Změna kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17675
28.3.07 16:12

Zmena kocarku

Vymenili jsme kocar za sportak, trojkolku,tedy mala je po smeru jizdy a nevidi me. Dokud spi,je to v klidu, jakmile se vzbudi, vydrzi jen chvili,a pak zacne mamrat a vesmes je nakonec vztekla. Nepomuze ani kdyz ji prizvednu aby videla ven. Co s tim ? Zvykne si? jak si zvykaly vase mima na otocenou korbu ? (je fakt,ze mamrala i kdyz na me videla,ale ted je to vic)
 Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9356
28.3.07 16:23

Ahojky,nepišeš nahodou o našem mladem?Velkej kočar jsem měla vždycky,že viděl na mně a vykladali jsme si.Když šel poprve na maly kočar řev.ale postupně si zvyknul.Povidam sio s nim i když na mně nevidi a na hrazdičce před sebou na lamazaka s kterym si hraje.
Ona si zvykne,ale musiš vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
7.4.07 10:37

Ahojky.
Mám stejný problém. S teplem jsem přesedlala do golfek, ale v nich neskutečnej řev, a to přitom sedí, může všude koukat, no já bych byla spokojená. Nevím co mam dělat, už jsem vyměkla a vrátila jsem ho do sporťáku a je spokojenej, asi s tím ještě chvilku počkám a uvidíme.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
7.4.07 16:42

Já jsem právě proto koupila sporťák - tříkolku s otočnou korbou (Gesslein Vision S). Jezdím s ním zatím týden a sedačku mám proti směru jízdy, aby si syn zvykal, že může koukat kolem, ale že na mě stále vidí. Asi za 2 měsíce mu ji otočím po směru a uvidím, jak se na to bude tvářit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.13 07:42

Ahoj chci se zeptat, kdy je nejvhodnější vyndat korbičku a nechat dítě ve sport verzi? a kdy dávat do holí?
Malému je půl roku, sedět ještě neumí tak nevím.

kecalka

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
6.3.13 07:43
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat, kdy je nejvhodnější vyndat korbičku a nechat dítě ve sport verzi? a kdy dávat do holí?
Malému je půl roku, sedět ještě neumí tak nevím.kecalka

To je těžko říct, malá se mi sápala z hluboké korby už od 4 měsíců.. Sedla si krátce po půl roce a protože mi sporťák lezl na nervy a bylo jaro, tak šla rovnou do golfek.. Byla spokojená, nepotřebovala na mě vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
6.3.13 07:47
Myslím že těch 6 měsíců je takový zlatý standard (já teda vozila 7m, pak už se nevešel), ale plno maminek začíná i dřív. Pokud dítě nesedí, je to na Tobě: já jsem naprosto proti jakémukoli posazování a polohování nesedících dětí, takže dokud se nenaučil sedět, tak i ve sporťáku ležel (záměrně jsem na radu zkušených vybírala takový, který jde do úplného lehu), ale plno maminek polohuje, takže je to na tom, jak to cítíš. Pokud už se do vaničky nevejde, klidně bych ho z ní už vyndala, pokud má ještě místo, nech ho tam, neexistuje žádné „kdy je vhodné“-prostě dítě Ti to dá najevo samo, až začne být v korbě hrubě nespokojené.
@Anonymní píše:
Malému je půl roku, sedět ještě neumí tak nevím.kecalka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
6.3.13 07:56

Já jsem malou měla v hluboké korbě do 10m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
6.3.13 08:04

My dali sportak, kdyz si zacal sedat 7-8 mesicu (mel tendence vyskakovat z korby).Do golfek sel poprve asi v 9 mesicich. Ted ma 19m a pouzivam. stale oboji, sportak i golfky. V zime prevazne sportak, s golfkama se jezdi spatne po snehu. Kdyz vim, ze bude v kocarku spat, beru sportak, pokud cestujeme MHD tak zase golfky, protoze ty si sama nalozim do trolejbusu/tramvaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.3.13 08:28
@jajul píše:
Já jsem malou měla v hluboké korbě do 10m.

Já taky - do té doby se neposadil :)

Je to na tobě, jak ti to bude vyhovovat, a taky kam jezdíš, jaké jsou cesty u vás a tak…

Sama bych teď ještě nechala hlubokou (než bude teplo) a pak přešla na sporťák nebo golfáče. Máš golfáč polohovací do lehu? Počkala bych na později, protože v tomhle věku Ti ještě bude hodně venku spát…
Sama jsem golfáče ze začátku používala jen na cesty a potom, až když už byl vetší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.13 09:17

No místa v ní moc teda nemá už, vrtí se tam a tak, když ho šoupnu do sporťáku tak do fusaku?

• Citovat
  • Upravit
7974
6.3.13 09:28

@Zuzaa Je to jenom o dítěti, zvoleném kočárku a situaci. Pokud máš veselého hrošíka, co si lebedí na břiše, tak budeš nejspíš shánět nějaký pohodlný velký hluboký kočárek s průhledem vpřed. Pokud máš poblitce, co považuje polohu na bříšku za útok a přitom je živější, tak ho strčíš do sporťáku hodně brzy.

S golfkama to máš tak, že jsou golfky a golfky. Pokud mají pevná záda a jdou do lehu, můžeš do nich strčit i mimčo. Zase ne všechna miminka jsou nadšená, že musí ležet přikurtovaná na zádech :nevim:. Plus musíš brát ohledy na to, že klasické golfky nejsou nejlepší zimní kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.13 09:38

@kotyk dotaz od zuzaa je z roku 2007 ;)

@Anonymní píše:
No místa v ní moc teda nemá už, vrtí se tam a tak, když ho šoupnu do sporťáku tak do fusaku?

pokud je u vás ještě chladno tak spíš jo, až bude tepleji tak už asi nemusíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.3.13 09:39
@Anonymní píše:

Jasně…prostě podle počasí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.3.13 09:41

@Anonymka sisi :D Nevím, jak se mi tam dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí