Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Díky za tip,nejsou špatné,jen jsem zapoměla dodat,že bych chtěla samostatná kolečka,na zdvojená jsem slyšela ne moc zrovna chválu… a spojenou rukojeť…máme psa ![]()
@janulinkaterezky píše:
Díky za tip,nejsou špatné,jen jsem zapoměla dodat,že bych chtěla samostatná kolečka,na zdvojená jsem slyšela ne moc zrovna chválu… a spojenou rukojeť…máme psa
Já zase slyšela opak kvůli nerovnému terénu ty dvojtá kolečka zvládnou více a nevjednou do každé díry. Na sněhu jsem zatím problém neměla, nejezdila jsem závějí, ale rozšvachtaným sněhem a dalo se to.
aha,no vidíš,já zase četla,že se dost často sekají a sníh se navaluje mezi a pak se s nima hůř manipuluje…do terénu jsou lepší nafukovačka aspoň ty zadní ![]()
Ale určí díky ta zkušenosti…
ahoj měla jsem spoustu kočárků jak na kluka tak tet na holku a nejlepší co mám tet je Frelinne to je vlastně babydesing sprint nebo jak se ten kočár jmenuje je to sporták je velice prostornej má velký kola atd…já jsem sním spokojená nový se dá pořídit za 2500kč
![]()
Ahoj, prosím o radu. Mám 15ti měsíčního syna a rozbil se mi kočárek. Syn už trochu chodí a bydlíme ve městě, takže všude to máme relativně kousek. Má smysl pořizovat nový sporťák nebo golfky? Kdybychom měli v plánu pořizovat si více dětí, tak bych neváhala, ale manžel druhé dítě nechce…
děkuji všem za názor
Poridte bazarove. Preci jen az potahnes nakup a syna, ktery ti snadno utece ![]()