Golfky - sporťák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
28.3.07 00:03

Golfky-sporťák

Ahoj, omlouvám se, že zakládám další diskuzi o golfkách, ale přečetla jsem si toho už moc a stále nevím.¨
Mám sice super kočár, ale velký a špatně skladný.(a naše obr auto nám ukradli :cry: )
Chtěli bychom na konci léta na dovču k moři autem, malé bude rok a 2měsíce.
Tak bych chtěla poradit kočárek něco mezi sporťákem a golfkama, a hlavně abych ho pak užila i doma-bydlíme ve městě-v naší části samý výmol.
Zatím moje požadavky:polohovatelná záda, spojená rukojeť,skladný, stříška, žádné pidikolečka, rozumná váha a cena, a taky rozumné rozměry pro dítko.(přehazovací rukojeť?)
Máte pro mě tip?
Děkuji za odpovědi Lenquita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17718
28.3.07 07:20

ahoj,

já a pár mých kámošek :wink: máme sporták PIERRE CARDIN ULTRALIGHT

a jsme spokojeni :D . jen doporučuji typ bez spojených brzd. kupovala jsem jej přes internet a stál do 3500 kč. jen ted nemohu najít ten odkaz :wink:

a btw. myslím, že u sportáků typu golfek všeobecně se přehazovací rukojeti nedělají.

Irias + štěpán 25 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.3.07 09:56

Ja mám Hauck shopper 6 a spokojenost. Zajímalo by Tě něco? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
28.3.07 10:16

Někde jsem viděla ten Hauck a přišel mi dost úzký-když myslím na zimu-kombinéza, deka či fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.3.07 10:21

Hauck shopper má šírku lůžka 35 cm, to je myslím jeden z tých širších…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.3.07 10:23

Ja ho teda nemám na zimu, myslím si, že tento typ kočárkov ani na zimu nie je. To mám v pláne používať svoju starú trojkombináciu ako sporťák. Hauck má síce kolečka nie úplne najmenšie, ale do snehu, to neviem. To by chcelo asi nafukovacie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
28.3.07 12:12

My jsme měli Baby dreams sprint a byla jsem s ním spokojená:-) i v létě u moře :wink: a v zimě se mi do něho vešel fusak od Emitexu. Je dost prostorný, ale větší sama jsem ho nedostala do MHD asi jediná nevýhoda.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
28.3.07 12:16

ještě bych dodala, že na tuto zimu byl dobrý, ale kdyby byly kupy sněhu tak by se s ním taky moc nedalo :wink:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.3.07 14:24

ahoj
já mám Inglesinu Zippy, nemá sice spojenou rukojeť, ale i jednou rukou se dobře ovládá, je super skladný, lehoučký, polohovatelný až do lehu a hlavně prostorný. Dceři byly v zimě dva roky a vešla se tam i s pytlem. Jediná nevýhoda je vyšší cena, teď jsem ho viděla na internetu za 6990.
Kamarádka má kočárek od Babypoint Solar a taky chválí, ten je za necelý 4000, a taky je moc hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.07 13:20

peg perego do lesa?

My jsme si vybrali Peg Perego Pliko. Nemáte někdo zkušenosti třeba s jeho zimním nebo lesním provozem? Všechno se nám na něm líbí, jen nevíme, jestli má dost velký kolečka. Potřebujem jezdit i v lese, ve sněhu a po výmolech. Možná se ptám zbytečně, ale je důležitý pás mezi nohama? Všiml jsem si, že některé golfky ho mají a některé ne. Díky

• Citovat
  • Upravit
94
3.11.11 18:08

Ahoj holky, je tu spousta diskuzí na téma jaký sportak a jaký golfky, ale já mám ještě jeden dotaz…možná úplně blbej, ale mám :oops: Vycházím z toho, že jsem to už u jedná kamarádky viděla, má 10 měs. kluka a vozí ho ROVNOU v golfkách. K čemu má vlastně sporťák teda sloužit, když z korby může rovnou do slušnejch golfáčů? Díky všem za názory. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
3.11.11 18:14
Kataska píše:
Ahoj holky, je tu spousta diskuzí na téma jaký sportak a jaký golfky, ale já mám ještě jeden dotaz…možná úplně blbej, ale mám :oops: Vycházím z toho, že jsem to už u jedná kamarádky viděla, má 10 měs. kluka a vozí ho ROVNOU v golfkách. K čemu má vlastně sporťák teda sloužit, když z korby může rovnou do slušnejch golfáčů? Díky všem za názory. 8-o

Určitě může rovnou do golfáčů, ale záleží jaký máš nároky, s golfkama se přecijen jezdí hůř v terénu a rozhodně nejsou vhodný do sněhu a taky mi příde, že na zimu jsou takový málo uzavřený, když tam dítě spí, příde mi, že na něho moc fouká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.11.11 18:15
Kataska píše:
Ahoj holky, je tu spousta diskuzí na téma jaký sportak a jaký golfky, ale já mám ještě jeden dotaz…možná úplně blbej, ale mám :oops: Vycházím z toho, že jsem to už u jedná kamarádky viděla, má 10 měs. kluka a vozí ho ROVNOU v golfkách. K čemu má vlastně sporťák teda sloužit, když z korby může rovnou do slušnejch golfáčů? Díky všem za názory. 8-o

No, ono dneska už se to moc nerozlišuje - golfky x sporťák. Já sama leckdy nepoznám, co je sporťák a co už golfky. Já beru golfky jako fakt klasické „hole“, které nemají moc vyztužená záda a která jsou spíš na rychlý přesun dětí, které by jinak chůzí „zdržovaly“. Takové se doporučují opravdu pro větší děti, které už hodně chodí (víc chodí jak se vozí v kočárku).

Ale vím, že dnešní golfky už mají blízko ke sporťáku, a ty si jako kočárek těsně po hluboké korbě představit dovedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.12 14:30

Jestli můžu,taky bych potřebovala poradit…taky mám roční holčičku a potřebuji sehnat golfky nebo sporťák

* musí být lehký max.do 10kg * lehce složitelný * menší rozměry po složení * dobrá ovladatelnost * radši čtyřkolka * velký nákupní košík * polohovatelná opěrka zad i nožiček * polohovatelná rukojeť * prostorný pro větší dítě * do města i do terénu,takže větší a pokud možno naf.kola * a max.do 4500.-

Myslíte,že takový seženu?
Já už sedím na netu od rána do večera týden a jsem z toho nešťastná.....když už seženu nějaký,tak je moc těžký nebo má malý košík nebo je drahý…nebo špatné recence…prostě si nevím rady :nevim:

Děkuji za rady Janča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
29.5.12 14:39
@Anonymni píše:
My jsme si vybrali Peg Perego Pliko. Nemáte někdo zkušenosti třeba s jeho zimním nebo lesním provozem? Všechno se nám na něm líbí, jen nevíme, jestli má dost velký kolečka. Potřebujem jezdit i v lese, ve sněhu a po výmolech. Možná se ptám zbytečně, ale je důležitý pás mezi nohama? Všiml jsem si, že některé golfky ho mají a některé ne. Díky

Sice je to příspěvek z r. 2007, ale my máme Pliko a jsou super. Máme Switch s otočnou sedačkou, které jsou nové drahé (10tis.), ale já mám už používané 3roky přes Modrého koníka můžu jen doporučit. Samotné Pliko otočnou sedačku nemají. Jinak můžu doporučit od Mutsy Transporter, jen cena je do 7tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí