do golfek, ale v nich neskutečnej řev, a to přitom sedí, může všude koukat, no já bych byla spokojená. Nevím co mam dělat, už jsem vyměkla a vrátila jsem ho do sporťáku a je spokojenej, asi s tím ještě chvilku počkám a uvidíme.
Radka
Já jsem právě proto koupila sporťák - tříkolku s otočnou korbou (Gesslein Vision S). Jezdím s ním zatím týden a sedačku mám proti směru jízdy, aby si syn zvykal, že může koukat kolem, ale že na mě stále vidí. Asi za 2 měsíce mu ji otočím po směru a uvidím, jak se na to bude tvářit.
Ahoj chci se zeptat, kdy je nejvhodnější vyndat korbičku a nechat dítě ve sport verzi? a kdy dávat do holí?
Malému je půl roku, sedět ještě neumí tak nevím.
kecalka
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat, kdy je nejvhodnější vyndat korbičku a nechat dítě ve sport verzi? a kdy dávat do holí?
Malému je půl roku, sedět ještě neumí tak nevím.kecalka
To je těžko říct, malá se mi sápala z hluboké korby už od 4 měsíců.. Sedla si krátce po půl roce a protože mi sporťák lezl na nervy a bylo jaro, tak šla rovnou do golfek.. Byla spokojená, nepotřebovala na mě vidět..
@Anonymní píše:
Malému je půl roku, sedět ještě neumí tak nevím.kecalka
My dali sportak, kdyz si zacal sedat 7-8 mesicu (mel tendence vyskakovat z korby).Do golfek sel poprve asi v 9 mesicich. Ted ma 19m a pouzivam. stale oboji, sportak i golfky. V zime prevazne sportak, s golfkama se jezdi spatne po snehu. Kdyz vim, ze bude v kocarku spat, beru sportak, pokud cestujeme MHD tak zase golfky, protoze ty si sama nalozim do trolejbusu/tramvaje.
@jajul píše:
Já jsem malou měla v hluboké korbě do 10m.
Já taky - do té doby se neposadil ![]()
Je to na tobě, jak ti to bude vyhovovat, a taky kam jezdíš, jaké jsou cesty u vás a tak…
Sama bych teď ještě nechala hlubokou (než bude teplo) a pak přešla na sporťák nebo golfáče. Máš golfáč polohovací do lehu? Počkala bych na později, protože v tomhle věku Ti ještě bude hodně venku spát…
Sama jsem golfáče ze začátku používala jen na cesty a potom, až když už byl vetší…
No místa v ní moc teda nemá už, vrtí se tam a tak, když ho šoupnu do sporťáku tak do fusaku?
@Zuzaa Je to jenom o dítěti, zvoleném kočárku a situaci. Pokud máš veselého hrošíka, co si lebedí na břiše, tak budeš nejspíš shánět nějaký pohodlný velký hluboký kočárek s průhledem vpřed. Pokud máš poblitce, co považuje polohu na bříšku za útok a přitom je živější, tak ho strčíš do sporťáku hodně brzy.
S golfkama to máš tak, že jsou golfky a golfky. Pokud mají pevná záda a jdou do lehu, můžeš do nich strčit i mimčo. Zase ne všechna miminka jsou nadšená, že musí ležet přikurtovaná na zádech
. Plus musíš brát ohledy na to, že klasické golfky nejsou nejlepší zimní kočárek.
@kotyk dotaz od zuzaa je z roku 2007 ![]()
@Anonymní píše:
No místa v ní moc teda nemá už, vrtí se tam a tak, když ho šoupnu do sporťáku tak do fusaku?
pokud je u vás ještě chladno tak spíš jo, až bude tepleji tak už asi nemusíš..
@Anonymní píše:
Jasně…prostě podle počasí ![]()