Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu nemáte některá stímhle kočárkem zkušenost?Moc se mi líbí ale nemůžu najít jestli ste už o něm někde psali,mimi budem mít až v listopadu takže času dost ale už tak pomalu pokukuju a tenhle se mi moc líbí ![]()
Já ho nemám ale kritiku jsem na něj neslyšela, jen samou chválu. Taky mi byl doporučován, ale já nechtěla takovou to klasiku ale něco modernějšího. A moc mi nevyhovoval výběr barev. Jinak bych řekla že má vše co má kočárek mít. Prostorná korba, přehazovací rukojet je výhodou.Akorát je asi trošku těžší.
Ahoj, mám Knorr Nizza, jsem tak trochu tady jejich propagátor
protože jsem s ním moc spokojená. Mám ale kolekci 2005, mám modrobéžovou barvu a máš pravdu, že co se týče výběru barevně nic moc..Jinak jsem se bavila s paní prodavačkou, co dřív Knorry prodávala a ta mi řekla, že Knorr už na Nizzu nemá licenci a má jí Hoco a že je to úplně jiný kočárek než dřív. Teda vypadá stejně ,ale prý ho tak vylepšili, že ho tak trochu zkazili. Jinak říkala, že za ty peníze je to fakt držák a já musím jenom souhlasit. Měla jsem Adinu v červenci a v klidu jsem jí odvozila až do letošního jara, jenom přes léto jsme měli golfky. Má dobrou konstrukci do X a výborné madlo s příjemným potahem, super prostorný košík a super je i sítka v zadu na boudičce, která v létě dovoluje mít letní úpravu, takže se tam mimi nepaří. Já jsem tedy moc spokojená, do terénu super, jen pravda-ta váha nic moc, ale jak jsme se sama přesvědčila, Hoco Big Foot je o dost těžší a to jsou skoro totožné kočárky. Pokud ale jsi příznivcem těchto kočárků, Nizzu mohu jen doporučit ![]()